Zoznámte sa s „Franzom Hermannom“. Verstappen potajomky testoval na Nordschleife | Magazín F1 - F1online.sk

To by bylo vtipné. Tak třeba je to napadne. :wink:

1 Like

Inak čo keby, Max koniec F1 a prestup do WEC HyperCar? Ku Kubicovi by to bol banger a ten tretí tam je dosť slabý jazdec.

Dream team 1515

btw : Devriesovi to taky docela slo :))

Server, který respektuji a vážím si ho, jsou Britské listy. K Putinovi tam jsou velmi ostří, k Izraeli taktéž. Přesvědčit se můžeš sám. Nálepky si nech od cesty, Puffe, zvláště se svými nácíčkovskými a rasistickými postoji.

Ses zbláznil? Puff tu nemá Goebbelse v profilovce, ani tu nepsal o negrech a podobně jako jiní, se kterými si tu tolik rozumíš.
Si zase ukázal maximálně svojí hloupost a pokrytečnost.

Každopádně je zajímavý, že jako komouš tíhneš k fašistům, že ty máš za vzor Hitlera se Stalinem?

2 Likes

Jsem nácek a rasista, kterej fandil Hamiltonovi.
Parádní dedukce. Jen tak dál. :+1:

Jestli tam už víc nemáš, tak přeji pěkný den.
Ahoj.

3 Likes

Ty jseš tak nacistický racek

2 Likes

Já jsem maximálně tácek od klobásy.

2 Likes

To je vidět, že to čeho si dokážeš vážit je odpad. Logicky toho čeho si nevážíš má daleko vyšší hodnotu a důvěryhodnost.

2 Likes

Ja som zas pravičiar a libertarián, ktorý volí Fica a obhajuje Putina.

To mi príde ešte parádnejšia dedukcia, ktorú tu predvádzajú tvoji zelení lokaji. :green_heart:

Pekný večer a držím palce v hokeji, češkovia sú posledný zápas, ktorý ma delí od peknej výhry. :slight_smile:

2 Likes

:white_check_mark:

2 Likes

LOL

1 Like

Kdyby si ty vaše omezený mozky zelený pamatovali že před pár lety ještě na červeném webu jste tvrdili že je to hodnotnější titul než ve F1.
Dneska tvrdite že je to 4 liga.
Tenkrát se vám všichni smáli tam a dneska jste k smíchu tady. Potom jste odtam utekli s ostudou akorát odtud už nemáte kam jít.

3 Likes

Tripere, radši se přeloguj a hraj si na online sympatáka, tohle je křeč.

1 Like

Jirko to sis pomíchal ve svém zakomplexované hlavě. O 3 lize jako WEC si psal ty. Tohle je narážka na tu debilní hlášku, ale chápu, prostě nemáš kapacitu to pochopit. Každopádně GTčko nejsou WEC hypercars, ale tak tvoje blbost a neznalost neomlouvá :slight_smile:

2 Likes

On zas zapomněl, že je na druhým účtě :smiley:

2 Likes

Puff se může vymlouvat, jak chce, hájí tu něco - a není jediný - co je ukázkovou materializací rasismu. Hamilton s tím nemá co dělat, toho tady může používat jako fíkový list. Pokud jde o tvé preference a RF, to je obvyklá taktika, když nejsou argumenty, resp. je nutné překřičet oponenty, vytáhne se nálepkování, přičemž se připisuje postoj předem interpretovaný diskreditačním způsobem (v tomto případě Fico, resp. jeho domnělá putinofilie, přitom Slovensko i nadále podporuje protiruské sankce a Ficovo gesto má zřetelné prvky vzdoru adresované Unii). A jaká je argumentační kvalita zdejších honzíků, to čteme každý den.

1 Like

Ty vaše myšlenkový stereotypy jsou kouzelný.
Co zkusit změnu, Triper už je ohranej, ale baví to
to je pravda. Musím chodit častěji nějak jsem vás zanedbával.

4 Likes

Však ty tu běžně hájíš lži, osobní útoky, rasismu i genocidu. Tak na co si tu hraješ?

1 Like

No právě, tvůj druhej účet je ohranej, přitom tvoje debilita jede v tom stejným

1 Like