Susie Wolffová reaguje na obvinenia FIA: Hlboko sa ma dotkli | Magazín F1 - F1online.sk

Danko jede kokain snad každej den :grinning:

jak to vlastne dopadlo v Brne s tou primatorkou nemas info? :smiley: to bola usmevna historka aj fotka

Je stále ve funkci a spoustu politiků řeklo, že tohle není nic, co by se v politice nedělo, takže tak :smiley:

1 Like

ja to dost sledujem aj tu agendu Voborila, a smeruje to podla mna k tomu, ze kokain sa legalizuje skor ako marihuana :smiley:

Kokain tam ide snad 90% poprednych ludi v kazdej strane, rovnako ako velmi vela manazerov a inych ludi, ktori pracuju v stresovom prostredi a ocakava sa od nich vykon. Kokain je uz dnes v SK a CZ bohuzial skoro tak bezny ako marihuana. Najlepsi su bezni ludia, co si kupia od niekoho neznameho v klube a myslia si aky super cisty kokain si davaju. :slight_smile:

1 Like

to zase ne, ale on u nás kokain není trestnej … :smiley:

no dost sa tu riesi kratom ze jo, co kvitujem, lebo male decka to kupuju v automatoch, podobne ako HHC, co im potom sposobuje panicke ataky a psychozy, cize cesta regulacie je za mna ta jedina spravna, a konopny trh by nakopol ekonomiku vo velkom ale stale je to hudba buducnosti no

edit: trestne neni uzivanie, ne? prechovavanie trestne je ci jak to je

S tim kokainem v Cechach to neni vubec sranda, jeste ze me zivi Amerika.

No regulace jsou potřeba, o tom žádná.
Užívání není trestný, ale přechovávání, prodej a nebo, když tě chytí pod vlivem, tak jo :smiley:

jasne, ze tahaju ciary, bez toho by taky heist na najvyssej urovni nedali.

3 Likes

Za Výrazně výše je v žebříčku také hlavní město Slovenska Bratislava, v jehož odpadních vodách bylo nalezeno třikrát více kokainu než v Brně.
Tak už je vše vysvětleno :smiley:

wow to som necakal, ze brno ide take pecky :smiley: u Bratislavy ma to ale neprekvapuje paradoxne

1 Like

Když tam je Fico s Dankem, tak to nepřekvapuje :smiley:

nezabudni na hlavneho aktera Kalinaka :smiley:

1 Like

Tak ten je úplně v jine dimenzi :grinning:

@PUFF

Se Puff zastavil za Orbošem a po cestě nabral trochu koksu

jaj madarsky spali sliznicu hned :smiley:

1 Like

Pelle ale má šancu byť o 4 roky (možno aj skôr) premiérom a čo sa týka výkonnej moci, tak by sa v tejto funkcii realizoval viac, ako keď bude prezidentom. Som zvedavý, či pôjde kandidovať na prezidenta.

Bude treba amnestie, lebo niektorí jeho ľudia už sedia.

1 Like

Áno, ako predseda Hlasu má veľkú šancu na premiéra, nech vyhrá ktorákoľvek strana, ale z osobného hľadiska je prezident asi viac ako premiér. A ako prezident by mal šancu ťahať dve volebné obdobia po sebe.

Navyše stranu môže nechať Sakovej, ktorá je tiež populárna, sympatická (to na voličov vždy platí), argumentačne zdatná a pre mnohých nie je tak úzko spojená s Ficom, a tak jeho strana tým veľmi nestratí a môže byť premiérskou počas jeho prezidentovania. To by bol pre Pelleho úplný highlight kariéry, ktorý len tak niekto neprekoná.