Alonsa uchvátil Verstappenov výkon: Také čosi dokáže len on | Magazín F1 - F1online.sk

No právě by stačilo, kdyby ta vaše nenávist a hloupost skončila, pak by tu byl klid. I když Jos to mentálně nezvládá, ten tu budu strašit furt, ten nic jinýho v životě nemá

3 Likes

Timur, topánky a Jos bojujú za slušnosť a spravodlivosť? Znie to ako začiatok nejakého vtipu, ale bohužiaľ to myslia vážne. Tí dvaja sú už dávno stratení, ale Timurko mal na viac. Ale nechal sa stiahnuť dole.

4 Likes

Njn, zase tady vyvolavají hadky a snaží se ze sebe dělat něco víc, přitom všichni Maxe pochvalili. :man_shrugging:

3 Likes

Hlupákov už som stretol veľa, ale toto je unikát. Ten by vyčnieval aj v pomocnej škole.

Ale možno mám aj ja len podobnú bublinu okolo seba ako ty. Nie je tajomstvom, že v mojom odvetví pracujú väčšinou nadpriemerne inteligentní ľudia.

1 Like

Videli sme Honziho pochvalu, že Max len vyhral v najlepšom aute.

Ty so Situsom by ste možno ani neboli takí klauni, keby sa furt nezastávate toho lobotóma. Ale každý si volí vlastnú cestu aneb vrana k vrane sadá. :grin:

A to ti slouzi ke cti, ze jsi Maxe pochvalil. A copak ja s tebou a @JimClark_1 vyvolavam hadky? Ja se s vami kluci nikdy nehadam. Za tim si stojim. :wink:

Dakujem Fernando, lepsie by som to ani sam nepovedal. Kiezby si to zahlasil o par hodin skor, usetrilo by mi to dnesnu rannu diskusiu.

4 Likes

Nemyslel si tvé výpady místo diskuze? :smiley:

Už je to tady.
Alonso začal na domácí půdě Hondy pochlebovat už i Emilovi.
Že by nějaká předzvěst? :slightly_smiling_face:

nemas patent na diskusiu, vies o tom

4 Likes

Myslel som to, co som napisal.

3 Likes

Že si začal random kopat do Alonsa?

1 Like

Nezabudni dodat, ze to bola reakcia na tvoj nezmyselny komentar o tom, ako auto Red Bullu nevykazuje ziadne problemy. Lebo hoci si tu konstantne tvrdil, ako sa cely Red Bull rozpada, tak teraz bolo potrebne urobit z ich auta najdominantnejsi stroj v poli, aby si nahodou nemusel uznat, ze Max podal majstrovsky vykon.

9 Likes

Preco tak velmi zalezi na tom, ci hellhogr uzna, ze Max podal majstrovsky vykon?

2 Likes

Urobi to moj den krajsim, preco sa pytas?

2 Likes

Promiň, ale nemůžu ti uznat něco, co jsem nepsal. Nepsal jsem nic o tom, že RBR nevykazuje problémy. Nepsal jsem o tom, že RBR je nejdominantnější v poli. A o rozpadu RBR píšou hlavně fans RBR, kteří shazují právě ty, kteří upozorňovali na vnitřní problémy RBR.
Proč píšeš o něčem, co jsem nenapsal?
Proč ses přiklonil k těm, co záměrně překrucují co jsem psal? Ještě 2023 jsem psal, že tým jako RBR se nerozpadne, ale, že budou odcházet velmi důležití lidé.

Má narážka na ty, co posuzují výkonnost jiných pilotů dle výsledků - ani tady jsem nepsal o dominantním monopostu RBR

A tady čekám na to, kde píšu o tom, že RBR nemá žádné problémy?

2 Likes

Alonso netrep…monopost šitý na miery Maxa

1 Like

Vsetci su zli, vsetci sa pridavaju k druhej strane, len maly Honzi je lietadielko. :airplane:

2 Likes

“A nevidim na nich větší problémy, než mají ostatní.”

4 Likes

X

Čekám od tebe omluvu, že si mě napadl z něčeho co jsem ani nepsal
A očividně ke zbytku se radši ani nevyjádříš