Alonso chce vylepšiť veľké ceny návratom tankovania | Magazín F1 - F1online.sk

Pocuj, Alonso sa vyjadril, ze ked v 2026 bude dobre auto tak po sezone konci
Ak ale dobre nebude, tak da este 2027

Nazor?
Ake su pocity?
Bude radost z titulu ale smutok z ukoncenia kariery, alebo bude frustracia zo zleho auta a tesenie sa na 2027?

Fakt ma to zaujima ako to vnimas

Perfektní, tak či onak :smiley: Raději chci ať auto příští sezonu fakt vyjde :+1:

2 Likes

Jak inak

Alonso aj keby isiel varit do TV tak ma vas support :muscle:🫡

A jaký to má smysl? Jednou za čas mě chytne snaha někomu promluvit do duše ale má to doslova nulový efekt.
Jos má občas dobrý point ale větší část se věnuje zbytečnému hatu/flamu. Štve vás to hodně? Dejte si prosííím do blocku.

V reálném světě to bude vypadat dost jinak než tady. Věřím, že Honza i Jos jsou IRL fajn kluci :grinning:

2 Likes

Tak když auto vyjde super, a když nevyjde, věří v další rok, co ti mám na to říci, je to v poho ne? :eyes:

1 Like

Ja sa v tom nechcem nejak sparat resp prichytit ta “a trenkama dolu”, len ma to zaujima jak jeho skalni fans reaguju na nieco co sa oddialit asi ani neda

Bylo mi to jasný, že jeho chování tiše podporuješ. Může lhát, urážet atd… je ti to jedno. Připomínky budeš mít jen na nás. :unamused:

2 Likes

Věřím v úspěch a následný odchod užívat si jinam :muscle:

2 Likes

Co bude alo podla teba robit po konci kariery?

Co bude chtít :smiley: Ale myslím že potřebuje výzvy, a půjde do nich naplno.

3 Likes

Protože ví že s náma má diskuze alespoň nějaký dopad, mluvit k Josovi je naprostá ztráta času :slightly_smiling_face:

2 Likes

O Josovi máš veru pravdu IRL. O Honzovi už by som si tak istý nebol. Honza je frustrovaný a závistlivý človek, to nie je vlastnoť, ktorú budeš len tak zo srandy hrať online.

Davide jestli tohle myslíš vážně, tak ti osobně zaplatím léčbu v Bohnicích.

1 Like

Jo no, o největší žumpě tu napíše že je fajn. To je výsměch. :grinning:

2 Likes

Pre kazdeho je zumpa niekto iny :wink:

1 Like

Cim to bude, ze nikto tu neriesi Josa, ale vzdy len zelenych s!mpanzov? :thinking:

Tak díky, že to píšeš ty, když ses tu vysmíval na základě vzhledu

2 Likes

Kto? ​

On sa nasiel v tej kryse. :joy:

Asi ten mindrak zo vzhladu je vacsi ako sme si mysleli, ked sa nachadza aj v slovach, ktore neboli myslene ako opis vzhladu. :rat: