to bolo tak satisfying ako sa Colapinto zvrtol na trave
Našťastie není tak veľké poškodenir, to bude zavesenie iba.
Trať je extrémně špinavá, tohle zabere min do poloviny FP2 vyčistit a zajet racing lines
Jasně, Kimi tam klouže, tak chce Leclerca k němu
Český a slovenský experti klasika. Keď Sainz zahodil minulý rok WCC Ferrari bolo to okej. To tu na víkend zatváram asi.
akoze komu :DDD mi ukazte jedneho jazdca na svete ked neratam verstappena co by tam jazdil lepsie… chyba v treningu zaprasena trat no co stane sa za mna ziadna tragedia schytalo to len kridlo a zavesenie takze chill
2 odpovedeLeclerca bych viděl rád v Mercedesu.
Mám ho rád.
ale to je jedno ci sa mu to stalo prvy alebo 4ty krat chapes tomu, takisto rozbil lewis v monaku, lando v jeddah proste to sa raz za cas stane, podstatne je ze nosi body a nepamatam si kedy naposledy bural v pretekoch hadam este 2022
1 odpoveďLewis to teraz na prachu skoro tiež poslal do bariéry
Ale taky to stojí peníze.
Stačí si vzpomenout na Fred a ve Vegas, kde hrozil, že nebudou mít peníze na vývoj.
Ale Vegas bol extrém, to bolo celé auto KO. Chápem point, toto je tak max 200k poškodenie. Niečo majú bokom na to. Inak na F1TV, že tá trať je dosť Prašná kvôli zlej kvalite vzduchu po nedávnych lesných požiaroch.
3 odpovedeTo všichni. Každý má rád Leclerca.
ved sa hovori, ze len kridlo stoji okolo 200k
toto bude taky milion no co uz, jasne neni to dobre ale neni to koniec sveta…leclerc jazdi vyborne posledne 2 roky hlavne cize urcite by som ho nevymienal kvoli tomuto jak tu pisali vyssie ze ma prepustit sedacku ci co :DDD
2 odpovedeTen bude na všech závodech v rámci Severní a Jižní Ameriky
Zas si citlivy ako vlhka 15ka, ked niekto nieco zo srandy napise na Leclerca.
Ale hej, klasik, on je tymi nehodami v treningoch pomerne znamy. Ma ich o dost viac ako ostatni top piloti a nie ze nie.
Jenom pouzdro převodovky stojí 200k
Charles ma nejaky iny cennik ako ostatni piloti?
Predne kridlo, obe zavesenia, mozno zadne kridlo a prevodovka po takej rane na bok.
3 odpovedeZda sa mi to, ci to Norrisove kridlo sa ohyba na rovinke menej ako doteraz?
Zevraj priniesli nove.
Btw podle simulací AMuSu a Motorsport.com je Montreal nejlepší trať pro Williams z celého kalendáře, podle všeho by měl být Williams nejhůř 3 nejlepší tým tady
S excelem na Jose nechoď, chudák se zasekl s funkcí průměr a od té doby se excelu bojí
tak co ja viem predne kridlo zavesenie plus mozno prevodovka nemam to zratane ale na taky milion by som to odhadol hrubo, pochvalu nedostane ale nejdem sa z toho zase posrat no
1 odpoveďTo sú tí odborníci na všetko…
Inak aby som rozpútal vojnu, tiež máte popcorn a sledujete ako Chad Izrael totálne drtí Irán?
2 odpovedeVed ja z toho nerobim ziadnu dramu, moze byt ze to bude niekde medzi 0.5-1M skoda, ale zbytocna nehoda a Charles uz to viackrat v minulosti takto v treningu uplne zbytocne rozbil, ked ani nebolo treba tlacit.
Dobre je, ze spravidla ho to nijako nespomalilo.
ako udajny odbornik na vsetko by som ti na to mal vediet odpovedat ale uprimne uz to moc ani nesledujem no
Ja som odborník na všetko samozrejme. Ale chcem sa špecializovať na tú trolliu farmu tu.
Tento příspěvek se nelíbí uživateli Hamás Bretnix
Píšeš tu ch.u.j.o.v.i.n.y a keď ťa niekto argumentami zosmiešni, tak sa snažíš byť akože cooool
Slovenský experti, klasika…
Verstappen to musí odjet na čele aby nekolidoval a nedostal náhodou trestný bod?
To nemá smysl se tady s nima zahazovat.
Nic si z toho nedělej. Ať jsou hořcí.
https://www.youtube.com/embed/K44j-sb1SRY
1 odpoveďPuff robil teraz prijímačky na strednú a monitor.
mne sa vybavlo Piastriho zapichnutie v uhle 90stupnov v Monacu. usetril tym plno penazi.
to len ako porovnanie…
Přihoď k tomu gumové medvídky a vezmu to
Ako si z tohto vyjadrenia vydedukoval, ze nema poskodene sasi, ked tam vyslovene hovori, ze ked odchadzal z garaze, tak si mysleli, ze sasi je poskodene?
“When I left the garage, we think that we damaged the chassis and we won’t be able to do FP2 by regulation,” Vasseur said.
1 odpoveď“We need to do some checks but I think it’s over for today for Charles.”
Čo? Veď to nedáva zmysel čo píšeš.
Šasi poškodené už bolo, oni si mysleli, že je, len si to museli potvrdiť.
Ty si písal, že šasi poškodené nie je zatiaľ.
1 odpoveďKámo ty si mimo.
Myslíme si, že je poškodené. To máš normálne, že Schrödingerovu kočku. To šasi nebolo potvrdene poškodené, takže bolo stále vpohode. Doslova zistili poškodenie až 10 min pred FP2, takže dovtedy to bola iba teória, že nestihne FP2.
Prečítaj si túto vetu a potom napíš kto je mimo.
Takže ho poškodili pri tej kontrole, keď bolo stále v pohode?
Z teba je tu normálne klaun keď Leclerc spraví nejakú chybu.
Šasi poškodené bolo, oni si aj mysleli, že poškodené je, Fred to aj povedal, že si myslia, že poškodené je, len musia vykonať ešte nejaké kontroly. Na túto následnosť si napísal, že šasi poškodené zatiaľ nie je. Zdravý rozum opäť opustil tvoju dutinu lebečnú, keď to Leclerc rozbil.
1 odpoveďTo ti povedala mamka či kto ty sopliačik?
Ani Honzíci nie sú takí fanboyi Alonsa ako si ty Leclerca.
2 odpovedeVôbec nie, si tu na smiech celému fóru vždy keď Leclerc spraví nejakú chybu. Už ti to tu písalo mnoho ľudí.
Ty si len vytiahol default protiútok a la Honzi.
Asi som ja trafil správne, keď si začal s tým, že ja som mimo, pritom píšeš úplné bludy.
1 odpoveďVyzeráš tak, že ma máš na troll. Vždy ťa vytlakuje keď rypnem do Leclerca.
Čistý trolling teda, to ti poviem.
Asi by si mal pogoogliť čo znamená trolling.
1 odpoveďkonecne dobre casy od McLarenu
Tu je začiatok osobného útoku kamarát:
Nejako sa ti to vymyká z rúk. Ostaň pri doberaní sa s Honzíkom, keď ťa to baví, to je taký level, že to zvládneš. Tu si bez šance, len sa v tom zamotávaš a toto je highlight:
Šasi bolo poškodené momentom nárazu a aj si to mysleli, len si potrebovali potvrdiť rozsah poškodenia.
Vôbec nie. Preto si do sekundy reagoval na každého, kto okomentoval Leclercovu nehodu.
Čo ťa štúdium gramatiky začalo konečne baviť?
Takže sa sem chodíš hádať za Leclerca alebo čo sem vlastne chodíš robiť?
Cez zimu tu nebol skoro nikto, lebo nebola sezóna.
PS: Nezabudni zas v nedeľu do live dávať každú zbytočnú Leclercovu vysielačku a obhajovať jeho tempo a vymýšľať problémy s autom ak sa mu nebude dariť.
1 odpoveďTy nemáš skupinku. #toBolelo
Ja som druhá strana. Spolu s ostatnými Red Bullákmi, fašistami, rasistami a neviem kým všetkým, čo k nám Honzi priradil. Dokonca aj ježko, David a ešte aj Evap už bola riadená k nám. Josova armáda je veľká.
1 odpoveďFerrari loni prohrálo PK skrze nepovedené vylepšení v Barceloně a závody typu Kanada, ne, že jim to prohrál Sainz
To, že si s ježkom v DMs nie je skupina.