Tak Ferda zase nepochopil, že měření za tepla bude až uprostřed sezóny a nebylo to teď s homologaci, ale hlavně, že se tu vysmíval Binottovi![]()
Maximálně Vaše mozková komůrka. Kdyby jsi napsal třeba, že se třeba komůrka zanese karbonem, tak by se o tom dalo polemizovat, ale ani to by neobstálo, protože tlaky jsou v hlavě válce při zážehu nad 50 atmosfér.
Ale snažím se zbytečně, přotože tohle jsem už tady pár krát vysvětloval a nedokázali jste to pochopit ani za čtyři měsíce.
Binotto mluvil o čidle, což je samozřejmě totální blbost. Dokonce sám to uznal.
No ty jsi dosud nepochopil že na tom podvodu pracovali sakra jiné mozky než je ten tvůj
A ani to očividně nepochopíš. Já nepochybuji že společně uměj věci který tady nikdo nikdy nepochopí a jejich možnosti jsou uplně jinde.
Tak si pobavil svojí neznalostí a výmysly a už stačilo, někteří se musí živit práci
Myslíš, že fyzikální zákony dokáže někdo změnit?
- Ano
- Ne
A to někdo dělá?
Nemáš tam nějakou těžší otázku? To je argument jak na základce wtf ![]()
Vidím, že ani tak jednoduchou otázku nezvládnete. ![]()
Nebereš statiny?
Nevím co jsou statiny a už vůbec netuším jaké mají mít účinky. Můžeš mi prozradit své pocity? ![]()
Tak jsem se koukl a jsou to prášky na cholesterol. Ty mi opravdu předepsali, ale bolelo mě po nich celé tělo a klouby, tak na ně kašlu.
…je to vidět
![]()
Já jsem tyhle prášky přestal žrát hodně rychle, žádný problém.
Horší to mají Ti, kteří mají přebytek statinů vrozený.
Asi jsi chtěl napsat přebytek cholesterolu vrozený, neb statiny nejsou lidskému tělu vlastní a nemůžou být tedy ani vrozený.
Vidím, že máš se statiny bohatší zkušenosti než já.
Jen znalosti Ferdo, základní znalosti lidského těla ![]()
Bez potřeby vlastní, nebo rodinné mají takové znalosti pouze hypochondři.
Nebo ti co vědí protože se rádi vzdělávaj, nebuď tak zapšklej a nesuď jen podle sebe ![]()
Zdravého člověka choroby vůbec nezajímají ani když je píchne v dupě. Teprve s věkem se člověk něco dozvídá a většinou je to proti své vůli tak nějak z povinnosti.
Ze své vlastní zkušenosti vím, že je mnohdy lepší nevědět.
Máš omezený pohled na věc. Mě lidské tělo vždy zajímalo i když jsem byl zdráv jak řípa, a třeba jako malej jsem si vždy nenechal ujít animák byl jednou jeden život nebo jak se to jmenovalo. Přišlo mi to prostě jako velmi zajímavé, vždy jsem rád přicházel věcem na kloub. Například než něco vyhodím vždy to alespoň rozeberu, zkusím opravit, či vyhodnotím co už nejde a co bych při opravě příště mohl udělat lépe.
No a konkrétně k tomu cholesterolu kde jsem již nějaký základ měl jsem asi před 15 lety viděl takový dokument kde to bylo zaměřeno na lidi co opravdu měli už jako děti genetickou poruchu s vysokým chiolesterolem. A ne jako že když máš 7 tak na tebe obvoďák vystartuje že musíš snižovat atd, ti už jako děti měli přes 20 a tam prostě jiná šance než medikace nepřipadá v úvahu. Mám před sebou ta slova doktora jak tam říkal že tito jedinci můžou občas hřešit s jídlem, ale určitě ne s medikací, protože jídlo to ovlivní celkem omezeně, tam bez medikace je brzké zanesení tepen extrémně rizikové už před 20 rokem věku. Prostě jsem zvídavej a když na něco takového narazím mám zájem. Jinak v okolí se se zvýšeným cholesterolem dříve či později setká asi každý, o to lepší o tom něco vědět. Tím neříkám že kdo se o to nezajímá je špatně, vůbec, ale to že někdo něco ví hned zaškatulkovat, slabé Ferdo.
Jinak teď jsem si dal k obědu 2 krůtí hambáče, vynikající
A zelenina tam byla taky, ledový salát a cibule, rajče ne ![]()