akoze ja som to pisal odzaciatku, ze 20s mi prislo too much, ale s odstupom casu sa mi paci nazor Hulkenberga, kde hovori, ze takato srandicka od nanda je bezna vec, akurat si to sakra vybral spravit na zlej casti trate …
Ja by som to netrestal uz len preto ze keby sa nevysypal GR tak by sa to ani neriešilo… Ale tak mne islo o inu pointu
jj, treba prekopat teraz celu antirb agendu od zakladov, uz ziadne gombiky, druha akost pre pereza. perez jazdi houno a moze si za to vsetko sam, grobian jeden co osocuje Trojnasobneho
“I think Fernando is a very aggressive driver. But always within the limits. I’ve had great fights with him. He is one of the drivers I trust the most out there.”
Perez je v pohodě.
snad im to spolu bude klapat
Že je Alonso agresivní ale v rámci limitů si myslí hodně jeho soupeřů, dokonce když se na to zeptáš AI tak ti vyhodí taky Alonsa. Dobrej trenink. S Alonsem to klape všem.
no FIA si to zjavne nemyslela … mozno keby Russela nechal za sebou v tej zatacke, ale poskadlil by ho na rovinke tak by to cele odpadlo inak, to sa uz nedozvieme
Netřeba se zlobit
Už i to vadí?
Ano, nesmí se o tom mluvit nebo co
Ved to,lenze z toho vyplyva, ze podla Falonza je na vine zla trat alebo usek trate,preto to na buduci rok australcania vyasfaltuju. Resume je jasne: Falonzo je cisty ako lalia a vsetci ostatni su “lietadla”.
no to nie, ak by naozaj FIA prisla s upravou tej casti trate, tak to pekne krasne pojde za Alonsom, rad to budem pripominat
Asi ten noční stint byl moc legendární. King of the Night!
Alonsova zatáčka
Kdo neviděl, jako by nebyl
To mozes,ale zial takto oci neotvoris hlavne tym,ktori by ich uz mali mat davno otvorene.
tam je to uz zbytocne cosi vobec otvarat
To je pravda, ale aj tak obdivujem tvoju vytrvalost viest diskusie s ludmi so zamerne zatvorenymi ocami.
Prostě ta penalizace byl joke. 20s a tolik lidí na straně Alonsa.