Co tady zrovna ty píšeš o povýšenectví? Ty?
Povyšuješ se akorát ty, kterej si myslí, že je nejchytřejší komunista na světě.
Jinak zase jsi na fóru o F1 dotáhl válku, politiku a komunismus.
Gratulace ty sluho.
Co tady zrovna ty píšeš o povýšenectví? Ty?
Povyšuješ se akorát ty, kterej si myslí, že je nejchytřejší komunista na světě.
Jinak zase jsi na fóru o F1 dotáhl válku, politiku a komunismus.
Gratulace ty sluho.
Cintulova reakcia dokazuje, ze si trafil do cierneho…
Evidentně.
1515
@Bretnix prečo sem ťaháš politiku, keď sa tu bavíme o F1?
@HellHogr tie tvoje chabé pokusy o urážky beriem v pohode, ale aby si mi roky pridával, to už je veľa ty op1ca.
Necuduj sa. To je len mala ukazka toho povestneho liberalno-ret4rdovaneho “faktcheckingu” ktori tu miestni libtardi tak radi vynasaju do nebies v style: fakty odignorujem a poukazem iba na to, co sa mi hodi do narativu.
Tak super, gratuluji.
Pěkný den.
Ešte sa AI opýtaj na dátum tej diskusie a daj si vyhľadať k čomu presne bola a kto ju začal.
Ale čo je dnes s tebou Honzi? Dnes ti to trvalo cez 20 minút, kým si doletel ty pavián.
Já se nemusím ptát na datum, napíšu vaše nicky a čím se tu vyznačujete, u obou jsou to osobní útoky a tahání politiky. Gratulace, dva nejvíce useless uživatelé na foru
Já tady řešil jen hokej a protože mě celkem šokovalo, že fico si třese s putinem rukou v moskvě a s vědomím, jak skvělý je putin hokejista, tak jsem to jen chtěl spojit, protože rusové hrát nemužou a věkově MS omezené není, narozdíl od U20, kde si ty chtěl hrát po své 40…
Jako neber to:
Vladimir Putin scores eight goals in ice hockey match then falls over on victory lap
neuvěřitelné záseky.
Takto si nasrať do papule v jednej vete, to dokážu len honzíci.
Prvok nejako upada, ked si uz ani sam nevie nic vyhladat a nechava to na AI. A aj ked byva AI cniekedy nepresna, aspon v jej pripade sa da hovorit o akej-takej inteligencii.
Tak nic no, za mě geniální rada pro MS ve Švedsku a Dansku…
Nedivím sa, že ty to považuješ za geniálnu radu.
Jak jsem rikal… Kam prijde, tak tam zajizdi bomby. To bude nabehla zila u alzaku a ostatnich podlidi.
Geniální výkon, asi něco jako Max s GTčkem
Mohol by RB v Imole na Maxovu garáž dať menovku “Franz” namiesto klasického “Max”.
Jj, akorát prý ti co tam dali ten červený koberec se ztratili…teda někteří ztratili a někteří vypadli z okna.
Víš kolik lidí by tu vyskočilo z okna, kdyby Max radši odešel do 4 ligy motorsportu, protože by v F1 neměl nejrychlejší monopost?