Alonso dostal desaťsekundový trest! Russell postúpil na tretie miesto | Magazín F1 - F1online.sk

Ja ? Hej ?

Lebo takto dostane určite ak bude takto pokračovať !

Ja akurát nemám nervy na ľudí ako ty a spol túto či vo fanbase LH !

Russell zas a znova porazil Hamiltona, ma zaslúžené pódium, nenechaj si pokaziť večer trollmi :slight_smile:

1 Like

Jo jo, jasne.

Latifi je vlastne nedocenený majster sveta len nemal šancu jazdiť v tom “čele” tak nemohol ukazať potenciál a dostatočne sa zlepšiť

1 Like

Tak ja ta teda necham na pokoji.

Alonso: “…I think it’s more poor show FIA today. More than disappointment from ourself… “
Tak tak :clap:

2 Likes

Ja pozerám Hokej už odkedy skončili preteky.

Takze momentálne ma viac štve to že prehrávame, ako to čo zaznie na adresu GR.

Navyše tam som si už zvykla a že príde niečo ine som ani nečakala.

A navyše to v očiach miestnych expertov bude buď konšpirácia vo vnútri proti LH, politika GR alebo šťastie ! Istotne nie že by čosi jazdil. Takze co čakať > veď bol cely víkend len o asi pol sekundy rýchlejší ako 7x MS . Luzer to darmo :joy:

Tys jsi jí chtel zkazit večer, trole? Cos tady dneska předvedl v diskuzi během zavodu, to se malo kdy vidí no…:wink:

2 Likes

A aky je tam rozdiel? Ako sa Russell do F1 dostal? Tym, ze v nizsich seriach jazdil na chvoste? Ked si teraz musi zvykat na jazdenie na spici? Ci za tie roky vo Williamse zabudol ako sa bojuje na spici a teraz sa to musi ucit nanovo? Ty davas

1 Like

Pokaždé co bude psat Donkey a Brebentix, tak by měla začít hrat cirkusova hudba

1 Like

Poukazoval som na pokrytectvo :slight_smile:

Pokúšas sa nás ozaj presvedčiť, že nerozumieš pretekaniu keď nevidis rozdiel medzi Russellom a Latifim alebo si robíš srandu ?

To mi pripomína ako keď hokejisti naložili Bokrosovi aký je vol a ten aby nás presvedčil o opaku tam posadil 2 18 chalanov na tlačovku aby aj tym čo si to nemysleli dokázal že predsa len je taký svoj :joy:

Aaaa tu nevieme ani rozdiel medzi F2 a F1

Zlepšuje sa to tento večer.

A pritom za Stand up si zväčša treba zaplatiť :joy:

Mne stačí jeden koment a mám to grátis

Jasně, ale do budoucna už prosím nepiš, že to Alonsovi přeješ…Dneska si ukazal jak to máš.

1 Like

Některým fanouškům Vettela zbyla jen tato hořká podoba :face_with_hand_over_mouth: Hodně smutné.

2 Likes

Prve kola po SC bol evidentne rychlejsi, ake minimum? Ved sa dostal do DRS asi na rozdiel 0,3-0,5s v niektorych momentoch, pricom pri restarte boli medzi nimi Verstappen so Sainzom, tak ake minimum zas do Marie si vymyslas? Par kol sa drzal okolo sekundy, ale dnes dokazali aj McLareny, ale hlavne Ferrari, ze ani jasne rychlejsi pilot (Leclerc) sa pomalsiemu timovemu kolegovi nevie priblizit, nie to este ho predbehnut. Len potom Hamiltonovi skratka odpadli pneu, kedze jazdil tak blizko Russella.

Ano, Toto je v pohode s GR, ale stale je u neho LH jednotka - reci o 8. titule atd.

Pockaj, akoze Leclerc bol o pol sekundy rychlejsi od Hamiltona? :joy: To mi nevychadza, kedze za 30 kol po SC bol medzi nimi rozdiel 5 sekund a to mal na takto dlhy stint Russell lepsie gumy. Len mi prosim povedz, ze neucis matematiku. :joy:

No v prvom stinte bol LH pomalsi, lebo mal pomalsie hardy. A len dve kola bol rychlejsi? :joy: Tak ako chcem byt slusny, ale ty si uz uplna **** (hnida ako ti niekto napisal vyssie). :joy: V 21. kole isiel SC do boxov a este v 27. mal Hamilton DRS. Dobru noc :joy:

2 Likes

Já se během zavodu do diskuze skorem nepodívám, přečetl jsem si to zpětně. Fakt síla.

1 Like

Poukazujem na tvoje dojmo-argumenty ktorými sa snažíš prezentovať, že Georgito má nejaké čarovné ruky (či skills) ktoré doteraz nemohol ukázať lebo nejazdil v top aute.

Nič také neexistuje. Keby sedel v monoposte ako Piastri tak sa možeme baviť, že má nejaký potenciál ktorý vie jazdením získať, zlepšiť sa a jazdiť viac konzistentne. Tvoja láska tam už je nejaký rok a jediné čo mu logicky chýba ako skúsenosť je byť v priamom boji o titul čo je extra (mentálny) tlak. Leclerc by asi o tom vedel porozprávať. Navyše, @raptor22 argument je dosť valid.

Georgito nie je tretotriedny jazdec čo doteraz nemal podporu MB. Ten team ho dostatočne podporoval či už materialne alebo hocijak inak a mal top prístup ku všetkému čo potreboval

A som rád, že ty mne ideš rozprávať o pretekaní, keď tvoja skúsenosť je na úrovni sedenia pred F1tv a teoretickej úrovni študovania dát. Zatiaľ čo iní členovia fóra majú menšie či väčšie skúsenosti aspoň v amatérskych sériach motoršportu.

4 Likes

V F2 sa vyhrava cuvanim na rozdiel od F1 ci ako? Tam prebieha boj o prve miesto tak, ze hraju sedmu z kriza, alebo ako mam tomu rozumiet? Alebo tam platia ine fyzikalne zakony? Ci v com je boj o vitaztvo tak rozdielny, ze si na to treba tak strasne zvykat?

3 Likes

Já též, při závodě na to nemám čas :grinning:

2 Likes

Sila je spammovat FIA Bull a ako vždy ide celý svet proti Alonsovi :slight_smile: To je práveže smutné. Najbližšie keď Alonso spraví znova chybu tak bude na chybe kuchár že spravil zlý obed. A áno, Alonsovi celkom prajem, čo ma ale vie pobaviť sú jeho delusional fans ktorí plačú a vidia konšpiráciu vo všetkom :slight_smile:

1 Like