LIVE: Prvý tréning na VC Kanady 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ako si z tohto vyjadrenia vydedukoval, ze nema poskodene sasi, ked tam vyslovene hovori, ze ked odchadzal z garaze, tak si mysleli, ze sasi je poskodene?

“When I left the garage, we think that we damaged the chassis and we won’t be able to do FP2 by regulation,” Vasseur said.

“We need to do some checks but I think it’s over for today for Charles.”

A kvůli němu Ferrari prohrálo PK v roce 2024.

Doslova si sa dole negoval. Myslíme, ale musíme urobiť kontroly. Takže v tom čase nebolo. Teraz potvrdili že je.

Co to je za blbost?:grinning:

Čo? Veď to nedáva zmysel čo píšeš.

Šasi poškodené už bolo, oni si mysleli, že je, len si to museli potvrdiť.

Ty si písal, že šasi poškodené nie je zatiaľ.

Kámo ty si mimo.
Myslíme si, že je poškodené. To máš normálne, že Schrödingerovu kočku. To šasi nebolo potvrdene poškodené, takže bolo stále vpohode. Doslova zistili poškodenie až 10 min pred FP2, takže dovtedy to bola iba teória, že nestihne FP2.

A ne? Měl o 66 bodů méně než Charles.

Prečítaj si túto vetu a potom napíš kto je mimo. :grin:

Takže ho poškodili pri tej kontrole, keď bolo stále v pohode?

Z teba je tu normálne klaun keď Leclerc spraví nejakú chybu.

Šasi poškodené bolo, oni si aj mysleli, že poškodené je, Fred to aj povedal, že si myslia, že poškodené je, len musia vykonať ešte nejaké kontroly. Na túto následnosť si napísal, že šasi poškodené zatiaľ nie je. Zdravý rozum opäť opustil tvoju dutinu lebečnú, keď to Leclerc rozbil.

A z teba je tu klaun stále, nevyberieš. Tvoj hate kult je vtipný. A na pomery stráveného času tu, asi nemáš zábavný život, tak musíš chodiť sem útočiť.

To ti povedala mamka či kto ty sopliačik? :clown_face:

Ani Honzíci nie sú takí fanboyi Alonsa ako si ty Leclerca.

Udrel som do bolestivého miesta, to povedať naspäť a hneď útočíš.

Vôbec nie, si tu na smiech celému fóru vždy keď Leclerc spraví nejakú chybu. Už ti to tu písalo mnoho ľudí.

Ty si len vytiahol default protiútok a la Honzi.

Asi som ja trafil správne, keď si začal s tým, že ja som mimo, pritom píšeš úplné bludy.

Náhodou z Alonso fanúšikmi je sranda. S nimi sa tu doberám, ale zasmejem sa na tom a občas sa aj na veciach zhodneme. Aj s Kiks je sranda. Teba mám iba na troll.

Ty si povedal prvý mne klaun, ale nevadí. Tom Cruise.

Vyzeráš tak, že ma máš na troll. Vždy ťa vytlakuje keď rypnem do Leclerca.

Čistý trolling teda, to ti poviem. :grin:

Asi by si mal pogoogliť čo znamená trolling.

konecne dobre casy od McLarenu

Nn mne to je vcelku jedno. Fakt ma netlakuje tréning. Ja som si tu napísal niečo, popritom som si robil zábavnejšie veci. Mňa baví sledovať reakciu tu. Myslíš, že prečo som tu cez zimu nebol moc? Doslova mi padol inžinier, lebo tu bola nuda a nikto sa nehádal.

Tu je začiatok osobného útoku kamarát:

Nejako sa ti to vymyká z rúk. Ostaň pri doberaní sa s Honzíkom, keď ťa to baví, to je taký level, že to zvládneš. Tu si bez šance, len sa v tom zamotávaš a toto je highlight:

Šasi bolo poškodené momentom nárazu a aj si to mysleli, len si potrebovali potvrdiť rozsah poškodenia.

Vôbec nie. Preto si do sekundy reagoval na každého, kto okomentoval Leclercovu nehodu. :grin:

Čo ťa štúdium gramatiky začalo konečne baviť? :sweat_smile:

Takže sa sem chodíš hádať za Leclerca alebo čo sem vlastne chodíš robiť?

Cez zimu tu nebol skoro nikto, lebo nebola sezóna. :wink:

PS: Nezabudni zas v nedeľu do live dávať každú zbytočnú Leclercovu vysielačku a obhajovať jeho tempo a vymýšľať problémy s autom ak sa mu nebude dariť.