Hadam o rok to bude lepsie, skoda toho uvodu sezony, divaci chcu vyrovnany boj o titul.
Mne se jeho vyjadreni libi. Nic tam neskryva. On nerika ze by si to vyjezdil. On rika, ze by ten titul ziskal. A to u Maxe i George znamena neco jineho.
Max ziska vitezstvi tak, ze dojede do cile jako prvni.
George ho ziska tak, ze dojede do cile jako ctvrt, ale ostatni presvedci, ze on byl prvni. A vubec nepochybuji o tom, ze v tomhle je nejlepsi na rostu.
A kdyz se koukam na to v jakem stavu je FIA, tak mi prijde, ze ta Georgova cesta v tuto chvili celkem i dava smysl.
Prajem Merc uspech - stale opakujem, ze mne je tento team sympaticky, mam rad ich auta
Aj odchodom Ham (tomu budem riadne fandit vo Fer) im budem fandit stale a s radostou, ale z jazdcov budem na strane Kimiho
Chcel by som vedieť koľko máš ty rokov… Zjavne nie veľa keďže okrem toho, ako diskutuješ, tak ani základy matematiky neovládaš… vzhľadom na to, že má Max náskok 80 bodov, tak mi to nejak nevychádza, že titul získal vďaka RF v Brazílii
Jedna veta a tolik bolesti prinesla, Russella taky extra nemusim, ale rekl to tak jak to je, VER letos 12x po sobe ukazal ze na nejlepsi nema, pak stesti v Brazilii a bum, nebyt tech osmi wins z uvodu sezony v dominantnim aute 30s pred zbytkem tak je vime vsichni kde
Je tento komentar taky hodnotny, ze ho bolo treba pisat trikrat?
Nikdy jsem nepochopil co je na tom tak sexy fandit nekomu jako SCHU nebo VER, kteri se bez oyebu a ohybani pravidel citi menecenni.
Tak verstappen zacal tuto stupidnu vojnu tak tu ma odpoved, a to som neni vobec zastanca britskej grupy jazdcoov v mlc a mergli
No velmi dobre sa pozera na to, ako Verstappen postupuje polom zo 17. miesta az na 2. A v prvom kole, ako ich tam v tretej zakrute obieha na vonkajsej strane. Masterclass.
Chybami tu rozsiahla analyza Georgovho mentalneho nastavenia od jeho najvacsieho fanusika/fanusicky cakame
George od vstupu do Mercedesu predvadza cele roky lepsie výkony ako sedminásobný.
Kto dnes spochybnuje tieto jeho objektivne kvality je akurat na smiech.
Russell dokazal aky je vyborny a lepsi ako Lewis.
Ano a pozri si kolko pretekov vyhral Alesi s Bergerom v Schumacherovom vitaznom aute v r.1996.
Ani jeden …
To len ukazuje ze auto niekomu sadne a inemu ani nahodou.
Tak myslim, ze vsetkym na tomto fore je jasne, ze by to Barbie dokazala, aj keby utekala vedla zvysnych monopostov, ale netreba z toho robit vedu. Proste sa mu zdalo, ze okrem poradia v sampionate jazdcov za Maxom zaostava aj v honkani ega, tak to chcel trosku napravit, nic viac by som v tom nehladal.
Jezdců, kteří by určitě vyhráli v sousedním autě, máme plný rošt. Bohužel pro ně vtip je v tom vyhrát právě v autě, ve kterém sedí .
Mam pocit, ze prilis vela ludi zobralo Russellove vyjadrenia az prilis vazne na to, ze sa jedna o rozhovor s Daily Mail.
Russel sa asi spolieha na to, že McLaren má pevnejšie predné zavesenia ako Mercedes.
(´23 Singapore)
V tom prípade asi áno.
Russel si je istý, že by drobné chyby ako Norris nerobil.
Russel chyby nerobí. Iba keď je pod tlakom.
Tak příští rok fandíme Kimimu.
A máme tady dalšího tlučhubu který by v cizím autě porazil každého, ale ve vlastním to nedokáže.
Jeden už ten nesmysl tvrdí 18 let a pořád se mu nedaří to dokázat ani s vlastním autem.
Holt Russell cítí konec Alonsa tak bude chtít po něm převzít pozici největšího zoufalce na soupisce.
Určite nieje zlý ale nepovedal by som že je zase až o toľko lepší keď Hamilton bol minulý rok tretí… Russela musí rozdrapiť že Wolf ma radšej Antoneliho