Alonsa uchvátil Verstappenov výkon: Také čosi dokáže len on | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen v Suzuke ukázal, že štvornásobným majstrom sveta sa nestal náhodou. V kvalifikácii porazil rýchlejšie McLareny, keď zajazdil v podstate dokonalé kolo. Jeho kvality vyzdvihol aj Fernando Alonso, ktorý hovorí o “čarovnej chvíli”.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193557/alonsa-uchvatil-verstappenov-vykon-take-cosi-dokaze-len-on
2 Likes

Zeleni panici po precitani nadpisu. :clown_face:

10 Likes

Tady to zas bude vypadat :smiley: Alonso je jako my, jeho fanoušci, umí ocenit super kolo :+1:

3 Likes

Nando ty mi mluvis z duse. :grinning: Nejlepsi na tom je, ze kdyz tohle napisu ja, tak me fanousci tohohle pilota nazyvaji fanatikem a tvrdi, ze jsem se zblaznil ( a to opomijim dalsi vulgarismy, neb jsem slusne vychovan).

Rikam to porad a stojim si zatim. Tohle je nejchytrejsi chlap na rostu pote, co odesel Sebastian.

Je trosku komplikovana osobnost, ale pali mu to. :+1:

6 Likes

Ano, to kolo bylo skvělé, psali jsme to hned po Q, ale tady si zase někteří budou lečit mindráky.

3 Likes
2 Likes

Ten Alonso už je víc senilní než ty.
@HellHogr

Fernando je sympatak a zaroven velky Maxov fanusik. Uplny opak miestnych incestov, co mu fandia.

1 Like

Inak na Sky hovorili, že ako Maxove kolo zatienilo Charlesovo. Lebo jediný dvaja dneska vytažili maximum.

Nedivim sa Fernandovi, to kolo bolo perfektne. :fire:

Ty seš tu největší sympaťák :roll_eyes:, akorát Alonso ti dělá dobrej vítr v bedně. Takže teď ho máš zase rád, super! :writing_hand:

3 Likes

Alonso je takovej sympaťák, že mu Jos vždycky nakládá. :smiley:
Ještě asi před 5 účtama psal, že mu fandí.

5 Likes

Dve menšie korekcie ale inak šiel úplne na pána, Monaco 23 je stále jeho najlepšia kvalda ale táto tiež patrí do jeho Top5. :slight_smile:

3 Likes

Alonso je sympaťák, zašednutý talent, ale aj bystrý muž, ktorý si možno pripravuje pôdu, pokiaľ by ho Max v tíme vystriedal.
Samozrejme, že jeden druhého podporujú, no v prípade že by s nami už ďalšiu sezónu Fernando nebol môže povedať, že ho vystriedal ten najlepší.

Nejlepší Maxova kvalda je za mě Saudská 21 i přesto, že ji nedokončil.

4 Likes

2023 mu samo fandili všichni, byla tu i anketa. Pak mu ti samí lidé nemohli přijít na jmeno pomalu. Miluju místní konzistentnost. Alonso v tom dělá divy. :smiley:

1 Like

Já ne. Já Alonso nemám rád, však to víš.

1 Like

Ano vím, je to paradox, ale oceňuji to na tobě. :smiley:

1 Like

Najlepšia bola Saudská Arábia 21. Teda až do poslednej zákruty.

To je smutné. Za mňa by mal fanúšik formuly jeden mať rád každého na rošte i keď mu nefandí.