Alonsa uchvátil Verstappenov výkon: Také čosi dokáže len on | Magazín F1 - F1online.sk

Videl jsi tu T8? To uz bylo na srdicko. :smiley: :smiley: Nikdo tam nikdy nejel rychleji… To bylo tzv. bud to vyjde a nebo tribuna.

4 Likes

Jsem rad, ze se v tomhle s Alonsem shodnete.

“Toto dokáže len on. Len on dokáže niečo také,”

Tak doufam, ze ti tenhle nazor vydrzi i do doby, nez se tu objevi tvuj guru a vysvetli ti super teorii o tom, jak to vlastne nic moc kolo nebylo, protoze RBR je o deset vterin rychlejsi nez ostatni a vlastne byl Max strasne pomalej. :grinning: Vis neco podobnyho, co jste objevili po Brazilii 2024. :wink:

Ale fandim ti. Neni naskodu mit na veci svuj nazor. Jen tak dal, snad me prekvapis. :+1:

6 Likes

Take me to the magic of the moment on a glory night.

1 Like

1 Like

Tak Alonso moze uz len fandit, kedze vie, ze uz nic nedosiahne a je zrely do dochodku.

Tohle je song tohoto dne. :slight_smile: :heart:

1 Like

…Berlin 1953. :thinking: :sweat_smile: Myslím, že … rozumím?? :thinking:

1 Like

Nemusíš neustále lhát o tom, kdo tu co nepsal. Já o Maxovi dnes napsal, že byl nejlepší a umím uznat jeho kvality. Narozdíl od fans Maxe, kteří neumí uznat soupeře

1 Like

Vitr v bedne mate akurat tak vy zo mna, ked si davas namahu prechadzat ine diskusie a vytrhavat z kontextu, len aby si to sem nezmyselne prilepil.

Alonsa mam vzdy rad, len vas incestakov ma bavi trollit. :grin:

Jeho najlepsia kvalda je Saudska 21, az na tu poslednu zakrutu, ta boli do dnes. Najlepsie kolo, ktore nikdy nebolo dokoncene. :smiling_face_with_tear:

Ale mas pravdu, ze Monako 23 treti sektor je z inej planety. :fire:

1 Like

Oni si davaji namahu, protoze nemaji co delat. Oni maji vsechny priznaky zoufalcu a panicu :smiley: Tvrdim to furt.

1 Like

Jo, bylo to strašně namáhavý najít, když Alonsa zminuješ tak často. Bohužel ne tak jak se tady teď zase snažíš líčit, ty chodící bane.

3 Likes

T8 aj posledna sikana. Ta sedla panečku. :rocket:

"Ty nemáš normální život a jsi furt na fóru " - 5x banovaný Jos, co tu tráví nejvíce času :grinning: prostě je to zakomplexovanej blb, nic jinýho není

3 Likes

Ty potrat klamársky. Tvoje prvé vyjadrenia na Maxa po kvalifikácií:

Do Pezinku s tebou, veď ty ani nevieš, čo píšeš.

2 Likes

A ještě se to snaží skrýt tak, že když je tu nejvíc, tak zrovna cestuje. To muže napsat opravdu jen panic, co je zavřenej někde doma ve sklepě. To samé kapku rozvázaná lednice :sweat_smile:

3 Likes

A už to zase mentálně nezvládá :grinning: odolnost psychiky na úrovni houpacího koně :grinning:

3 Likes

Kráľ fóra. Sorry, preklep - Kár fóra. :clown_face:

3 Likes

Vždyť ten chudák tu regulerně jen lže a útočí :grinning: prostě životní troska, co si to chce léčit na anonymním fóru :grinning:

2 Likes

Rekni mi Josi, jestli je tohle normalni? Uz jsi nekdy ve svem zivote potkal nekoho takoveho? Ja normalne nechapu. Ja ve sve bubline (:grin::wink:), fakt nikoho takoveho proste nemam.

Ale jak jsem koukal, uz nejsme uplne osamoceni v te bitve s lidskou zasti, nenavisto a hlouposti. :+1:

1 Like