Má to jednu trhlinu. Trest je +10 vteřin daný.
A já slyšel vysílačky na Geroge ať zabere pod 5 vteřin, kterej tam řval, že jede jak Batman.
Kdyby tomu tak bylo, tak ženou oba pod 10 vteřin.
Má to jednu trhlinu. Trest je +10 vteřin daný.
A já slyšel vysílačky na Geroge ať zabere pod 5 vteřin, kterej tam řval, že jede jak Batman.
Kdyby tomu tak bylo, tak ženou oba pod 10 vteřin.
Ano, ta pentle byla asi v poradku. No jen to okolo toho. Myslim ze FIA to moc nezvlada.
Však hanli i Hama …
Myslim ze muzeme rict, ze to Alonso a potazmo AM moc nezvladli.
Ja som online diskusiu tu na fore sledoval asi len 2-3x, ale kleslo mi IQ na tri cifry z niektorych jej komentarov, tak som s tym prestal.
Tak to nedává logiku.
To by potom nehnali Batmana ať zabere pod 5sec, ale jen Hamiltona pod 10.
Prečo potom neupozornil že treba pridať aj Hamiltona?
Ale ked si predtym mal stvorciferne IQ, tak to teda respekt
Wolff by kvôli dvom centom nechal v kľude zahynúť od hladu aj celú Afriku. Nieto ešte takto prísť k tretiemu miestu.
Batman? Nehovoril náhodou mad man?
Aha, tak to nevím…
Já myslel, že říká Batman…
Ale já jsem hluchej.
Nie som si na 100% istý, ale pushing like a mad man mi dáva väčší zmysel
Hej evidentne mal to Tempo ze ?
Russell mal to jeho a to bol na bielej kým LH na žltej od 1. Kolá.
Okrem toho dnes mu pomohol > inak ma problém s Ferrari
Když jsme u toho pentlení, tak mě nevíce překvapilo, že komisaři vůbec nereagovali na zkracování tratě.
Jó pentle za prodlužování jim jdou dokonale, ale zkracování jim nevadí? Přitom bylo během závodů i kvaldy záběrů habaděj, ale nic se nedělo.
Proč?
Hovorime tu o Wolffovi…
Neviem si lepsie vysvetlit, ze to tolko trvalo. Pisal som vyssie, ja som si to vsimol pocas prenosu a ocividne som nebol sam, este niekto to tu pisal, ze si to vsimol.
Takze komisari si to nevsimli a teda im to niekto natrel (asi si to niekto z komisarov len tak nepustil z replayu 10 kol pred koncom a zazracne to odhalil). Ked som si to vsimol ja, urcite si to vsimlo velmi vela ludi a aj keby sa to komisari dozvedia z komentov na socialnych sietach alebo kde, dozvedeli by sa to prakticky hned po incidente a mali by cas konat. Jediny kto na tomto mohol zarobit ak sa bude trestat az po zavode bol Mercedes. Potom uz zostava len moznost, ze komisari to videli a netrestali hned umyselne aby pomohli Mercedesu, ale tomu neverim.
Je to vsak podla pravidiel, takze v pohode. Do buducna by som ale na taketo tresty vyhradil 10-15 kol po incidente, inak smola. Ak si rozhodca v hokeji nevsimne faul ale vidi ho az cez prestavku na zazname, tiez predsa uz nemoze trestat… Nevidia ta, prepecie sa ti…
V čom konkrétne ?
Prvé čo urobil bolo, že šiel podat ruku Alonsovi !
Ale plakať asi nebude že ?
Tak Russell spominal, ze spravili velky pokrok v zakulisi…
Však to je potvrzení mých slov, že ho kolega nezajímá.
Díky.