Zoznámte sa s „Franzom Hermannom“. Verstappen potajomky testoval na Nordschleife | Magazín F1 - F1online.sk

Co tady zrovna ty píšeš o povýšenectví? Ty? :smiley:
Povyšuješ se akorát ty, kterej si myslí, že je nejchytřejší komunista na světě.

Jinak zase jsi na fóru o F1 dotáhl válku, politiku a komunismus. :white_check_mark:
Gratulace ty sluho. :cherries: :cherries:

5 Likes

Cintulova reakcia dokazuje, ze si trafil do cierneho… :wink:

2 Likes

Evidentně. :wink:

1515

@Bretnix prečo sem ťaháš politiku, keď sa tu bavíme o F1? :thinking:

@HellHogr tie tvoje chabé pokusy o urážky beriem v pohode, ale aby si mi roky pridával, to už je veľa ty op1ca. :monkey_face: :grin:

3 Likes

Necuduj sa. To je len mala ukazka toho povestneho liberalno-ret4rdovaneho “faktcheckingu” ktori tu miestni libtardi tak radi vynasaju do nebies v style: fakty odignorujem a poukazem iba na to, co sa mi hodi do narativu.

2 Likes

Tak super, gratuluji.
Pěkný den. :+1:

2 Likes

Nevím, co sem taháte politiku

I AI vidí co tu taháte za nesmysly :roll_eyes:

1 Like

Ešte sa AI opýtaj na dátum tej diskusie a daj si vyhľadať k čomu presne bola a kto ju začal.

Ale čo je dnes s tebou Honzi? Dnes ti to trvalo cez 20 minút, kým si doletel ty pavián. :monkey_face:

1 Like

Já se nemusím ptát na datum, napíšu vaše nicky a čím se tu vyznačujete, u obou jsou to osobní útoky a tahání politiky. Gratulace, dva nejvíce useless uživatelé na foru

1 Like

Já tady řešil jen hokej a protože mě celkem šokovalo, že fico si třese s putinem rukou v moskvě a s vědomím, jak skvělý je putin hokejista, tak jsem to jen chtěl spojit, protože rusové hrát nemužou a věkově MS omezené není, narozdíl od U20, kde si ty chtěl hrát po své 40… :laughing:

Jako neber to: :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:
Vladimir Putin scores eight goals in ice hockey match then falls over on victory lap

neuvěřitelné záseky. :worried:

3 Likes

:eyes:

Takto si nasrať do papule v jednej vete, to dokážu len honzíci. :poop:

2 Likes

Prvok nejako upada, ked si uz ani sam nevie nic vyhladat a nechava to na AI. A aj ked byva AI cniekedy nepresna, aspon v jej pripade sa da hovorit o akej-takej inteligencii. :grinning:

1 Like

To by sa nehodilo do tvojej praUdy, čo? :grin:

Tak nic no, za mě geniální rada pro MS ve Švedsku a Dansku… :man_shrugging:

2 Likes

Nedivím sa, že ty to považuješ za geniálnu radu. :monkey_face:

1 Like

Jak jsem rikal… Kam prijde, tak tam zajizdi bomby. :slight_smile: To bude nabehla zila u alzaku a ostatnich podlidi.

4 Likes

Geniální výkon, asi něco jako Max s GTčkem :open_mouth:

2 Likes

Mohol by RB v Imole na Maxovu garáž dať menovku “Franz” namiesto klasického “Max”. :grin:

3 Likes

Jj, akorát prý ti co tam dali ten červený koberec se ztratili…teda někteří ztratili a někteří vypadli z okna. :thinking:

2 Likes

Víš kolik lidí by tu vyskočilo z okna, kdyby Max radši odešel do 4 ligy motorsportu, protože by v F1 neměl nejrychlejší monopost?

2 Likes