Na hlavní stránce momentálně probíhá údržba. Až skončí, tak si můžeš najít článek:
[
Hluboko se jí dotkli? A jak hluboko? Průměr je prý 15 cm
Tenhle nebude patřit mezi tvé povedenější.
Tohle se nepovedlo, zkus to příště
Nu což, každý den není posvícení
@HellHogr Ale vzbudil jsem zájem, Triper by byl určitě hrdý
A ježeček mě podpoří vždycky
Asi je bolí hlava.
Prý bolí v každé posteli jinak. Přesněji řečeno jsou postele, kde nebolí vůbec.
Tak zrovna Wolf je řekl bych velké zvíře v bysnysu, nicméně je fakt, že je potřeba diverzifikovat ve všech životních ohledech
Neumím si představit, že by někdo dokázal své aktivity rozložit do všech životních ohledů.
Dyť to nedokážu ani já.
ja som sa pobavil, mam rad primitivne infantilne vtipy
A ty by ses jí jak hluboko dotkl? 12? 18?
prý 12cm a 1minuta
20 cm
poznámka pod čarou, v mládí jsem býval rybář
Tehdy ještě byly dvaceticentimetrové i žížaly.
No hlavně rybářské míry jsou trochu větší než normální
No právě. Tuhle připomínku jsem nedávno použil když jsem kupoval zimní gumy. Nechtěl jsem aby mi dali galoše na motokáry.
Už to funguje.
Ale on přece žádné funkce zbavený nebyl, nebo mi něco uniklo? Pořád se píše o nějakém “upozadění” a jak jde kdekomu na nervy, ale oficiálně se snad nic nezměnilo. Tak kam údajně odešel?
To opravdu nebyl. Ale FIA mu přistřihla křidélka a už je na obrazovkách docela sporadicky. Už z něj není žádná mediální hvězda.
Někde je o tom další článek. Myslím, že současný stav je dohra minulé aféry.
Tak teď už se v tom ztrácím. Takže Susie Wolffová není podezřelá z vynášení informací a Toto už vůbec ne, ale Sulayem nemá rád ženské… Nebo všechno dohromady a žalují na sebe navzájem, to je taky možné. Já si radši počkám, až z toho všeho bude nějaká ověřená informace o konkrétním výsledku, což blíže nespecifikované"přistřížení křidýlek" jaksi není. Nebo má omezené pravomoci prezidenta, spočívající v tom, že nesmí do televize? Jediné, co bylo zveřejněno, bylo, že delegoval některé pravomoci na podřízené. To ovšem bez změny stanov nebo co mají neznamená, že si je zase nemůže vzít nazpátek. Nebo jde zase o nějakou tajnou dohodu ?
Asi rozprávajú počas spánku…