LIVE: Prvý tréning na VC Kanady 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis to teraz na prachu skoro tiež poslal do bariéry

Ale taky to stojí peníze.

Stačí si vzpomenout na Fred a ve Vegas, kde hrozil, že nebudou mít peníze na vývoj. :grin:

Ale Vegas bol extrém, to bolo celé auto KO. Chápem point, toto je tak max 200k poškodenie. Niečo majú bokom na to. Inak na F1TV, že tá trať je dosť Prašná kvôli zlej kvalite vzduchu po nedávnych lesných požiaroch.

To všichni. Každý má rád Leclerca.

ved sa hovori, ze len kridlo stoji okolo 200k

toto bude taky milion no co uz, jasne neni to dobre ale neni to koniec sveta…leclerc jazdi vyborne posledne 2 roky hlavne cize urcite by som ho nevymienal kvoli tomuto jak tu pisali vyssie ze ma prepustit sedacku ci co :DDD

Koukám že pro jistotu nasadili za komisaře Warwicka :smile:

Ty si prvý krát na internete? :blush:
Šak to bolo len také rozčarovanie nad tým, čo opäť predviedol, neber to tu tak vážne…

Ten bude na všech závodech v rámci Severní a Jižní Ameriky

1 Like

lets make internet great again

1 Like

Zas si citlivy ako vlhka 15ka, ked niekto nieco zo srandy napise na Leclerca.

Ale hej, klasik, on je tymi nehodami v treningoch pomerne znamy. Ma ich o dost viac ako ostatni top piloti a nie ze nie.

Jenom pouzdro převodovky stojí 200k

MIGA!! MIGA :smile:

Poebanych 15 znakov

Charles ma nejaky iny cennik ako ostatni piloti? :moneybag:

Predne kridlo, obe zavesenia, mozno zadne kridlo a prevodovka po takej rane na bok.

Zda sa mi to, ci to Norrisove kridlo sa ohyba na rovinke menej ako doteraz? :thinking:

Zevraj priniesli nove.

Btw podle simulací AMuSu a Motorsport.com je Montreal nejlepší trať pro Williams z celého kalendáře, podle všeho by měl být Williams nejhůř 3 nejlepší tým tady

2 Likes

Nehadaj sa tu s absolventmi STU, majú to všetko napočítané v exceli…

Kto je absolvent STU? :thinking:

S excelem na Jose nechoď, chudák se zasekl s funkcí průměr a od té doby se excelu bojí

1 Like

tak co ja viem predne kridlo zavesenie plus mozno prevodovka nemam to zratane ale na taky milion by som to odhadol hrubo, pochvalu nedostane ale nejdem sa z toho zase posrat no