Uz jen za tohle bych ji zavrel.
Urcite ucina obrana ze strany pani Wolfove. Tezko se bude FIA tomuhle celit.
Predpokladam ze skutecnost, ze Wolf disponuje tajnymi informacemi bude timto mimo diskuzi.
Sulayem moc dlouho utoku Wolf family odolavat nebude. Muj tip.
V situaci kdy jde o rasismus, nebo misogynii se hledani vinika z hlediska spolecnosti dostava na druhou kolej.
Iste, so svojím pokryteckým manželíkom majú tichú domácnosť
Jakoby po letosku nebylo jasne kdo ma kontakty na FIA ze, z F1 se stava chobotnice, ale kde jsou italove, aha treti za Mercedesem neee… to nebylo v planu, musime to napravit a jdeme kalit vodu.
Wolfovi ide o peniaze,kedze sa vsemocne snazi zabranit vstupu 2 novych timov do F1,kedze je spolumajitelom Mercedesu F1 a ma podiely este a v inom time.Necudoval by som sa,ak by Wolf donasal cez svoju zenu aj Liberty Media,aby spolu zabranili vstupu Anderttimu a dalsiemu timu!
Tohle rozhodnutí nechám pouze na čtenářích.
By byla konečně fungující FIA
Musím konať v záujme 2500 ľudí v továrni.
Moje rozhodnutie môže mať veľký vplyv na prémie týchto zamestnancov.
Mám 2500 ľudí, za ktorých som doslova zodpovedný a ktorí platia hypotéky a školné.
Váš Toto Wolf.
Skvely priklad pre deti (ako sa tim zvykne Hamilton ohanat). Vyhrat aj za cenu toho, ze to nie je fer.
Tohle se nepovedlo, zkus to příště
Nu což, každý den není posvícení
@HellHogr Ale vzbudil jsem zájem, Triper by byl určitě hrdý
A ježeček mě podpoří vždycky
Neumím si představit, že by někdo dokázal své aktivity rozložit do všech životních ohledů.
Dyť to nedokážu ani já.
ja som sa pobavil, mam rad primitivne infantilne vtipy
prý 12cm a 1minuta
No právě. Tuhle připomínku jsem nedávno použil když jsem kupoval zimní gumy. Nechtěl jsem aby mi dali galoše na motokáry.
Tak teď už se v tom ztrácím. Takže Susie Wolffová není podezřelá z vynášení informací a Toto už vůbec ne, ale Sulayem nemá rád ženské… Nebo všechno dohromady a žalují na sebe navzájem, to je taky možné. Já si radši počkám, až z toho všeho bude nějaká ověřená informace o konkrétním výsledku, což blíže nespecifikované"přistřížení křidýlek" jaksi není. Nebo má omezené pravomoci prezidenta, spočívající v tom, že nesmí do televize? Jediné, co bylo zveřejněno, bylo, že delegoval některé pravomoci na podřízené. To ovšem bez změny stanov nebo co mají neznamená, že si je zase nemůže vzít nazpátek. Nebo jde zase o nějakou tajnou dohodu ?
Asi rozprávajú počas spánku…
Je to taková všehochuť jak píšeš.
Zatím bych celou tuhle aféru dal do kolonky předvoj dalších mocenských bojů.
Je zvláštní, že to vypuklo až po ukončení závodní sezóny. Hezky naplánováné na mrtvou sezónu. Snad proto, aby na tohle drama byl dostatek mediálního prostoru nevyrušovaným nějakými závody.
Čo vyhrali aj za cenu, že to nie je fér? Nepletieš si to s Ad 21? Tam to nebolo fér a dokonca s porušením pravidiel.
Je to stara spina. Nikoho nezaujimaju tie dristy o akademii a aka je skvela uzasna najlepsia ako to sama o sebe tvrdi.
On sedí tam vedľa nich, ale ten, čo to fotil, mal mobil len s pomerom fotky 4:3, takže smola
a treba vyhodit aj toho, komu prislo ako dobry napad ju osadit na aktualnu pracovnu poziciu a neriesili potencialny konflikt zaujmov. To je ako keby bol Robert priemer a jeho mangelka prsidentka…
2 odpovedeAle i toho se dočkáme na Slovensku
Ak za jeho manželku budeme považovať Pelleho tak je to celkom reálny scenár
Ja sa domnievam, že Pelle nepôjde kandidovať za prezidenta. Na druhej strane tam ale Fico a spol. potrebujú dosadiť niekoho, kto porozdáva amnestie podľa potreby.
2 odpovedePelle je jediný kto môže Korčoka poraziť. A Fico tam Korčoka nechce. Myslím, že pre Pelleho by bol väčší osobný úspech byť prezident ako len predseda parlamentu.
Ty amnesite nebudou potřeba, když chystají zrušit oddělení vyšetřování "speciálních zločinů " co je zaměřené třeba i na politické subejkty. Výměna policejního prezidenta, vyhazov x státních zastupitelů i soudců. Fico to ma s premierskym postem lehčí
2 odpovedejj a piko chcu trestat este vyssie nez kokain, aneb jak inak povedat, ze tam vsetci tahaju kokes, nez takto
Kokain tam ide snad 90% poprednych ludi v kazdej strane, rovnako ako velmi vela manazerov a inych ludi, ktori pracuju v stresovom prostredi a ocakava sa od nich vykon. Kokain je uz dnes v SK a CZ bohuzial skoro tak bezny ako marihuana. Najlepsi su bezni ludia, co si kupia od niekoho neznameho v klube a myslia si aky super cisty kokain si davaju.
no dost sa tu riesi kratom ze jo, co kvitujem, lebo male decka to kupuju v automatoch, podobne ako HHC, co im potom sposobuje panicke ataky a psychozy, cize cesta regulacie je za mna ta jedina spravna, a konopny trh by nakopol ekonomiku vo velkom ale stale je to hudba buducnosti no
edit: trestne neni uzivanie, ne? prechovavanie trestne je ci jak to je
2 odpovedeS tim kokainem v Cechach to neni vubec sranda, jeste ze me zivi Amerika.
No regulace jsou potřeba, o tom žádná.
Užívání není trestný, ale přechovávání, prodej a nebo, když tě chytí pod vlivem, tak jo
jasne, ze tahaju ciary, bez toho by taky heist na najvyssej urovni nedali.
Tak ten je úplně v jine dimenzi
jaj madarsky spali sliznicu hned
Bude treba amnestie, lebo niektorí jeho ľudia už sedia.
Áno, ako predseda Hlasu má veľkú šancu na premiéra, nech vyhrá ktorákoľvek strana, ale z osobného hľadiska je prezident asi viac ako premiér. A ako prezident by mal šancu ťahať dve volebné obdobia po sebe.
Navyše stranu môže nechať Sakovej, ktorá je tiež populárna, sympatická (to na voličov vždy platí), argumentačne zdatná a pre mnohých nie je tak úzko spojená s Ficom, a tak jeho strana tým veľmi nestratí a môže byť premiérskou počas jeho prezidentovania. To by bol pre Pelleho úplný highlight kariéry, ktorý len tak niekto neprekoná.
1 odpoveďTen uz ma davno rozmyslene.