DODO
Mno, když bych to malinko zpolitizoval, tak Russel je ještě větší optimista, než Petr Fiala a to je co říct.
Mno, když bych to malinko zpolitizoval, tak Russel je ještě větší optimista, než Petr Fiala a to je co říct.
Takze v podstate hovori ze jeho team vyrobil na prd auto.
Vies velmi dobre,ze je to od reality hooodne odtrhnute. Teraz,ked je Sir na dne,tak tento metrosexual sa snazi postavit do role vodcu Medveda, lebo citi, ze Vlcik stavia buducnost na mladuckom Talianovi.
Gboy a ChuckN nedokazu vyhrat ani len z PP, tak ake realne zaklady moze mat ten rozhovor.
S cizimi nicky se nebavim.
Bez si pustit Verstappena Brazilian GP a pretoc si to na fazi RF jak stoji v pitlane, tam si totiz vybojoval letosni titul, muzes se kochat
Hahaha Russellko ty určite, tak v zákulisí možno
Naozaj neviem, čím to je, ale Russell je mi často svojimi vyjadreniami nesympatický.
Fandím M a teda aj jeho výkonom, ale niečo mi tam nesedí
" dokonca aj Checo skončil párkrát druhý" takže nielen diváci ale už aj piloti majú naňho jasný názor, chudák Čeko, mal skončiť kým by to ešte malo akú-takú dôstojnosť
Vidis a zastavenim v boxe dokazu vyhravat len skutocni majstri volantu vid Miso v Silverstone 98.
V konecnom dosledku sa pri takychto vyjadreniach mozeme pohybovat iba v rovine spekulacii, ale ked uz je Russell taky sebavedomy, tak by sa mal sustredit na to, aby sa nenechal porazat papierovo slabsimi autami. Hovori o tom, ako maximalizoval vysledok, ale pohlad na fakty ukazuje, ze to nie je pravda. Uz minuly rok sa nechal porazit Mclarenom aj Ferrari a dokonca aj Alonsom na Astone, hoci to vsetko boli superi so slabsou technikou. Tento rok vyrazne zaostava za vsetkymi jazdcami z ostatnych top timov a nie je o vela bodov ani pred Hamiltonom o ktorom kazdy hovori, ze je uplne vyhorety.
V tomto kontexte nechapem, z coho prameni Russellova sebadovera. Ked podobne vyjadrenia robi Verstappena, ktory tento rok realne ten titul aj ziskal, hoci mal od Norrisa slabsie auto, tak je to opodstatnene. Russell by sa v sucasnosti mal skor sustredit na to, aby nejazdil pod moznosti svojho auta, tam este vyrazne zaostava. Ja si napriklad myslim, ze Verstappen by pomerne hladko ziskal titul aj v Mercedese. Red Bull o moc lepsie auto nema, len Verstappen to zakryva svojimi rozdielovymi vykonmi.
Má dokopy 3 víťazstvá, ale reči ako keby mal 3 tituly. Extrémne nesympatický jazdec. Taký slizák falošný, presne ako Max o ňom povedal.
V McLarene by možno titul získal, sezónu mal dobrú, na tom vyjadrení nie je nič zlé. Ale v Red Bulle? Jeho posledné víťazstvo by bolo v Číne a bol by prinajlepšom na P3 v šampionáte. S tým autom nevie jazdiť nikto okrem Maxa. Nech sa opýta Gaslyho s Albonom aké to je a či by tam mal šancu na titul.
Ale chápem, že sa chce opakovať po Maxovi, že keď to povedal Max, tak musí aj on.
Presne, ja ako fanusik Mercedesu som sa uprimne tesil tomu, ze konecne vymenili Bottasa a budeme mat super tim ale zda sa, ze sa zacal viac venovat zakernej politike ako jazdeniu, vidim to tak ze tento chlapec nebude mat vela kamosov Tak som zvedavy aspon na Kimiho, snad bude pokornejsi
Hadam o rok to bude lepsie, skoda toho uvodu sezony, divaci chcu vyrovnany boj o titul.
Mne se jeho vyjadreni libi. Nic tam neskryva. On nerika ze by si to vyjezdil. On rika, ze by ten titul ziskal. A to u Maxe i George znamena neco jineho.
Max ziska vitezstvi tak, ze dojede do cile jako prvni.
George ho ziska tak, ze dojede do cile jako ctvrt, ale ostatni presvedci, ze on byl prvni. A vubec nepochybuji o tom, ze v tomhle je nejlepsi na rostu.
A kdyz se koukam na to v jakem stavu je FIA, tak mi prijde, ze ta Georgova cesta v tuto chvili celkem i dava smysl.
Prajem Merc uspech - stale opakujem, ze mne je tento team sympaticky, mam rad ich auta
Aj odchodom Ham (tomu budem riadne fandit vo Fer) im budem fandit stale a s radostou, ale z jazdcov budem na strane Kimiho
Chcel by som vedieť koľko máš ty rokov… Zjavne nie veľa keďže okrem toho, ako diskutuješ, tak ani základy matematiky neovládaš… vzhľadom na to, že má Max náskok 80 bodov, tak mi to nejak nevychádza, že titul získal vďaka RF v Brazílii
Jedna veta a tolik bolesti prinesla, Russella taky extra nemusim, ale rekl to tak jak to je, VER letos 12x po sobe ukazal ze na nejlepsi nema, pak stesti v Brazilii a bum, nebyt tech osmi wins z uvodu sezony v dominantnim aute 30s pred zbytkem tak je vime vsichni kde
Nikdy jsem nepochopil co je na tom tak sexy fandit nekomu jako SCHU nebo VER, kteri se bez oyebu a ohybani pravidel citi menecenni.
Tak verstappen zacal tuto stupidnu vojnu tak tu ma odpoved, a to som neni vobec zastanca britskej grupy jazdcoov v mlc a mergli
Chybami tu rozsiahla analyza Georgovho mentalneho nastavenia od jeho najvacsieho fanusika/fanusicky cakame
George od vstupu do Mercedesu predvadza cele roky lepsie výkony ako sedminásobný.
Kto dnes spochybnuje tieto jeho objektivne kvality je akurat na smiech.
Russell dokazal aky je vyborny a lepsi ako Lewis.
Ano a pozri si kolko pretekov vyhral Alesi s Bergerom v Schumacherovom vitaznom aute v r.1996.
Ani jeden …
To len ukazuje ze auto niekomu sadne a inemu ani nahodou.
Tak myslim, ze vsetkym na tomto fore je jasne, ze by to Barbie dokazala, aj keby utekala vedla zvysnych monopostov, ale netreba z toho robit vedu. Proste sa mu zdalo, ze okrem poradia v sampionate jazdcov za Maxom zaostava aj v honkani ega, tak to chcel trosku napravit, nic viac by som v tom nehladal.
Jezdců, kteří by určitě vyhráli v sousedním autě, máme plný rošt. Bohužel pro ně vtip je v tom vyhrát právě v autě, ve kterém sedí .
Mam pocit, ze prilis vela ludi zobralo Russellove vyjadrenia az prilis vazne na to, ze sa jedna o rozhovor s Daily Mail.
Tak příští rok fandíme Kimimu.
A máme tady dalšího tlučhubu který by v cizím autě porazil každého, ale ve vlastním to nedokáže.
Jeden už ten nesmysl tvrdí 18 let a pořád se mu nedaří to dokázat ani s vlastním autem.
Holt Russell cítí konec Alonsa tak bude chtít po něm převzít pozici největšího zoufalce na soupisce.
Určite nieje zlý ale nepovedal by som že je zase až o toľko lepší keď Hamilton bol minulý rok tretí… Russela musí rozdrapiť že Wolf ma radšej Antoneliho
Inak ani odpovedal nemohol. Keď chce bojovať o titul, tak musí mať sebavedomie.
Nevrav, mačiatko.
Russell někdy dokáže chybovat úplně stejně hloupě, jako dříve Montoya, nebo Pastor.
Velmi slabe, celkove ten zavod byl katastrofa, pust si Kimiho v Japonsku 2005 z P17 to win v poslednim kole, to stoji za adoraci. No a pokud bys to chtel jen trochu srovnavat tak ti dopredu reknu ze nemas smysl pro motoristicky sport.
https://www.youtube.com/embed/zf4axwL-jPU
2 odpovedeU starších záběrů mě vždycky fascinuje pohled na drážkované pneumatiky. Ani se nechce věřit, že nápor vozů F1 vydržely. A bez žmolků.
Nechapem tvoj problem. Kazdy si moze pisat co chce, ty si tiez minimalne desatkrat spomenul, ako podla teba Piastri nema na Norrisa a nikto to neriesil.
Mimo to by ma zaujimalo, kde inde som riesil Russellove vyjadrenie, ze by titul ziskal aj s Red Bullom a Mclarenom. Kde si napocital tri komentare?
Autobus?
Vsak ja ti to ani nezakazujem, len zpochybnujem, ci to ma zmysel.
Podstata tvojho komentaru je predsa to, ze Verstappen je majster a Russell saso, aky konkretny obal tomu das mi nepride az tak podstatne. Verim, ze pomerne rychlo dohladas, kde si to uz pisal. Ale konkretne to mas tu:
Kamosko, keby som veci mal komenovat tvojim sposobom, rovno ti mozem povedat, ze mal iba stastie, ze sa mu 5 pretekari pred nim rozsekali. Ja to nepotrebujem porovnavat. Ale ty sa zamysli kolko jazdcov dokaze vyhrat z P17? A este na vode, nie je pravdepodobne ze by to dokazal opat a opat a furt, ale uz len to ze to dokazal dosvedcuje jeho jazdecke umenie, aj ked ho nemas rad nezmeni sa to.
2 odpovedeS Bobíkem nemůžeš vést normální diskuzi na toto téma s nějakým pokusem o vzájemném pochopení. Mu vadí už jenom fakt, že Verstappen vůbec existuje a jakýkoliv úspěch, vítězství v závodě nebo dokonce titul, tak je jenom štěstí nebo podvod samozřejmě. Takže všechny takové věci mu jeho fobii jenom násobí hlouběji, no a takhle na foru si ulevuje, to si zvykneš
2 odpovedeTak to proste je, nemam s tim nic spolecneho, neumim menit real svymi komenty jako clenove vasi modre skupiny.
Ano presne jak pises, VER mel stesti v Brazilii na pocasi, crashe a RF, je fajn ze se s tim zacinate srovnavat, plus uvodnich osm letosnich wins v aute nelegalniho typu +30s navrch. Holt tezce vybojovany titul s naskokem 70b tri zavody pred koncem
Ale vy jedete dal, jeste sehnat druheho pilota co touzi byt vecne paty, pac vys uz by se vam to zase nelibilo
Jasne uz koncim, nereagujem, nema ani zmysel ho trollit.