Chceš to v Mercdesu jo?
Trať je extrémně špinavá, tohle zabere min do poloviny FP2 vyčistit a zajet racing lines
Jasně, Kimi tam klouže, tak chce Leclerca k němu
LEC totálny amaterizmus, ak nevieš odhadnuť zákrutu, odovzdaj to inému…
Český a slovenský experti klasika. Keď Sainz zahodil minulý rok WCC Ferrari bolo to okej. To tu na víkend zatváram asi.
akoze komu :DDD mi ukazte jedneho jazdca na svete ked neratam verstappena co by tam jazdil lepsie… chyba v treningu zaprasena trat no co stane sa za mna ziadna tragedia schytalo to len kridlo a zavesenie takze chill
Leclerca bych viděl rád v Mercedesu.
Mám ho rád.
Máš pravdu, vlastne sa mu to stalo prvý krát…
A to nebolo len o zaprášenej trati, on neodhadol brzdný bod a to je ten jeho amaterizmus…
Zase tak malá rána to nebyla.
Mohla to být i převodovka atd.
ale to je jedno ci sa mu to stalo prvy alebo 4ty krat chapes tomu, takisto rozbil lewis v monaku, lando v jeddah proste to sa raz za cas stane, podstatne je ze nosi body a nepamatam si kedy naposledy bural v pretekoch hadam este 2022
Prevodovka už je jedno, lebo není obmedzená.
Lewis to teraz na prachu skoro tiež poslal do bariéry
Ale taky to stojí peníze.
Stačí si vzpomenout na Fred a ve Vegas, kde hrozil, že nebudou mít peníze na vývoj.
Ale Vegas bol extrém, to bolo celé auto KO. Chápem point, toto je tak max 200k poškodenie. Niečo majú bokom na to. Inak na F1TV, že tá trať je dosť Prašná kvôli zlej kvalite vzduchu po nedávnych lesných požiaroch.
To všichni. Každý má rád Leclerca.
ved sa hovori, ze len kridlo stoji okolo 200k
toto bude taky milion no co uz, jasne neni to dobre ale neni to koniec sveta…leclerc jazdi vyborne posledne 2 roky hlavne cize urcite by som ho nevymienal kvoli tomuto jak tu pisali vyssie ze ma prepustit sedacku ci co :DDD
Koukám že pro jistotu nasadili za komisaře Warwicka
Ty si prvý krát na internete?
Šak to bolo len také rozčarovanie nad tým, čo opäť predviedol, neber to tu tak vážne…