Zoznámte sa s „Franzom Hermannom“. Verstappen potajomky testoval na Nordschleife | Magazín F1 - F1online.sk

človek si sem príde pokecať o tom, že Maxi tam nadelil traťový rekord s plným autom a miesto toho tu je zas 30 príspevkov frustrátov. Ešte lepšie je na F1 fóre riešiť prípravný zápas U20 v hokeji a vysmievať sa niekomu, kto na následných MS skončil o 4 miesta vyššie než bratri pepíci

4 Likes

Evap se tu odkopala dávno, radši tu bude lajkovat osobní útoky, proti kterým se dřív postavila, jen protože jsem nesouhlasil s názory na F1. Ale tak každý má jiný žebříček hodnot.

2 Likes

A zase tu chodíš zasírat forum o tom, co dělají ostatní

2 Likes

Nemusím, od toho si tu predsa ty, viď tvojich asi 10 nezmyslov len v tejto diskusii

7 Likes

Takže sis přišel postěžovat a tím si ukončil svůj přínos? Ok

2 Likes

Veru, co je to oproti “zasadovym a principialnym” Cechom, ktory dotuju Rusko nakupom plynu v najvyssich moznych mnozstvach. Jaj su to ale sasovia, tito Svejkovci. Na smiech celemu svetu s tymto ich farizejstvom. :wink:

2 Likes

Vidíš Alzáčik a to je jeden z mnohých rozdielov medzi nami. Ja 1 príspevok k téme a s prínosom, ty 10 príspevkov od veci a bez prínosu. Som rád, že si to aj ty sám uvedomuješ.

5 Likes

Už je tady i Goebbles, to nevymyslíš. :laughing::laughing:

2 Likes

Emil multinickem? :joy:

To máš pravdu, že mezi námi je rozdíl. Ty tu chodíš si pohonit ego, se kterým máš očividně problémy a potřebuješ se tu stavět do role toho lepšího. Přitom tu zatím dáváš jen příspěvky, které od jiných kritizuješ. A tvůj plnohodnotný příspěvek za celou dobu na fórum? Na ten se stále čeká

1 Like

Byla jsem zmíněna, tak se stručně vyjádřím. Ano, pokud se někdo z druhé strany hranice účastní debaty na slovenském webu a dává sem národnostně podkreslené posměšky a urážky, považuju to za sprostotu a drzost. To je asi všechno, omlouvám se všem, kterým jsem zkazila sobotní odpoledne :slight_smile: .

16 Likes

Jaký posměšek z mé strany? Fotka z druhé světové? Ok, tak to jsem rad, že osobní útoky takového rázu jsou pro tebe v pořádku :slightly_smiling_face:

2 Likes

Jsi na webu s koncovkou sk tak jen koukej šoupat nohama :smile: Tolik k svobodnému internetu :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Ale reálně, kde jsem udělal posměšek vůči Slovensku? Že jsem tu dal tu fotku?:thinking:
Každopádně Evap takhle už jednou lajkla urážky od Jose na moji adresu a to jsme se bavili o F1. Ale tak třeba se dozvím, že tam byl zase posměšek jinde, tak je ok schvalovat tyhle osobní random útoky

1 Like

Tě nemá ráda, to stačí :shushing_face:

2 Likes

Tak to je pak jiný parametr :smile:

1 Like

Evka obdivujem tvoju snahu o kulturne prostredie a preukazanie zdraveho rozumu, ale ako sa u vas hovori “komu neni shury dano, v apatyce nekoupi”. A ze to je presne pripad Chromozom group ltd. (a v ich pripade to limited treba brat doslova) sa mame moznost presviedcat na dennej baze, takze mam za to, ze tento zhovievavy postoj povedie iba k tomu, ze ta idiot stiahne na svoju uroven a tam ta prevalcuje svojimi skusenostami.

3 Likes

Je tu nějaké zajímavé téma? Četl jsem že Horner to má od RedBullu nahnuté a Imola může být pro něj poslední VC co by v pozici šéfa :thinking:

Zatím to věrohodné zdroje nepíšou, jen spekulace skrze Oakese, než se zjistilo, že ae schovává v Dubaji

No já to četl někde dnes, to už Oakes je profláknutej :face_with_hand_over_mouth: