Jo, už dostaneš svojí dávku? očividně ji potřebuješ
https://zahranicni.hn.cz/c1-62642390-fico-kritizuje-protiruske-sankce-slovensko-nechce-byt-rukojmim-ukrajinske-krize
nechceš víc dát najevo svoje sympatie k fašismu a genocidy?
Jo, už dostaneš svojí dávku? očividně ji potřebuješ
https://zahranicni.hn.cz/c1-62642390-fico-kritizuje-protiruske-sankce-slovensko-nechce-byt-rukojmim-ukrajinske-krize
nechceš víc dát najevo svoje sympatie k fašismu a genocidy?
Cesta do Moskvy.
Takže ta svině si jde potřást rukou s putinem, který nám hrozil, že na nás nahaže atomovky a pro tebe je to jen gesto?
Jestli takhle jsou “ostří” na putina v Bristských listech, tak to teda potěš…
Však Bretnix tu podporuje genocidu furt, co by nepodporoval jaderný útok proti Západu i ČR
To se mi snad jen zdá tohle. 
Teď jsem je všechny tři pár měsíců přestal studovat ale vypadá to, že se jejich stav zhoršuje.
Předtím byli jenom zmatení a hloupí, teď už začínají s vulgaritami a agresí.
Škoda že už zrušili klecová lůžka, jednou budou bezpochyb adepti.
Klid, ovečko, gesto znamená akt, který Fico udělal, nikoli souhlas s tímto aktem, zkus zapracovat na verbální inteligenci, než zase začneš i s tou svou klapkou běsnit, patrně z potřeby svatého rozhořčení.
x
já bych ti doporučil, abys zapracoval na svojí inteligenci. Zatím vypadáš na komouše, co uchcává z Ruska
Zjevně jim kape na karbid. Asi na ně Putin shodil tu atomovku nebo zpracovávají komplex z toho, že je nevzali do IDF.
Adeptem už jsi dávno ty, co tu běžně lžeš o uživatelích. Ale tebe bych nedal ani na lůžko, škoda lůžka.
Aje, další Goebbles co tu podporuje Rusko a ještě dělá z Ruska oběť. Ty jsi strašně vymletej, že máš místo mozku vosk, co si chtěl dát na nejvíc porushový auto co se vyrábí.
Jo už chapu proč máš na profilovce Gobblese.
Ty nevíš jak ten konflikt začal jo?
V čem byl Západ lepší, když se bránil náckům? samé otázky.
Sem myslel, že Hogar už pochoduje na Moskvu, v čele wehrmachtu a s ovečkou jako pucflekem.
o Wehrmachtu píšeš borcovi, co chodí na srazy nácků? really? ty jsi strašně vydrbanej 
Dezolát je tu Blbetnix, co tu chodí s názorem, aby si Rusko vzalo celou Ukrajinu, Slovensko i Česko
Na co ti mam odpovídat, Ukrajina se brání, Rusko jí v 21. století napadlo. Ty seš asi slušně vymletej, když se mě ptáš na tohle.
Jsi už aspoň u Charkova? Přestaň se flákat a makej. Řehka se dívá.
Lol, já jsem Nerudovou nikdy nevolil. Ty jsi opravdu vypatlanej rádoby nácek