Honzík je na zdejším fóru patologický závislý, otázka je, zda je od nás správné udržovat ho v prostředí, v kterém hloupne ještě víc než v realitě.
Ne, otázka je, proč jsi tak ulhanej a k tomu ještě de-bil
Klid, Honzíku, klid, sestra na oddělení ti už nese tabletky.
Jaké Ficovo gesto?
Jo, už dostaneš svojí dávku? očividně ji potřebuješ
https://zahranicni.hn.cz/c1-62642390-fico-kritizuje-protiruske-sankce-slovensko-nechce-byt-rukojmim-ukrajinske-krize
nechceš víc dát najevo svoje sympatie k fašismu a genocidy?
Cesta do Moskvy.
Takže ta svině si jde potřást rukou s putinem, který nám hrozil, že na nás nahaže atomovky a pro tebe je to jen gesto?
Jestli takhle jsou “ostří” na putina v Bristských listech, tak to teda potěš…
Však Bretnix tu podporuje genocidu furt, co by nepodporoval jaderný útok proti Západu i ČR
To se mi snad jen zdá tohle.
Teď jsem je všechny tři pár měsíců přestal studovat ale vypadá to, že se jejich stav zhoršuje.
Předtím byli jenom zmatení a hloupí, teď už začínají s vulgaritami a agresí.
Škoda že už zrušili klecová lůžka, jednou budou bezpochyb adepti.
Klid, ovečko, gesto znamená akt, který Fico udělal, nikoli souhlas s tímto aktem, zkus zapracovat na verbální inteligenci, než zase začneš i s tou svou klapkou běsnit, patrně z potřeby svatého rozhořčení.
x
já bych ti doporučil, abys zapracoval na svojí inteligenci. Zatím vypadáš na komouše, co uchcává z Ruska
Zjevně jim kape na karbid. Asi na ně Putin shodil tu atomovku nebo zpracovávají komplex z toho, že je nevzali do IDF.
A z druhyho soudku… Ze se tim ohani zelenej muzicek je v poradku? Snazim se prijit na logiku obou taboru… Pokud si treba na idnesu otevru clanek, kde Rusko poslalo rakety do sidliste a umirali lidi, tak je to fuj fuj fuj Putin a cely Rusko. Pokud to stejny udela Ukrajina, tak ty lidi div neoslavujou v diskuzich, jak je to skvely, jen do nich a priste minimalne dvojnasobny mnozstvi raket a mrtvol!!!
Neni v obou pripadech spatny to, ze umiraji lidi, kteri za to ani nemuzou?
//Btw: Jestli se bojis, ze sem dojdou Rusaci, tak si dej alobal na hlavu jako dalsi blbouni.
Adeptem už jsi dávno ty, co tu běžně lžeš o uživatelích. Ale tebe bych nedal ani na lůžko, škoda lůžka.
Aje, další Goebbles co tu podporuje Rusko a ještě dělá z Ruska oběť. Ty jsi strašně vymletej, že máš místo mozku vosk, co si chtěl dát na nejvíc porushový auto co se vyrábí.
Jo už chapu proč máš na profilovce Gobblese.
Neodpovedel jsi mi. V cem je lepsi jeden tabor nez druhej, kdyz udelaji oba to samy?
Btw : Tu fotku tam mam presne proto, protoze se na to vzdy chytnou liberalni chudacci, co jsou vlevo. A ja miluju brekot liberalu.
Ty nevíš jak ten konflikt začal jo?
V čem byl Západ lepší, když se bránil náckům? samé otázky.