Susie Wolffová reaguje na obvinenia FIA: Hlboko sa ma dotkli | Magazín F1 - F1online.sk

Čo vyhrali aj za cenu, že to nie je fér? Nepletieš si to s Ad 21? Tam to nebolo fér a dokonca s porušením pravidiel. :wink:

1 Like

1 Like

Je to stara spina. Nikoho nezaujimaju tie dristy o akademii a aka je skvela uzasna najlepsia ako to sama o sebe tvrdi.

Sulayem je urazeny, ze nie je v klube.

1 Like

On sedí tam vedľa nich, ale ten, čo to fotil, mal mobil len s pomerom fotky 4:3, takže smola :upside_down_face:

a treba vyhodit aj toho, komu prislo ako dobry napad ju osadit na aktualnu pracovnu poziciu a neriesili potencialny konflikt zaujmov. To je ako keby bol Robert priemer a jeho mangelka prsidentka…

2 Likes

Ale i toho se dočkáme na Slovensku

Ak za jeho manželku budeme považovať Pelleho tak je to celkom reálny scenár :smiley:

1 Like

Ja sa domnievam, že Pelle nepôjde kandidovať za prezidenta. Na druhej strane tam ale Fico a spol. potrebujú dosadiť niekoho, kto porozdáva amnestie podľa potreby.

Pelle je jediný kto môže Korčoka poraziť. :slight_smile: A Fico tam Korčoka nechce. Myslím, že pre Pelleho by bol väčší osobný úspech byť prezident ako len predseda parlamentu.

1 Like

Ty amnesite nebudou potřeba, když chystají zrušit oddělení vyšetřování "speciálních zločinů " co je zaměřené třeba i na politické subejkty. Výměna policejního prezidenta, vyhazov x státních zastupitelů i soudců. Fico to ma s premierskym postem lehčí

1 Like

jj a piko chcu trestat este vyssie nez kokain, aneb jak inak povedat, ze tam vsetci tahaju kokes, nez takto :smiley:

Danko jede kokain snad každej den :grinning:

jak to vlastne dopadlo v Brne s tou primatorkou nemas info? :smiley: to bola usmevna historka aj fotka

Je stále ve funkci a spoustu politiků řeklo, že tohle není nic, co by se v politice nedělo, takže tak :smiley:

1 Like

ja to dost sledujem aj tu agendu Voborila, a smeruje to podla mna k tomu, ze kokain sa legalizuje skor ako marihuana :smiley:

Kokain tam ide snad 90% poprednych ludi v kazdej strane, rovnako ako velmi vela manazerov a inych ludi, ktori pracuju v stresovom prostredi a ocakava sa od nich vykon. Kokain je uz dnes v SK a CZ bohuzial skoro tak bezny ako marihuana. Najlepsi su bezni ludia, co si kupia od niekoho neznameho v klube a myslia si aky super cisty kokain si davaju. :slight_smile:

1 Like

to zase ne, ale on u nás kokain není trestnej … :smiley:

no dost sa tu riesi kratom ze jo, co kvitujem, lebo male decka to kupuju v automatoch, podobne ako HHC, co im potom sposobuje panicke ataky a psychozy, cize cesta regulacie je za mna ta jedina spravna, a konopny trh by nakopol ekonomiku vo velkom ale stale je to hudba buducnosti no

edit: trestne neni uzivanie, ne? prechovavanie trestne je ci jak to je

S tim kokainem v Cechach to neni vubec sranda, jeste ze me zivi Amerika.