@Triper To máš těžké. Jako bys vyčítal barvoslepému, že neocení krásu barev, nebo člověku bez hudebního sluchu, že mu nic neříká hudba… Každý nepochopí vášeň pro sport, riskování, hledání nových cest. To třeba i moje maminka říkávala, že by zakázala F1 - úplně zbytečné riziko a lidi tam umírají
. Pak je zbytečné něco vysvětlovat, taky jsem to nikdy nedělala
. Narážím hlavně na to “nezachraňování horolezců” atp., celé by to bylo trochu složitější.
“Byl jednou jeden život” byl natočený skvěle a pro děti hodně srozumitelně.
Co se týče cholesterolu, ta bys hlavně neměl kouřit, protože nikotin je to zlo, které podporuje ucpávání cév.
U někoho to možná funguje jinak, ale z vlastní zkušeností vím, že třeba Sortis, nebo Tovacard, který jsem měl brát jsou neskutečné svinstvo a dodnes mě mrzí, že jsem je asi půl roku bral, než jsem přišel na to, že mi tyhle prášky dělají velké problémy.
Nikomu samozřejmě nic nevnucuji, ale já raději umřu ve stoje na infarkt, že se nehumánně trápit roky na invalidním vozíku.
Mi právě dělají rekonstrukci koupelny a tahají mi i novou vodu do kuchyně, takže u mě probíhá dietní období. Ani o pískovou polévku nemám zájem.
A hambáč? Ten u mě neobstojí a raději si dám polévku ze sáčku. To je ale pouze můj osobní problém.