Zoznámte sa s „Franzom Hermannom“. Verstappen potajomky testoval na Nordschleife | Magazín F1 - F1online.sk

Honzík je na zdejším fóru patologický závislý, otázka je, zda je od nás správné udržovat ho v prostředí, v kterém hloupne ještě víc než v realitě. :grin:

3 Likes

Ne, otázka je, proč jsi tak ulhanej a k tomu ještě de-bil :flushed:

1 Like

Klid, Honzíku, klid, sestra na oddělení ti už nese tabletky.

3 Likes

Jaké Ficovo gesto? :thinking:

1 Like

Jo, už dostaneš svojí dávku? očividně ji potřebuješ
https://zahranicni.hn.cz/c1-62642390-fico-kritizuje-protiruske-sankce-slovensko-nechce-byt-rukojmim-ukrajinske-krize

nechceš víc dát najevo svoje sympatie k fašismu a genocidy?

1 Like

Cesta do Moskvy.

Takže ta svině si jde potřást rukou s putinem, který nám hrozil, že na nás nahaže atomovky a pro tebe je to jen gesto?
Jestli takhle jsou “ostří” na putina v Bristských listech, tak to teda potěš…

3 Likes

Však Bretnix tu podporuje genocidu furt, co by nepodporoval jaderný útok proti Západu i ČR

1 Like

To se mi snad jen zdá tohle. :tired_face:

1 Like

Teď jsem je všechny tři pár měsíců přestal studovat ale vypadá to, že se jejich stav zhoršuje.
Předtím byli jenom zmatení a hloupí, teď už začínají s vulgaritami a agresí.
Škoda že už zrušili klecová lůžka, jednou budou bezpochyb adepti.

3 Likes

Klid, ovečko, gesto znamená akt, který Fico udělal, nikoli souhlas s tímto aktem, zkus zapracovat na verbální inteligenci, než zase začneš i s tou svou klapkou běsnit, patrně z potřeby svatého rozhořčení.

x

já bych ti doporučil, abys zapracoval na svojí inteligenci. Zatím vypadáš na komouše, co uchcává z Ruska

Zjevně jim kape na karbid. Asi na ně Putin shodil tu atomovku nebo zpracovávají komplex z toho, že je nevzali do IDF.

1 Like

A z druhyho soudku… Ze se tim ohani zelenej muzicek je v poradku? Snazim se prijit na logiku obou taboru… Pokud si treba na idnesu otevru clanek, kde Rusko poslalo rakety do sidliste a umirali lidi, tak je to fuj fuj fuj Putin a cely Rusko. Pokud to stejny udela Ukrajina, tak ty lidi div neoslavujou v diskuzich, jak je to skvely, jen do nich a priste minimalne dvojnasobny mnozstvi raket a mrtvol!!!

Neni v obou pripadech spatny to, ze umiraji lidi, kteri za to ani nemuzou?

//Btw: Jestli se bojis, ze sem dojdou Rusaci, tak si dej alobal na hlavu jako dalsi blbouni.

2 Likes

Adeptem už jsi dávno ty, co tu běžně lžeš o uživatelích. Ale tebe bych nedal ani na lůžko, škoda lůžka.

2 Likes

Aje, další Goebbles co tu podporuje Rusko a ještě dělá z Ruska oběť. Ty jsi strašně vymletej, že máš místo mozku vosk, co si chtěl dát na nejvíc porushový auto co se vyrábí.

2 Likes

Jo už chapu proč máš na profilovce Gobblese.

2 Likes

Neodpovedel jsi mi. V cem je lepsi jeden tabor nez druhej, kdyz udelaji oba to samy?

Btw : Tu fotku tam mam presne proto, protoze se na to vzdy chytnou liberalni chudacci, co jsou vlevo. A ja miluju brekot liberalu.

Ty nevíš jak ten konflikt začal jo?

1 Like

V čem byl Západ lepší, když se bránil náckům? samé otázky.

2 Likes