Cekam na vyjadreni od @stahnuty_prezervativ
Já věci píšu na rovinu, jestli někdonechápe, jak to myslím, tak mu nebrání se ho doptat na to, jak jsem to myslel. Problém je úplně někde jinde, HellHogr si dovolí napsat něco ne pozitivního na oblibenýho pilota a je z toho problém.
Nevím, jak funguejš v osobním životě, ale jestli někoho obviníš z toho, že měl něco říct, přitom naprosto překroutíš to co měl právě říct, tak se prostě takhle nedá diskutovat. Nechápu, proč bych měl opakovaně prokazovat to, že fans Maxe/RBR záměrně lžou a překrucují to co píšu.
K tvým otázkám
- Red Bull má v současnosti o něco horší monopost, než McL
- Zavádějící otázka. Netroufám si říct, kde byl výkonnostní strop AM, protože Stroll nebyl schopný ani odjet druhý pokus v Q1 skrze problémy s ovladatelností. Každopádně Max dnes podal top výkon
- Ano myslím, a až na Antonelliho každý z nich ve své kariéře to prokázal min jednou takový výkon
- Tak to už nastínil Horner v Číně, že Red Bull není na tom rozhodně tak špatně. Nemyslím si, že je Red Bull výkonnostně daleko od prvního místa a rozhodně má rychlejší monopost obecně, než Ferrari
A teď tě chci poprosit, jestli budeš někdy mít potřebu na mě reagovat, diskutovat atd., tak prosím bez překrucování toho, co napíšu. Předpokládám, že by se ti taky nelíbil útok/kopání do tebe za něco, co bys ani nenapsal.
Je to idealista. . Hodnej kluk.