Zvláštna penalizácia nezmení môj prístup k pretekaniu, sľubuje Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Penalizácia Fernanda Alonsa na Veľkej cene Austrálie rozdelila formulovú verejnosť. Niektorí ju považujú za príliš prísnu a Španiel by ju vraj nikdy nedostal, keby George Russell neskončil v bariére. Jednoznačný názor na rozhodnutie komisárov nemali na štvrtkovej tlačovej konferencii v Suzuke ani samotní piloti. Sám previnilec však sľubuje, že tento „zvláštny“ trest nijako neovplyvní jeho prístup k pretekaniu.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148865/zvlastna-penalizacia-nezmeni-moj-pristup-k-pretekaniu-slubuje-alonso
1 Like

Výborná slova trojnásobného mistra :muscle: :smiley: Bylo to nebezpečný? Nebylo, jen stačilo vybrat zatáčku. Ukážeme dalším kousky :sunglasses:

1 Like

?

No jasně, 2005 F1,2006 F1 a 2018/2019 WEC. Jediný multišampion F1 a WEC na světě :slightly_smiling_face:

1 Like

aha tak to jo, tak ja ze len o F1 ide

To bych napsal jen mistr F1 :+1:

Já už jsem z vás tady tak zblbenej, že mě to ani nepřišlo divný :smile:

1 Like

1 Like

Vidis mozes to postovat inam ale ajtak budes sem

Clovek vam da prostriedky a platformu a vy ajtak jak kromanonci

Vidíš, založil sis téma a stejně oxiduješ i tady :smile:

Ty si fakt marny dedku

3 Likes

Jsem po tobě, tati :slightly_smiling_face:

Ano byl to tak čistý manévr, že ještě ani nestačil sundat nohu z brzdy a už vymýšlel do vysílačky pohádky o porouchaném pedálu.
Prolhaný křivák je to celý svůj život stejně jako tady ta sebranka chudých na duchu co nemají vlastní život.

1 Like

Všetko fajn ale nech láskavo nezačína s témami, že je to tam nebezpečné a podobne lebo to tam vyasfaltujú, zavedú traťové limity a potom budú klasicky nariekať, že všade je asfalt. Jedna z mála tratí čo má ešte ako tak normálne výbehové zóny…

3 Likes

Jo jo Nanduv titul z WEC je v F1 asi tak relevantni, jako kdyby byl mistr sveta v hodu holubem. No sranda stranou.

Tak za prve - nebezpecny to bylo, to bez debat (teda pokud ti situace s formuli na boku, nastorc draze v neprehledne zatacce neprijde celkem chill). Russell asi tezko mohl vybrat zatacku, kdyz i podle mistra je nebezpecna a to i za normalnich podminek, natoz kdyz ztratil pritlak na predku a musel si pribrzdit, kdy se stratou rychlosti ztratil dalsi cast pritlaku.

Za druhe - mohl to Russell udelat jinak? No mohl. To on to Hamilton v Monze 2021 taky mohl udelat jinak a nechat tam Maxovi misto a nemusela mu Maxova formule pristat na hlave. Otazkla je jestli mel. To uz je vec nazoru.

Myslim ze po tomle prohlaseni bude muset bejt Alonso sakra opatrnej co bude delat. FIA ma tak nejak ve zvyku kverulanty placat pres ruce. Viz, Gasly Suzuka 2022.

6 Likes

tak, a nadeje zhasli

1 Like

A ide sa plakat a spekulovat dalej :joy:

2 Likes

…and next:

3 Likes

Další tituly už nebudou, takže teď už může Alonso pouze navyšovat nejdéle sloužícího kroužiče. :slightly_smiling_face:

No kuuuuuuu.va… Uz nebude utlacany a chudacik, ale hlupák perez :joy: