Alonso chce vylepšiť veľké ceny návratom tankovania | Magazín F1 - F1online.sk

Proč bych si měl někoho dávat do bloku?
To je tvoje řešení problémů. Moje řešení problémů je, aby se choval slušně.
Nebo chci moc? Asi jo.

@Hedgehog Myslel jsem, že ty jsi chtěl v první řadě lepší forum bez urážek, ale neboj už to nebudu řešit. Mohl bych z toho dostat erekci. Ring volný, tak to sypte.

2 Likes

Už se jel první trénink :smiley:

2 Likes

Si myslíš, že ho zajímá F1? :smile: ten tu chodí jen řešit uživatele a dělat bordel.
Jinak tohle byl snad nejvíc useless FP1 téhle sezóny

2 Likes

Aston jede na rovinkách jak já na kole :smile:

1 Like

Puffe ja som to davno uz vzdal s nejakym lepsim forom lol

Toto tu je odsudene na zrusenie

Prestante ma uz tahat do vasich detskych sporov a budeme kamosi

2 Likes

Však ty vyvoláváš ty spory. Jasné, že je to odsouzené k zániku, když tu běhají existence jako Jos a ty tomu tlekáš a přidáváš

Pojdem v Triperovych slapajach coskoro, nemaj strach

Potom si tu mozes kralovat naplno

Vždyť jsi do toho vstoupil zcela sám :smile:

1 Like

Honziku neziarli. Musis umet, aby aj tebe ludia tlieskali a napominali vzdy len tych druhych. :grin:

3 Likes

To víš, že jo. To si tu psal tolikrát, že i Jos si to pamatuje z prvního účtu ze svých 6

1 Like

„Lidé jsou rádi hloupí, ale nedělejte jim to jednoduché. Hádejte se a hádejte se s nimi

:smile:

2 Likes

Ides prikladom

@HellHogr mas pravdu, naco cakat …

Ano, jednoduché vám to dělat nehodlám :heart_hands: :slightly_smiling_face:

2 Likes

Prajem alonsovi titul pred ukoncenim kariery :wink:

Vsetko dobre

2 už má, tak mu přeju 3 :slightly_smiling_face:

1 Like

Já třeba v bloku nemám nikoho. Ale když vidím, že se tady chlapci dokážou s Josem hádat úplně do blba dokola, tak je pro všeobecné dobro lepší, když budou mít block.

1 Like

Ak niekomu priat titul, tak Leclercovi. :slight_smile:

Alonso ma tituly 2 a je to uplne akurat. Vo svojom primetime bol super, ale dnes uz su v poli lepsi piloti a je ich pomerne dost (aspon 4-5). Po prehre s Oconom a tohtorocnom bodovom trapeni so Strollom to je zaver kariery a la Vettel (ten ale navyse aj osobnostne uplne odisiel od F1 a viac sa venoval vcelam v poslednych sezonach).

A vyzera to tak, ze Hamilton bude nasledovat. On vsak vyzera na najhorsi zaver kariery spomedzi sampionov.

Jasný Davide. Napiš tu lži, abys do nás kopal, pak napiš, že Jos je fajn, ale problém je na dvou stranách. Že se odkopeš na takový dno jsem nečekal, ale tak, když ti dělá dobře rochnit se v toxicitě

1 Like

Co to zase píšeš, Honzo? :grinning:

Nepochopil jsi nic, proto tvrdím Pufovi, že je zbytečné k tomu dál něco psát.

1 Like