LIVE: Prvý tréning na VC Kanady 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ty si prvý krát na internete? :blush:
Šak to bolo len také rozčarovanie nad tým, čo opäť predviedol, neber to tu tak vážne…

Ten bude na všech závodech v rámci Severní a Jižní Ameriky

1 Like

lets make internet great again

1 Like

Zas si citlivy ako vlhka 15ka, ked niekto nieco zo srandy napise na Leclerca.

Ale hej, klasik, on je tymi nehodami v treningoch pomerne znamy. Ma ich o dost viac ako ostatni top piloti a nie ze nie.

Jenom pouzdro převodovky stojí 200k

MIGA!! MIGA :smile:

Poebanych 15 znakov

Charles ma nejaky iny cennik ako ostatni piloti? :moneybag:

Predne kridlo, obe zavesenia, mozno zadne kridlo a prevodovka po takej rane na bok.

Zda sa mi to, ci to Norrisove kridlo sa ohyba na rovinke menej ako doteraz? :thinking:

Zevraj priniesli nove.

Btw podle simulací AMuSu a Motorsport.com je Montreal nejlepší trať pro Williams z celého kalendáře, podle všeho by měl být Williams nejhůř 3 nejlepší tým tady

2 Likes

Nehadaj sa tu s absolventmi STU, majú to všetko napočítané v exceli…

Kto je absolvent STU? :thinking:

S excelem na Jose nechoď, chudák se zasekl s funkcí průměr a od té doby se excelu bojí

1 Like

tak co ja viem predne kridlo zavesenie plus mozno prevodovka nemam to zratane ale na taky milion by som to odhadol hrubo, pochvalu nedostane ale nejdem sa z toho zase posrat no

To sú tí odborníci na všetko…

1 Like

Gratulujem pokiaľ si absolvent STU a posielam klúčenku

2 Likes

Inak aby som rozpútal vojnu, tiež máte popcorn a sledujete ako Chad Izrael totálne drtí Irán?

2 Likes

Ved ja z toho nerobim ziadnu dramu, moze byt ze to bude niekde medzi 0.5-1M skoda, ale zbytocna nehoda a Charles uz to viackrat v minulosti takto v treningu uplne zbytocne rozbil, ked ani nebolo treba tlacit.

Dobre je, ze spravidla ho to nijako nespomalilo.

ako udajny odbornik na vsetko by som ti na to mal vediet odpovedat ale uprimne uz to moc ani nesledujem no :smiley:

Ja som odborník na všetko samozrejme. Ale chcem sa špecializovať na tú trolliu farmu tu.

1 Like

Tento příspěvek se nelíbí uživateli Hamás Bretnix