Susie Wolffová reaguje na obvinenia FIA: Hlboko sa ma dotkli | Magazín F1 - F1online.sk

Nakonec to odnese Sulayem, který už jednou ze sexismu obviněný byl.

Iste, so svojím pokryteckým manželíkom majú tichú domácnosť

1 Like

Jakoby po letosku nebylo jasne kdo ma kontakty na FIA ze, z F1 se stava chobotnice, ale kde jsou italove, aha treti za Mercedesem neee…:zap: to nebylo v planu, musime to napravit a jdeme kalit vodu.

1 Like

Wolfovi ide o peniaze,kedze sa vsemocne snazi zabranit vstupu 2 novych timov do F1,kedze je spolumajitelom Mercedesu F1 a ma podiely este a v inom time.Necudoval by som sa,ak by Wolf donasal cez svoju zenu aj Liberty Media,aby spolu zabranili vstupu Anderttimu a dalsiemu timu!

Ten už tam nemá co dělat dost dlouhou dobu

jasne, ze sa vsetci kamosia a chodia spolu na jachty riesit strety zaujmov :smiley:

Však už je taky odsunutý hezky do “pozadí”.

ne, tak tady se jede do Susie, kvůli tomuto, ale že hlavní předistavitel F1 jezdí na večere s šefama týmu, nebo na jachty, to je všem volný? vždyť tam může provalit daleko víc info nebo ne?

Do jakého pozadí? myslíš pzadí FIA, kterým přemýšlí celá organizace?

hele my dvaja ani nikto tu to nerozluskneme

moze nemusi, mohlo by, nemuselo, co ak, atd

no, tak budu kandidovat na prezidenta FIA, nedá se nic dělat

Tohle rozhodnutí nechám pouze na čtenářích. :blush:

1 Like

a sme doma, to zas bude FIAston alebo FIAmg :smiley:

By byla konečně fungující FIA

Musím konať v záujme 2500 ľudí v továrni.
Moje rozhodnutie môže mať veľký vplyv na prémie týchto zamestnancov.
Mám 2500 ľudí, za ktorých som doslova zodpovedný a ktorí platia hypotéky a školné.
Váš Toto Wolf.

Skvely priklad pre deti (ako sa tim zvykne Hamilton ohanat). Vyhrat aj za cenu toho, ze to nie je fer. :slight_smile:

1 Like

A Bin Sulajem dle vlastní práva Sulaja ji odsoudil třemi rány bičem na holou. Pořádek musí být.

1 Like

Bude Sulayemová hlava další kterou Mercedes smete ze stolu?

Hele přiznám se že pro tu svojáckou tvrdohlavost mu fandím :smile: Tam patří člověk co jim nejde na ruku. Jen můj pohled na věc.

1 Like