Susie Wolffová reaguje na obvinenia FIA: Hlboko sa ma dotkli | Magazín F1 - F1online.sk

Musím konať v záujme 2500 ľudí v továrni.
Moje rozhodnutie môže mať veľký vplyv na prémie týchto zamestnancov.
Mám 2500 ľudí, za ktorých som doslova zodpovedný a ktorí platia hypotéky a školné.
Váš Toto Wolf.

Skvely priklad pre deti (ako sa tim zvykne Hamilton ohanat). Vyhrat aj za cenu toho, ze to nie je fer. :slight_smile:

1 Like

A Bin Sulajem dle vlastní práva Sulaja ji odsoudil třemi rány bičem na holou. Pořádek musí být.

1 Like

Bude Sulayemová hlava další kterou Mercedes smete ze stolu?

Hele přiznám se že pro tu svojáckou tvrdohlavost mu fandím :smile: Tam patří člověk co jim nejde na ruku. Jen můj pohled na věc.

1 Like

Kdyby byl tak tvrdohlavý jak říkáš, tak by se nenechal odložit do ústraní.

On ale v ústraní vůbec není, vždyť tě naštval i Masim, kdyby byl v ústraní, tak nic takového neplánuje

Na hlavní stránce momentálně probíhá údržba. Až skončí, tak si můžeš najít článek:
[

Prečo musel Sulajem odísť? Prezident FIA má na krku …

](https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiq2LCp-fqCAxWEiP0HHWonAGYQFnoECA0QAQ&url=https%3A%2F%2Ff1online.sk%2Fclanky%2F94216%2Fpreco-musel-sulajem-odist-prezident-fia-ma-na-krku-dalsie-obvinenia-zo-sexizmu&usg=AOvVaw33GjjYIrFtvnlRNaqD-zcf&opi=89978449)

Hluboko se jí dotkli? A jak hluboko? Průměr je prý 15 cm :thinking:

1 Like

Tenhle nebude patřit mezi tvé povedenější. :no_mouth:

Tohle se nepovedlo, zkus to příště :grimacing:

Nu což, každý den není posvícení :sweat_smile:
@HellHogr Ale vzbudil jsem zájem, Triper by byl určitě hrdý :stuck_out_tongue:

A ježeček mě podpoří vždycky :kissing_heart:

1 Like

Asi je bolí hlava.
Prý bolí v každé posteli jinak. Přesněji řečeno jsou postele, kde nebolí vůbec. :grin:

Tak zrovna Wolf je řekl bych velké zvíře v bysnysu, nicméně je fakt, že je potřeba diverzifikovat ve všech životních ohledech :smile:

Neumím si představit, že by někdo dokázal své aktivity rozložit do všech životních ohledů.
Dyť to nedokážu ani já. :grin:

ja som sa pobavil, mam rad primitivne infantilne vtipy :smiley:

1 Like

A ty by ses jí jak hluboko dotkl? :slightly_smiling_face: 12? 18?

prý 12cm a 1minuta

20 cm :sunglasses:

poznámka pod čarou, v mládí jsem býval rybář :smile:

Tehdy ještě byly dvaceticentimetrové i žížaly. :grin: