Alonso dostal desaťsekundový trest! Russell postúpil na tretie miesto | Magazín F1 - F1online.sk

Má to jednu trhlinu. Trest je +10 vteřin daný.
A já slyšel vysílačky na Geroge ať zabere pod 5 vteřin, kterej tam řval, že jede jak Batman.

Kdyby tomu tak bylo, tak ženou oba pod 10 vteřin.

Ano, ta pentle byla asi v poradku. No jen to okolo toho. Myslim ze FIA to moc nezvlada.

Však hanli i Hama …

Myslim ze muzeme rict, ze to Alonso a potazmo AM moc nezvladli.

Ja som online diskusiu tu na fore sledoval asi len 2-3x, ale kleslo mi IQ na tri cifry z niektorych jej komentarov, tak som s tym prestal.

Tak to nedává logiku. :smiley:
To by potom nehnali Batmana ať zabere pod 5sec, ale jen Hamiltona pod 10. :slight_smile:

Prečo potom neupozornil že treba pridať aj Hamiltona?

Ale ked si predtym mal stvorciferne IQ, tak to teda respekt :grinning:

2 Likes

Wolff by kvôli dvom centom nechal v kľude zahynúť od hladu aj celú Afriku. Nieto ešte takto prísť k tretiemu miestu.

2 Likes

Batman? Nehovoril náhodou mad man? :sweat_smile:

1 Like

Aha, tak to nevím…
Já myslel, že říká Batman… :smiley:
Ale já jsem hluchej. :smiley:

Nie som si na 100% istý, ale pushing like a mad man mi dáva väčší zmysel :smiley:

Hej evidentne mal to Tempo ze ? :joy:

Russell mal to jeho a to bol na bielej kým LH na žltej od 1. Kolá.

Okrem toho dnes mu pomohol > inak ma problém s Ferrari

Ja len toľko k tímovým hracom ktorých predsa kolega nezaujíma len víťazstva :joy:

1 Like

Když jsme u toho pentlení, tak mě nevíce překvapilo, že komisaři vůbec nereagovali na zkracování tratě.
Jó pentle za prodlužování jim jdou dokonale, ale zkracování jim nevadí? Přitom bylo během závodů i kvaldy záběrů habaděj, ale nic se nedělo.
Proč?

Hovorime tu o Wolffovi…

Neviem si lepsie vysvetlit, ze to tolko trvalo. Pisal som vyssie, ja som si to vsimol pocas prenosu a ocividne som nebol sam, este niekto to tu pisal, ze si to vsimol.

Takze komisari si to nevsimli a teda im to niekto natrel (asi si to niekto z komisarov len tak nepustil z replayu 10 kol pred koncom a zazracne to odhalil). Ked som si to vsimol ja, urcite si to vsimlo velmi vela ludi a aj keby sa to komisari dozvedia z komentov na socialnych sietach alebo kde, dozvedeli by sa to prakticky hned po incidente a mali by cas konat. Jediny kto na tomto mohol zarobit ak sa bude trestat az po zavode bol Mercedes. Potom uz zostava len moznost, ze komisari to videli a netrestali hned umyselne aby pomohli Mercedesu, ale tomu neverim.

Je to vsak podla pravidiel, takze v pohode. Do buducna by som ale na taketo tresty vyhradil 10-15 kol po incidente, inak smola. Ak si rozhodca v hokeji nevsimne faul ale vidi ho az cez prestavku na zazname, tiez predsa uz nemoze trestat… Nevidia ta, prepecie sa ti…

V čom konkrétne ?

Prvé čo urobil bolo, že šiel podat ruku Alonsovi !

Ale plakať asi nebude že ?

Tak Russell spominal, ze spravili velky pokrok v zakulisi…

3 Likes

Však to je potvrzení mých slov, že ho kolega nezajímá. :smiley:
Díky.