Alonsa uchvátil Verstappenov výkon: Také čosi dokáže len on | Magazín F1 - F1online.sk

Vyjadril som sa ku vsetkemu podstatnemu.

Omluvu ti nedam, lebo uhybas. Ked napises nezmysel, tak klasicky chytas za slovicka. Mozes sa hrat na ukrivdeneho za to, ze som necitoval 1:1, co si skor napisal (kto take nieco aj robi?), ale ked napises, ze auto Red Bullu nevykazuje vacsie nedostatky, nez auta superov, tak je to predsa vo vyzname to iste, ako napisat, ze auto Red Bullu nema problemy. U oboch je inherentna podstata v tom, ze Red Bull ma zrovnatelne auto so svojimi supermi a nema ziadny podstatny deficit, co je, ked clovek sleduje tohtorocne rozloznie sil, uplny nezmysel.

2 Likes

Jedine auto Astonu ma problemy. Vcera uz bol zly aj strk a bola tu diskusia o tom ako by ho mali zrusit. :clown_face:

1 Like

Max ukázal zase kus svého mistrovství, škoda že jsem to neviděl. :sweat_smile:

2 Likes

Co si zase fetoval, Davide, že ses probral až teď? :scream: :smiley:

2 Likes

Jo takhle, tak ty mě napadneš za něco a pak napíšeš, že ten co se brání, tak slovíčkaří? A není ti to ani trochu trapný?
Jo takže, když napíšu, že RBR má stejný problémy, jako ostatní, tak to znamená, že jsem myslel, že žádný nemá? V jakým vesmíru žiješ?
Ale alespoň sis sám předložil, jak fans Maxe musí za každou cenu dělat z RBR šrot, co je určitě horší, než všichni konkurenti. Další divadlo

1 Like

Nejspíš tam budou dělat něco špatně.

1 Like

Tak srot z toho svojim sposobom urobil aj teraz Alonso, takze sa nemusis vztahovat iba na Maxovych fanusikov.

1 Like

Máš na víc, než spadnout na tiMurovu a Josovu úroveň.

No tak takhle ne, takhle tedy ne. To mi nedelej. Z toho je mi smutno. :disappointed_relieved:. Od nekterych zde ano, ale od tebe. Kudla do zad?

Neviem no, zacinam mat dojem, ze kazdy, kto ti oponuje, pada na timurovu a Josovu uroven. Zamyslel by som sa, ci po svete naozaj beha tolko timurov a Josov alebo ci nahodou nie je problem na tvojej strane.

8 Likes

O upadku Red Bullu uz se pise i na mainstreamovych neodbornych serverech, co je proti tomu jedna vyhrana Q.

Já jsem v pohodě, když někdo racionálně a slušně oponuje. Ne když záměrně lže a překrucuje. Jinak se podívej na výsledky voleb u vás, to ti zodpoví kolik chodí Josů a tiMurů po světě.

Dnes to bylo Maxem, zítra to bude autem, a pozítří půjde do AM.

Napisem poslednu vec k tomu “lže a překrucuje.” To je u teba totiz casta strategia. Neviem, ci si to uvedomujes, ale ty casto nepises veci uplne na rovinu a pises ich skor sposobom, ze mozu byt interpretovane do roznych smerov - tym padom si vzdy nechas otvorene zadne vratka, aby si mohol ludi obvinit s prekrucania, ked zacnes argumentacne stracat podu pod nohami. Ja preto navrhujem, aby sme sa zacali bavit na rovinu a nie cez nejake naznaky, ktore sa daju interpretovat x roznymi sposobmi. Ulahcim ti to a urobim ti nasledovny katalog.

1. Myslis si, ze Red Bull ma lepsie alebo horsie auto ako Mclaren?
  2. Myslis si, ze dnes podal lepsi vykon Max alebo Alonso?
  3. Myslis si, ze dnesny Macov vykon by bez problemov zopakovali nasledovni jazdci - Norris, Piastri, Russell, Anotnelli, Leclerc, Hamilton, Alonso?
  4. Myslis si, ze Red Bull (spolu s Maxom)iba blafuje a v skutocnosti veri, ze maju dobre fungujuce a konkurencieschopne auto? Ergo, vsetky vyhlasenia, vysielackove komunikacie, su len hrane?

Dakujem za odpoved.

8 Likes
  1. Myslis si, ze dostanes od neho zmysluplne odpovede ano/nie? :sweat_smile:
1 Like

Je to furt dokola, to ze maji rychle auto na jedno kolo plati skoro rok, v zavode jsou treti ctvrti, musi cekat na chyby souperu, risk ve strategii, dest, ohen, RF atd…

Tak Josek bol kedysi nýmand tak a odbavil na synáčkovi…12 tisícin. Sú toešte dozvuky. V závode ho spravia.

To je tedka nejvetsi prani mistnich panicu, aby Max nevyhral :smiley:

2 Likes