Ako jazdci hodnotia preteky? “Náhodná” Formula 1 nevonia a čaká na škaredú nehodu | Magazín F1 - F1online.sk

Žiaden Verstappenov neúspech som nezaznamenal. Zaznamenal som len to, že o Verstappenovom comebacku 2025 sa hovorí viac ako o Landovom titule. A či je Verstappen prvý alebo posledný, môj názor na F1 a na jednotlivých pilotov to nezmení. Tak isto ani na teba, ty si kár, či je Max prvý alebo posledný.

Od konca minulej sezóny som tu bol podstatne menej a aj to len keď sa riešili nejaké F1 špekulácie. Narozdiel od teba, čo sem chodíš riešiť primárne mňa a iných používateľov a nie F1.

Nebol som tu a hádky tu boli stále. Len sa Honzík a brainless nehádal so mnou, ale s inými. Akurát ty si nemal komu vypisovať h0vná až ťa triaslo kedy sa vrátim.

Kde tu vidíš nejaký môj boj za Verstappena? Ty si ožratý a ešte je len v pondelok alebo máš feťácke dojazdy ešte z víkendu? K Verstappenovi som nepísal takmer nič celý víkend.

S ľuďmi sa tu bavím na úrovni, ale s h0vnami ako ty sa bavím tak ako si zaslúžiš. Rieš radšej F1 a nie mňa, lebo si dosť závislý na mne a aj keď sem prídeš len raz za pár dní, tak každý jeden raz reaguješ na mňa.

Si tiež postihnutý ako Honza, že ma nevieš ignorovať, keď to nechceš čítať a aj tak všetky moje príspevky čítaš? :joy:

Moje príspevky sú konštantné bez ohľadu na výsledky Maxa. Lando s Russellom sú aktuálne najhoršie charaktery v F1 bez ohľadu na to, či získajú titul oni alebo Max. A zjavne to tak vidí väčšina fanúšikov F1, stačí si pozrieť príspevky k Norrisovi a Russellovi na zahraničných weboch alebo na Xku.

Ako si ty otočil pozornosť na mňa a nevieš bezomňa na tomto fóre existovať? :smiley:

1 lajk

Na teba sa reaguje iba preto, ze tu neustale pises scifi. A obhajoba, ze s ludmi pises normalne a s ho vnami nie, je uboha a detinska. Lebo pisem o tvojom vyjadrovani a ludia sme vsetci. Bohuzial sa trapne schovas za slovicka s ospravedlnenim svojho konania a ze je to v podstate v poriadku :smiley:

Presne, ako Verstapen. Vybura supera a potom trepe o tom, ze sa mu mali uhnut :smiley: Pises tu uz cez rok dookola to iste a to obhajovanie detinskeho chovania je este viac detinske.

A darmo tu pises, ze sa venujes F1 temam. Neustale tu ludi napadas. A to hlavne vtedy, ked ti tu nalozia argumentami. Vidia to tu viaceri. Ale schovavaj sa dalej, ak ta to ukaja.

Jasně že to dává smysl.

Mě jenom vždycky naštve takový to klasický fanouškovský zoufalství, kdy hrouda sádla u televize koučuje co by měli dělat fotbalisté, vesnický jouda si stěžuje na horolezce, že by je neměli zachraňovat, obtloustlý konzument alkoholu, nebo kuřák poučuje jak zdravě žít, nebo fanoušek F1 trávicí celý život doma na fóru poučováním elitnich inženýrů, který si není schopen našetřit na vstupenku na VC protože nic neumí…

Tihle lidé pak chtějí aby jejich názor bral někdo vážně, já jimi maximálně pohrdám a nechci je mít v dosahu.

Pokud fanoušek obviňuje Mercedes z podvodu jen proto, že pracoval lépe než jeho oblíbený tým, tak je to pro mě hlupák.

Podstata závodění je a vždycky byla převážně o efektivní práci s energií, protože druhý termodynamický zákon říká, že uložená energie sama sebe neuveze. Proto taky Tdf nejezdí stokiloví cyklistické jako třeba na oválu. Ale to už jsem tady psal mockrát a doteď to nikdo nepochopil, přitom je to tak jednoduché, že to běžně chápou malé děti.

3 lajkov

Jirko nebuď na sebe tak přísnej

2 lajkov

Ten tlusťoch který si Peštu za jeho podvody podal mu způsobil pořádnou fatfóbii :grinning_face:

2 lajkov

A teď si představ, že právě velká část takových lidí se hrne do politiky.

To by chybělo, aby se Triper hnal do politiky, když sleduje tiktok videa a neví co sdílí s odkazem

2 lajkov

Tohle tady dělá Ferda a když ho prodavač hrnců sundá, tak mu to ještě olajkuje. To je síla. :smiley:

1 lajk

Kolik tisíců lajků si Vaše trojka dala na “Mercedes podvádí s kompresními poměry” a nakonec Mercedes prošel homologací i při měření teplým procesem.
Nebo kolik lajků jste si dali jak to Aston všem ukáže a Alonso bude vozit další tituly.

Kluci než někdy zase napíšete nějaké vlastní moudra, tak se nad sebou aspoň trochu zamyslete.
Bude Vám líp.

2 lajkov

Mercedes podvod s kompresním poměrem prohrál, promiň. Ještě že tak. A při 130 jak zaváděj testován nebyl, tak tu nelži :slightly_smiling_face: A hlavně, hrát si s navýšením kompresního poměru nad 16 nemůže, spadla klec, stačí to přijmout. V této oblasti to dopadlo dobře. Výjimku na těch pár závodů, ať si to užijou podvodníci :wink:

2 lajkov

Ferda se tu sundá sám a ještě u toho začne zase lhát, to je fakt gól :grinning_face:

2 lajkov

Teď jsme ho naštvali, počkej :grinning_face_with_smiling_eyes: To bude zase brekotu jak Mercedes je čistej jak Lilie a nic nikdy neporušoval, při tom stačilo vylepšit měření a jsou namydlení :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 lajkov

Kdyby Mercedes nesplňoval homologační podmínky, tak by na trať vůbec nebyl připuštěný.
To by mělo pochopit i malé dítě. Čumím jak puk, že tohle nedokážou pochopit dospělí lidé.

Tak člověk co tu regulerně lže a ještě kope kolem sebe bez šperky sebereflexe se nikdy nezmění, není divu, že si notuje s Peštou, když fungují úplně stejně

2 lajkov

A ten homologační proces s měřením za tepla byl kdy? Když sis ho zase vymyslel co?:grinning_face:

2 lajkov

Sorry Ferdo, ale shazoval jsi tu Binotta a pak Neweyho. To jsem si já nedovolil, ale je to celkem běžné u lidí co na to nemají vzdělání dělat takto chytré na internetu. Docela rozumím že si s podvodníkem a lhářem Triperem rozumíš.

2 lajkov

Však Ferda se tu směje lidem jako je on. V životě s tím nepracovali, ale shazují je, jací jsou to idioti a nerozumí tomu. Ten si tu regulerně zase prostřelil hlavu

2 lajkov

Ten homologační proces musely podstoupit všichni výrobci, když si ho prosadili.
Nebo si myslíš, že se to týká pouze Mercedesu?

Nevíš jestli už to ten říďa od Mercedesu dal k soudu? Vyhrožoval jak tehdy Horner a skutek utekl co :grinning_face_with_smiling_eyes:

A Ferda ještě ani nepochopil že komůrka se teplem může uzavřít, takže asi tak.

2 lajkov

Od 1.6 Ferdo, od 1.6 :man_facepalming:

2 lajkov