Susie Wolffová reaguje na obvinenia FIA: Hlboko sa ma dotkli | Magazín F1 - F1online.sk

No hlavně rybářské míry jsou trochu větší než normální :smile:

No právě. :+1: Tuhle připomínku jsem nedávno použil když jsem kupoval zimní gumy. Nechtěl jsem aby mi dali galoše na motokáry. :grin:

1 Like

Už to funguje.

Ale on přece žádné funkce zbavený nebyl, nebo mi něco uniklo? Pořád se píše o nějakém “upozadění” a jak jde kdekomu na nervy, ale oficiálně se snad nic nezměnilo. Tak kam údajně odešel?

To opravdu nebyl. Ale FIA mu přistřihla křidélka a už je na obrazovkách docela sporadicky. Už z něj není žádná mediální hvězda.
Někde je o tom další článek. Myslím, že současný stav je dohra minulé aféry.

Tak teď už se v tom ztrácím. Takže Susie Wolffová není podezřelá z vynášení informací a Toto už vůbec ne, ale Sulayem nemá rád ženské… Nebo všechno dohromady a žalují na sebe navzájem, to je taky možné. Já si radši počkám, až z toho všeho bude nějaká ověřená informace o konkrétním výsledku, což blíže nespecifikované"přistřížení křidýlek" jaksi není. Nebo má omezené pravomoci prezidenta, spočívající v tom, že nesmí do televize? Jediné, co bylo zveřejněno, bylo, že delegoval některé pravomoci na podřízené. To ovšem bez změny stanov nebo co mají neznamená, že si je zase nemůže vzít nazpátek. Nebo jde zase o nějakou tajnou dohodu :smile: ?

1 Like

Asi rozprávajú počas spánku… :rofl::rofl::rofl:

Je to taková všehochuť jak píšeš.
Zatím bych celou tuhle aféru dal do kolonky předvoj dalších mocenských bojů.
Je zvláštní, že to vypuklo až po ukončení závodní sezóny. Hezky naplánováné na mrtvou sezónu. Snad proto, aby na tohle drama byl dostatek mediálního prostoru nevyrušovaným nějakými závody.

Čo vyhrali aj za cenu, že to nie je fér? Nepletieš si to s Ad 21? Tam to nebolo fér a dokonca s porušením pravidiel. :wink:

1 Like

1 Like

Je to stara spina. Nikoho nezaujimaju tie dristy o akademii a aka je skvela uzasna najlepsia ako to sama o sebe tvrdi.

Sulayem je urazeny, ze nie je v klube.

1 Like

On sedí tam vedľa nich, ale ten, čo to fotil, mal mobil len s pomerom fotky 4:3, takže smola :upside_down_face:

a treba vyhodit aj toho, komu prislo ako dobry napad ju osadit na aktualnu pracovnu poziciu a neriesili potencialny konflikt zaujmov. To je ako keby bol Robert priemer a jeho mangelka prsidentka…

2 Likes

Ale i toho se dočkáme na Slovensku

Ak za jeho manželku budeme považovať Pelleho tak je to celkom reálny scenár :smiley:

1 Like

Ja sa domnievam, že Pelle nepôjde kandidovať za prezidenta. Na druhej strane tam ale Fico a spol. potrebujú dosadiť niekoho, kto porozdáva amnestie podľa potreby.

Pelle je jediný kto môže Korčoka poraziť. :slight_smile: A Fico tam Korčoka nechce. Myslím, že pre Pelleho by bol väčší osobný úspech byť prezident ako len predseda parlamentu.

1 Like

Ty amnesite nebudou potřeba, když chystají zrušit oddělení vyšetřování "speciálních zločinů " co je zaměřené třeba i na politické subejkty. Výměna policejního prezidenta, vyhazov x státních zastupitelů i soudců. Fico to ma s premierskym postem lehčí

1 Like

jj a piko chcu trestat este vyssie nez kokain, aneb jak inak povedat, ze tam vsetci tahaju kokes, nez takto :smiley: