Btw vysledky zatím nejsou konečné, takže se AM možná odvolá
Proč by nedávalo smysl hnát oba piloty?
Tak kdyby věděli, že Astoni dostanou 10 vteřin, tak nemusí hnát Russella, ale stačí jen Hamiltona.
Velmi lacne chyby ako od Alonsa tak aj od timu, niet co dodat. Zbytocne.
Inak som v dnesnych pretekoch prisiel k tomu, ze cely ten koncept patsekundoveho trestu je nezmyselny.
V prvom rade mi pride nespravodlive, ze sa v zavislosti od casu spachania priestupku bud musi odpykat v boxoch alebo sa len pripocita na konci pretekov. Povinnost absolvovat ho v boxoch je ovela vacsi trest ako ked sa po pretekoch pripocita 5s, nakolko to ma vacsinou za nasledok prepadnutie sa polom, co je samo o sebe vyrazny hendikep.
V druhom rade mi pride nezmyselne, ze sa moze odpykat pocas SC, co je skvela moznost trest elegantne obist. To sa dnes postastilo aj Alonsovi. Nepride mi to fer, ide to proti konceptu trestu, ktory by mal byt penalizaciou za prehresok.
V globále nič nepredviedol s tým autom ?
A asi bol lepší ? mať Lewis taký náskok v rýchlosti tak už máš záchvat aj s Polovicou fóra a ja zase počúvam !
On bol teda výrazne lepší cely čas ! Taký rozdiel nepamätám bez poruchy na jednom aute za tých 24 pretekov !
A ešte raz Mercedes dovolí hocičo ale Lewis let George by asi nemá na plane = najme takto skoro ! A museli by to povedať !
Lewis začal strácať uz po 2 kolách naháňania Russella. Mal rovnaké auto a lepšie gumy ! Pokyny nedostal ani jeden !
Tak prečo ho nepredbehol ?
What? Takze pod VSC to nejde? Nebo co mi tu unika?
Kdyby hnali jen Hama, tak by Russell brečel, ze tym jede jen pro Hama a nevěděl by o trestu Ala
Toto je normálna relácia ? 7x MS ? Na 25 ročného kolegu ktorého máš na háku ? Na Bottasa takto nikdy nereagoval = lebo ten ho nezaujímal !
Alebo tímová reakcia na pódium pre tim?
Keď je taký tímový hráč ?
Keby sa ho nebál a bol mu tak jedno tak to ustoji dôstojne = znova raz to nedokázal.
Asi 5x už tento rok.
Russell je tak isto falosny ako Hamilton, len Hamilton to uz po tych X rokoch nezvlada ani skryvat, ze uplne ser*e na cely tim a ide mu len o seba. Russell robi politicky presne to iste, co Hamilton v 2007 v McLarene a ptm v Mercedese s Nicom. Do medii to hra na chutneho a dobreho, neustale vyzdvihuje tim, ale neveri mu to nikto okrem teba, ani Toto. Aj to dnesne prosenie, nech neprehadzuju pozicie bolo na smiech, Lewis bol tych prvych par kol evidentne rychlejsi na mediumkach (len dodam, ze je to logicke kedze mal mediumy, aby som sa vyhol tvojmu slohu). Mali skusit prehodit pozicie a ak by Hamilton nedotiahol Alonsa pred sebou, tak by ich prehodili naspat.
Musel, protože je pravdilo, ze pri zastávce v boxech se automaticky musi odslouzit pencle…
Georgovi Russellovi bylo před měsícem 25 let.
To je teda fanoušek.
Jediny, kto tu (opat) nedokazal ustat nieco dostojne, si ty samotna.
“No one told me this five seconds [was needed at the end of the race]. They told me just five seconds in the first stint, and I opened seven or eight. Then in the second there was no information at all, not even investigated.
“I know the team is trying to review the thing with the stewards right now, because we didn’t understand fully the second penalty. I care, but I don’t care that much! I celebrated. Now I have three points less [but] let’s try to recover [them] in Australia.”
Evidentne je o minimum u teba ? Pričom a vedeli že tie gumy takým štýlom odpadnú !
A prečo si sa rozhodol že Toto tomu neverí ?
Toto mne príde s GR úplne v pohode a nesedieť vedľa LH ktorého za každú cenu chráni tak dnes drista to iste na jeho adresu čo bežne na LH !
To že Hamilton nemal šancu videl každý ! Nemal ju ani o takmer pol sekundy rýchlejší z Mercedesov len čo Alonso pridal!
Nie to LH ktorý teda bol dnes evidentne pomalsi a každý normálny to vidi ! Jazdil pomalšie časy okrem 2 kôl aj na žltej pre Krista !
Ale ked Hamiltona porazi 23-rocny, vyzera to lepsie ako ked ho porazi v jednych pretekoch 25-rocny (len dodam, ze je rovnako stary ako Max s rozdielom par mesiacov a Russella Kiks povazuje stale za novacika a neviem kolko sezon si este bude zvykat na jazdenie na cele).
Ja? Ja som úplne v pohode s tým čo Lewis stvára ! Lebo ubližuje len sebe !
Problém sú presne taki ako ty čo to za boha neuznajú.
Nevraviac o jeho fans krory majú konšpiráciu na všetko! A keby potrel cely tim hovnom tak povedia že to z toho aký je tímový !
Ale hej cely víkend nemal nárok tak to zakryjeme inak
Viem, že to nespraví dobrotu ale
len dodam, ze je rovnako stary ako Max s rozdielom par mesiacov a Russella Kiks povazuje stale za novacika
Zarámovať niekde prosím konečne…
Ak nevieš aký je rozdiel jazdiť na cele a vo Williamse tak si daj zarámovať maximálne, že nerozumieš pretekaniu
Ano, evidentne si uplne v pohode. Tak nad vecou.