Danko jede kokain snad každej den
jak to vlastne dopadlo v Brne s tou primatorkou nemas info? to bola usmevna historka aj fotka
Je stále ve funkci a spoustu politiků řeklo, že tohle není nic, co by se v politice nedělo, takže tak
ja to dost sledujem aj tu agendu Voborila, a smeruje to podla mna k tomu, ze kokain sa legalizuje skor ako marihuana
Kokain tam ide snad 90% poprednych ludi v kazdej strane, rovnako ako velmi vela manazerov a inych ludi, ktori pracuju v stresovom prostredi a ocakava sa od nich vykon. Kokain je uz dnes v SK a CZ bohuzial skoro tak bezny ako marihuana. Najlepsi su bezni ludia, co si kupia od niekoho neznameho v klube a myslia si aky super cisty kokain si davaju.
to zase ne, ale on u nás kokain není trestnej …
no dost sa tu riesi kratom ze jo, co kvitujem, lebo male decka to kupuju v automatoch, podobne ako HHC, co im potom sposobuje panicke ataky a psychozy, cize cesta regulacie je za mna ta jedina spravna, a konopny trh by nakopol ekonomiku vo velkom ale stale je to hudba buducnosti no
edit: trestne neni uzivanie, ne? prechovavanie trestne je ci jak to je
S tim kokainem v Cechach to neni vubec sranda, jeste ze me zivi Amerika.
No regulace jsou potřeba, o tom žádná.
Užívání není trestný, ale přechovávání, prodej a nebo, když tě chytí pod vlivem, tak jo
jasne, ze tahaju ciary, bez toho by taky heist na najvyssej urovni nedali.
Za Výrazně výše je v žebříčku také hlavní město Slovenska Bratislava, v jehož odpadních vodách bylo nalezeno třikrát více kokainu než v Brně.
Tak už je vše vysvětleno
wow to som necakal, ze brno ide take pecky u Bratislavy ma to ale neprekvapuje paradoxne
Když tam je Fico s Dankem, tak to nepřekvapuje
nezabudni na hlavneho aktera Kalinaka
Tak ten je úplně v jine dimenzi
jaj madarsky spali sliznicu hned
Pelle ale má šancu byť o 4 roky (možno aj skôr) premiérom a čo sa týka výkonnej moci, tak by sa v tejto funkcii realizoval viac, ako keď bude prezidentom. Som zvedavý, či pôjde kandidovať na prezidenta.
Bude treba amnestie, lebo niektorí jeho ľudia už sedia.
Áno, ako predseda Hlasu má veľkú šancu na premiéra, nech vyhrá ktorákoľvek strana, ale z osobného hľadiska je prezident asi viac ako premiér. A ako prezident by mal šancu ťahať dve volebné obdobia po sebe.
Navyše stranu môže nechať Sakovej, ktorá je tiež populárna, sympatická (to na voličov vždy platí), argumentačne zdatná a pre mnohých nie je tak úzko spojená s Ficom, a tak jeho strana tým veľmi nestratí a môže byť premiérskou počas jeho prezidentovania. To by bol pre Pelleho úplný highlight kariéry, ktorý len tak niekto neprekoná.