Alonso chce vylepšiť veľké ceny návratom tankovania | Magazín F1 - F1online.sk

Brnenský krivák sa opäť ukázal. Keby Alonso povedal, že chce čisté elektromotory, tak BadJohnieGroh, Michal Piškotek aj brainlesssheep tu obhajujú elektro. :clown_face: :clown_face: :clown_face:

Malá pripomienka Honziho názoru na tankovanie, kým rodák z Ovieda nevyriekol opačný názor:

Jen idiot nemění názory, zejména když padnou důležité argumenty :sunglasses:

2 Likes

To platí možno o tebe. HellHogr tu tankovanie vždy zhadzoval a nikdy ho nechcel, teraz zmenil názor, lebo to povedal Alonso alebo preto, že má opäť neukojiteľnú potrebu vyvolať konflikt a strhnúť pozornosť na seba, lebo sa v práci na HR oddelení v piatok nudí.

Zase jsi prohrál, a co my s tím :smile: Tankování ano :+1: Vlož klidně hlasování, uvidíme hlas lidu.

2 Likes

Whaaat? :sweat_smile:

A je jasno v tom, že jsem tu přesně 0x napsal, že jsem pro návrat tankování? Jste zase s Josem zase ukázali jen svoje komplexy :smile:

2 Likes

Jsem si Jose a Dejva zase povodil, aby se ukázalo, o co jim v diskuzích jde :grinning: ani jeden mi tu neodcituje, že jsem pro návrat tankování :smile:

2 Likes

Ok, poďme na to.

Kto rozkladá fórum najviac?

• Zelení Honzíci
  • Ježko
  • David

0 účastníci

Dejve uklidni si Jose. Diky.

3 Likes

Mu zase ruplo, nikdo ho tu nemá rád :smile: :stuck_out_tongue_closed_eyes: :sunglasses:

2 Likes

Jo Dejve uklidni si Jose, zas tu lže jak když tiskne…a rozkládá forum. Napiš mu to, dík.

1 Like

Nejspíš zase cestuje na nějakou bezvadnou dovolenou, tak se nudí. Vás chtěl trochu vyprovokovat, aby se zabavil.
Nesmíš hrát jeho hru, a musíš udržet klid a mír. :v:

2 Likes

Dnes cestujem do Brna pozdravit Honziho, ale to az vecer. Budem rad ak mi Honzi ukaze Brno a mozno prida aj nejaku legendarnu kopacku na hlavu, ktoru ho Michal naucil. :boxing_glove:

Já se na jeho představení vždy rád podívám :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Všichni tu jsou dospělí a svéprávní, do tohle mě netahejte :slightly_smiling_face:

2 Likes

Myslím, že by ses ho bál a dostal reality check.
Buď doma u pc, tam jsi zdatný bojovník.

1 Like

Jiný postoj jsem nečekal. Škoda Dejve, byla příležitost.

1 Like

Si si tym isty? ​

1 Like

Co vlastne s vami robi to ked niekto toho Josa “zrovnava do late” nejakym komentarom?

Mate erekciu alebo o co ide?

1 Like

Kazdy ma pravo na nazor. Napriklad aj Honzi. A ten jeho je, ze sa spravas ako k0k0t. :grin:

1 Like