Ja to ale nikde nepopieram a verejne sa hlásim k opozícii voči tejto rakovine fóra.
To by ste chceli, čo? Aby kvôli vám normálny ľudia z fóra odchádzali. Nepodarilo sa vám to v CZ, nepodarí sa to ani tu.
Hledám pátrám a nic.
ehehe… xd
ani google?
Nic, hajzl jeden má snad dovolenou.
Málem jsem zajásal, že je to kostel v Poříčí nad Sázavou, ale je jiný.
Tak já zase myslel, že se tam budu jezdit schovávat, ale google mi to našel hned.
Nevím teda jak to hledáš…
Klinu na čtvereček vizuální vyhledávání a většinou to funguje dobře.
Ani když kliknu na obrázek a pak na vizuální vyhledávaní, tak na mě Googli hezky z vysoka … .
Však si celou dobu hraje na to co není, potom tu sám vytvoří špínu a ještě se schovává za to, že za to můžu já. Tak jasně, já jsem mu tu založil 6 účtů, tahal tu osobní věci atd. Ten je ztracenej. Nechápu, že nedostává regulerně ban pokaždé co si tu založí účet, jen to rozesere každou diskuzi.
když si rozklikneš fotku, dáš pravý tak tam nemáš “Vyhledat pomocí google lens”?
třeba ti to ajtáci schválně odebrali…
Mi se ukáže vyhledat obrázek na webu.
Zkusím Firefox.
Nn, tohle je na google chrome. Na firefoxu google lens asi nebude.
Ale zkus firefox no, ten bude mít něco jinýho ale obdobnýho. Přinejhorším ti to prozradím teda.
Firefox propadl úplně.
A Microsoft edge vlastně taky.
haha xDD
No dobré vědět - zkoušel jsem Edge a taky nic - v tomhle je teda google napřed. takže chrome nemáš?
Nemám. Jsem skromný.
Ok, je to nově zrekonstruovaný zámek v Neustupově. Ale vlastně hlavně jen zvenku, zevnitř je toho ještě hodně čeká. Provázel tam dneska majitel, velkej chuďas no.
Načo konkrétne je dobré ísť tam pod iným menom ? Aký to má zmysel ?
Je iné jazdiť rallye a GT-čka na okruhu.
A nerobí to len Max, Antonelli to takisto robí bežne,jazdí za otcov tím.
Sú to testy nie ostrý pretek, to je také jazdenie na hrajkanie sa.
A podľa mňa to takisto pomáha tým pilotom, je to iná perspektíva na jazdenie a iné zručnosti.
Hezké hnízdečko. Jako zašívárnu to mám trochu z ruky.
Hlavně se nemám před kým zašívat.