človek si sem príde pokecať o tom, že Maxi tam nadelil traťový rekord s plným autom a miesto toho tu je zas 30 príspevkov frustrátov. Ešte lepšie je na F1 fóre riešiť prípravný zápas U20 v hokeji a vysmievať sa niekomu, kto na následných MS skončil o 4 miesta vyššie než bratri pepíci
Evap se tu odkopala dávno, radši tu bude lajkovat osobní útoky, proti kterým se dřív postavila, jen protože jsem nesouhlasil s názory na F1. Ale tak každý má jiný žebříček hodnot.
A zase tu chodíš zasírat forum o tom, co dělají ostatní
Nemusím, od toho si tu predsa ty, viď tvojich asi 10 nezmyslov len v tejto diskusii
Takže sis přišel postěžovat a tím si ukončil svůj přínos? Ok
Veru, co je to oproti “zasadovym a principialnym” Cechom, ktory dotuju Rusko nakupom plynu v najvyssich moznych mnozstvach. Jaj su to ale sasovia, tito Svejkovci. Na smiech celemu svetu s tymto ich farizejstvom.
Vidíš Alzáčik a to je jeden z mnohých rozdielov medzi nami. Ja 1 príspevok k téme a s prínosom, ty 10 príspevkov od veci a bez prínosu. Som rád, že si to aj ty sám uvedomuješ.
Už je tady i Goebbles, to nevymyslíš.
Emil multinickem?
To máš pravdu, že mezi námi je rozdíl. Ty tu chodíš si pohonit ego, se kterým máš očividně problémy a potřebuješ se tu stavět do role toho lepšího. Přitom tu zatím dáváš jen příspěvky, které od jiných kritizuješ. A tvůj plnohodnotný příspěvek za celou dobu na fórum? Na ten se stále čeká
Byla jsem zmíněna, tak se stručně vyjádřím. Ano, pokud se někdo z druhé strany hranice účastní debaty na slovenském webu a dává sem národnostně podkreslené posměšky a urážky, považuju to za sprostotu a drzost. To je asi všechno, omlouvám se všem, kterým jsem zkazila sobotní odpoledne .
Jaký posměšek z mé strany? Fotka z druhé světové? Ok, tak to jsem rad, že osobní útoky takového rázu jsou pro tebe v pořádku
Jsi na webu s koncovkou sk tak jen koukej šoupat nohama Tolik k svobodnému internetu
Ale reálně, kde jsem udělal posměšek vůči Slovensku? Že jsem tu dal tu fotku?
Každopádně Evap takhle už jednou lajkla urážky od Jose na moji adresu a to jsme se bavili o F1. Ale tak třeba se dozvím, že tam byl zase posměšek jinde, tak je ok schvalovat tyhle osobní random útoky
Tě nemá ráda, to stačí
Tak to je pak jiný parametr
Evka obdivujem tvoju snahu o kulturne prostredie a preukazanie zdraveho rozumu, ale ako sa u vas hovori “komu neni shury dano, v apatyce nekoupi”. A ze to je presne pripad Chromozom group ltd. (a v ich pripade to limited treba brat doslova) sa mame moznost presviedcat na dennej baze, takze mam za to, ze tento zhovievavy postoj povedie iba k tomu, ze ta idiot stiahne na svoju uroven a tam ta prevalcuje svojimi skusenostami.
Je tu nějaké zajímavé téma? Četl jsem že Horner to má od RedBullu nahnuté a Imola může být pro něj poslední VC co by v pozici šéfa
Zatím to věrohodné zdroje nepíšou, jen spekulace skrze Oakese, než se zjistilo, že ae schovává v Dubaji
No já to četl někde dnes, to už Oakes je profláknutej