LIVE: Prvý tréning na VC Kanady 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

ved sa hovori, ze len kridlo stoji okolo 200k

toto bude taky milion no co uz, jasne neni to dobre ale neni to koniec sveta…leclerc jazdi vyborne posledne 2 roky hlavne cize urcite by som ho nevymienal kvoli tomuto jak tu pisali vyssie ze ma prepustit sedacku ci co :DDD

Koukám že pro jistotu nasadili za komisaře Warwicka :smile:

Ty si prvý krát na internete? :blush:
Šak to bolo len také rozčarovanie nad tým, čo opäť predviedol, neber to tu tak vážne…

Ten bude na všech závodech v rámci Severní a Jižní Ameriky

1 Like

lets make internet great again

1 Like

Zas si citlivy ako vlhka 15ka, ked niekto nieco zo srandy napise na Leclerca.

Ale hej, klasik, on je tymi nehodami v treningoch pomerne znamy. Ma ich o dost viac ako ostatni top piloti a nie ze nie.

Jenom pouzdro převodovky stojí 200k

MIGA!! MIGA :smile:

Poebanych 15 znakov

Charles ma nejaky iny cennik ako ostatni piloti? :moneybag:

Predne kridlo, obe zavesenia, mozno zadne kridlo a prevodovka po takej rane na bok.

Zda sa mi to, ci to Norrisove kridlo sa ohyba na rovinke menej ako doteraz? :thinking:

Zevraj priniesli nove.

Btw podle simulací AMuSu a Motorsport.com je Montreal nejlepší trať pro Williams z celého kalendáře, podle všeho by měl být Williams nejhůř 3 nejlepší tým tady

2 Likes

Nehadaj sa tu s absolventmi STU, majú to všetko napočítané v exceli…

Kto je absolvent STU? :thinking:

S excelem na Jose nechoď, chudák se zasekl s funkcí průměr a od té doby se excelu bojí

1 Like

tak co ja viem predne kridlo zavesenie plus mozno prevodovka nemam to zratane ale na taky milion by som to odhadol hrubo, pochvalu nedostane ale nejdem sa z toho zase posrat no

To sú tí odborníci na všetko…

1 Like

Gratulujem pokiaľ si absolvent STU a posielam klúčenku

2 Likes

Inak aby som rozpútal vojnu, tiež máte popcorn a sledujete ako Chad Izrael totálne drtí Irán?

2 Likes

Ved ja z toho nerobim ziadnu dramu, moze byt ze to bude niekde medzi 0.5-1M skoda, ale zbytocna nehoda a Charles uz to viackrat v minulosti takto v treningu uplne zbytocne rozbil, ked ani nebolo treba tlacit.

Dobre je, ze spravidla ho to nijako nespomalilo.