Je fajn, že stále máme hodně fanoušků, kteří tíhnou k historii a zachraňují tyhle památky.
600 roků je na rostlinu docela dost. Já sice viděl 2 000 roků starý olivovník v Baru v Černé Hoře, ale to je jiná sorta.
Nebo českých pesos-kaček Josíku.
A bude hůř, časem bude ještě víc. To budou praskat cívky.
Aby sa hejteri mohli pytat.
Se tu zeptej místního multi nicka Jose, ten v tom má praxi
Podľa mňa nie je také zložité to pochopiť. Bolo mu jasné, že ľudia zistia, že tam je. Ide skôr o to, že na takéto udalosti sa musíš dopredu nahlásiť a keby tam svieti meno Max Verstappen tak sa z toho všetci pototo, množstvo médií, fanúšikov. Takto prišiel nepozorovane, odjazdil si svoje a išiel domov bez zbytočnej neželanej pozornosti ktorú by to určite pritiahlo keby sa týždeň dopredu vedelo, že tam bude.
Pravdepodobnosť sa tu použiť moc nedá. Ale v IT sektore ako freelancer to nie sú žiadne nereálne platy ani v SK-CZ, takže neviem prečo by som si takéto niečo mal vymýšlať. Kto nechce, tak neverí ani 1000 euro.
Na vymýšľanie a pretvarovanie sa sú tu iní - ja som není ten, čo sa tu prezentoval na akých autách jazdil a ako chodil na Panamere kupovať rožky až vysvitlo, že bol brigádnikom (stážistom) v Porsche a je to len veľmi málo pravdepodobné tieto jeho rozprávky.
Môžeš, ak si dosť finančne úspešný.
Uvidela som ti aj príklad, Antonelli tiež bol v Misane a nikto dopredu nevedel,že tam bude.
Vettel v minulosti tiež chodil, ale ako Sebastian Vettel ak už chceme MS.
Schumacher chodil dokonca na motorkárovú trať.
Nechápem teda načo stále, ale je mi to dosť jedno čo Max robí vo voľnom čase. To nebola kritika…
Len som položila otázku, či niekto nevie aj nejaký nazvime to reálny dôvod.
Tohle by měl být asi jeden z nejstarších stromů. Borovice - Metuzalém, cca 4800 let. xD
Ale mně dneska, teda včera, stačila i ta lípa.
Mě tyhle monumenty fascinují od dětství. Ukaž mi na největší barák na planetě a přehlédnu ho, ale ukaž mi takovou nádheru a budu ji očumovat ze všech stran.
Češi jsou bohužel jedni z největších a naprosto slepých podporovatelů Izraelem páchané genocidy Palestinců, a proto asi poslední na zeměkouli, kdo by měl právo kohokoli mentorovat a poučovat o čemkoli. A už vůbec ne sousední národ, nad který se paternalisticky povyšují, zatímco západní Evropě, Spojeným státům a Izraeli poníženě líbají nohy. Bez ohledu na to, kdo je u vás zrovna premiérem nebo není. Tím se omlouvám všem Čechům s nezávislým názorem, kterým víc než na “přízni” mocných záleží na utlačovaných, bombardovaných, mučených a neprávem vězněných nebo násilím odváděných na frontu, ať už v Rusku, na Ukrajině, Blízkém Východu nebo kdekoli jinde na světě. Nemusím Fica, nemusím žádného politika, ale zrovna naše podržtašky mají na rukách tolik palestinské (nebo dříve irácké) krve, že můžou jedině držet tlamu.
S tím pokrytectvím ohledně ruského plynu máš naprostou pravdu.
Cesi jsou hlavne bezvyznamny stat na evropske, svetove mape. Mame ty nejhorsi politiky, je jedno kdo se k cemu v CR vyjadruje, od politiku, pres zpevaky, herce, sportovce atd. jeden velky trapas. Kdyby nemeli TV porady kde se chodi pravidelne ztrapnovat a misto to pracovali, stat by na tom byl lepe.
Krásnej pes.
@Ferda Jinak sorry, ta lípa je samozřejmě prý udajně nejstarší ve střední evropě, ne jen ve středních čechách. xd
Nádherný úkaz. Příroda dokáže neskutečné divy.
Punťu taky chválím.
Kolem baráku mi roste hodně líp a když se rozkvetou, tak je to velice příjemná vůně. Květy už začínají rašit, tak se už těším.
Dakujem za triezvy a “neurazenecky” nazor, Bretnix.
V tomto s tebou souhlasím.
Nemáš zač. Osobně už mám povýšenectví části české veřejnosti plné zuby.
A proto se povyšuješ nad ostatní, to dává smysl. Nezapomeň si zase vzít Ruskou vlaječku, až budeš mít kecy na Západ a US.
Á, Honzík přispěchal do boje, s originální figurou, že kdo kritizuje Západ, musí být pro Putina. Jak inteligentní. Kupte mu někdo přesnídávku, ať dá chvíli pokoj.
Plus ještě jednu pro Puffa, taky ji potřebuje.