LIVE: Prvý tréning na VC Kanady 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

To sú tí odborníci na všetko…

1 Like

Gratulujem pokiaľ si absolvent STU a posielam klúčenku

2 Likes

Inak aby som rozpútal vojnu, tiež máte popcorn a sledujete ako Chad Izrael totálne drtí Irán?

2 Likes

Ved ja z toho nerobim ziadnu dramu, moze byt ze to bude niekde medzi 0.5-1M skoda, ale zbytocna nehoda a Charles uz to viackrat v minulosti takto v treningu uplne zbytocne rozbil, ked ani nebolo treba tlacit.

Dobre je, ze spravidla ho to nijako nespomalilo.

ako udajny odbornik na vsetko by som ti na to mal vediet odpovedat ale uprimne uz to moc ani nesledujem no :smiley:

Ja som odborník na všetko samozrejme. Ale chcem sa špecializovať na tú trolliu farmu tu.

1 Like

Tento příspěvek se nelíbí uživateli Hamás Bretnix

Píšeš tu ch.u.j.o.v.i.n.y a keď ťa niekto argumentami zosmiešni, tak sa snažíš byť akože cooool :hugs:
Slovenský experti, klasika…

Verstappen to musí odjet na čele aby nekolidoval a nedostal náhodou trestný bod? :joy::joy:

To nemá smysl se tady s nima zahazovat.

1 Like

Nic si z toho nedělej. Ať jsou hořcí.

to co je? :laughing: :smiley: ,

To posloucháme ve škole.

robis si maturitu?

Puff robil teraz prijímačky na strednú a monitor.

1 Like

mne sa vybavlo Piastriho zapichnutie v uhle 90stupnov v Monacu. usetril tym plno penazi.

to len ako porovnanie…

Charles Leclerc vynechá FP2, má poškozené šasi.

https://www.autosport.com/f1/news/leclerc-out-for-f1-canadian-gp-friday-practice-day-after-fp1-crash/10732373/

2 Likes

Tak to je za mega, ne?

Přihoď k tomu gumové medvídky a vezmu to

Nemá poškodené šasi zatiaľ. Presný preklad Freda, je že musia šasi dôkladne skontrolovať a nestihnú to asi.