Zoznámte sa s „Franzom Hermannom“. Verstappen potajomky testoval na Nordschleife | Magazín F1 - F1online.sk

Tak ono to smrdělo už dost to, že se potkal se starým Mazepinem v Bahrajnu v paddocku

Třeba si to Max vyžádal jako podmínku :open_mouth:

Já nejsem žádný etalon smířlivosti a objektivity, jsem normální člověk. A už vůbec nemám pocit povinnosti komukoli zdůvodňovat, proč někde dávám like. Nicméně zrovna teď mi připadalo, že bych vysvětlení přidat měla - s vědomím všech důsledků :smile: .

2 Likes

Myslíš odchod Hornera? To by si spíš přál Jos :smiley:

2 Likes

Ten pán je súčasťou temnej historickej doby na Slovensku. Nakoniec aj iné národy majú svoje historické zlyhania. Komunisti, ale aj fašisti sa vedeli vysporiadať so zradcami a kolaborantami. Dokážu to už konečne aj demokrati na SK? Uvidíme.

3 Likes

@Evap vitaj na temnej strane. :grin:

Samozvaný morálny etalón fóra ťa oficiálne zaradil do mojej skupinky zla. :sweat_smile:

1 Like

:shushing_face:

To mu neprezrádzaj, veď oni predsa s Rusmi a ich fuj fuj skazeným plynom nechcú nič mať, nebudú ich predsa dotovať vo vojne.

1 Like

Já jsem zas četl, že Horner už skončil prvýkrát minulý rok po predsezónnych testoch a druhýkrát pred minuloročnou Austráliou.

Kde jsem to sakra četl? Jó ahá, to bylo zaručené info od honzíkov, ktorým visí Hornyho dickpicK na stene v detskej izbe. :clown_face:

Jo jo, taky jsem to četl, psalo to více zdrojů. Ale na poslední chvíli se situace otočila a podrželi ho Thajci.

Je to dost možný, byť je to zatím jen šum z dálky.

Asi tie zdroje majú zlé zdroje, lebo to prezentovali ako hotovú vec.

Hlavne, že Hornyho dickpicK tá tvoja brnenská pussy videla a bol zaručene real.

Niekto je odborník na cocotov ako honzíci a honzíci sú zas odborníci na cocoty. :grin:

Ano, AMuS z toho nebyl nadšený a musel uznat že se to vyvinulo jinak než uvedli.

2 Likes

Mohol by nejaký admin tu prečistiť tento hnoj? Bola by to celkom paráda.

7 Likes

Aspoň že AMuS má trochu súdnosti.

Tvoj brnenský pritakávač by si mal brať príklad. Ten tu už vyslovil toľko zaručených teórií, že až. A keď sa raz zo stokrát trafí, tak bude tu bliakať ako to on hovoril už dávno.

On už len čaká na moment kedy Horner skončí. Či to bude tento rok alebo o 20 rokov, tak bude hrdo hlásať ako to on už dávno hovoril. :grin:

1 Like

Pokud vím, tohle jsem sem přenášel z AMuSu hlavně já.

Mohol, ale zjavne nechce. Bez honzíkov by tu bol oveľa nižší traffic, menej príspevkov a normálne diskusie. Lenže dnešný internetový traffic na fórach je založený na hádkach a podobných no-liferoch ako je Honzi Groh. :slight_smile:

5 Likes

Je to možné, ale pokiaľ ja viem, tak tvoj kamarát to tu omieľal tak dlho že až. Aj Red Bull sa podľa jeho slov už 5x rozpadol, Horner tam už 3x nepracoval a Max už odtiaľ asi 2x odišiel.

@Daaviid23 oni to uvidia, Honzi rozklikáva každý môj príspevok, že kto sa opovážil mi dať lajk. :grin:

Na co si furt tady hraješ?
Vem si 1/4 mega a jeď na výlet.
Bude tu aspoň chvilku klid.

3 Likes

Nutno objektivně dodat, že jeden z lidí, se kterým se Honza do blba hádá, jsi ty, takže i ty přispíváš svojí částí do mlýna…respektive do místní žumpy.

6 Likes