Je mozne,ze Verstappen chce prestupit aj do Ferrari,ak zlyha rokovanie s Astonom.Myslim,ze v roku 2027 mozme Maxa vo Ferrari realne vidiet,kedze vtedy sa konci zmluva Hamiltonovi a mozno aj Leclerc toho bude mat vo Ferrari dostmaj ked ten ma zmluvu az do roku 2029.
Co k tomu dodat no…
Taky co bys tam ty dělal…
No nič, tento víkend rodák z Ovieda nejazdí fialové minisektory, tak Honzíci nemajú čo robiť a hromadne sa tu v tlupe zlietavajú na náhodných používateľov ako ni a zo zúfalstva skúšajú všelijaké možné témy.
O hokeji dokázali, že vedia a o slovenskej politike si pokecajú aj sami.
Tak čus hoši, príjemnú zábavu. Len si zastrite závesy na detských izbách, lebo vonku je pekne a to nie je nič pre vás.
No asi nič, keďže nespĺňam vek, ale keď som spĺňal, tak som na pár takýchto výberoch u15, u16 a u18 bol a videl som ako sa na Slovensku vyberá podľa ockovej peňaženky. Vidíš, taký Honzi by to možno do slovenskej mládežníckej repre v hokeji dopracoval cez love tata.
To vy ale nemôžete pochopiť a uveriť tomu, lebo podľa seba súdite všetkých ostatných.
Jj, běž běhat zas s vlajkou SSSR jako na 8 května, borec po 30 a dělá takovou ostudu
Stále nechápu proč píšeš, že jsi tam nebyl, když jsi uplně mimo parametry věkově. Proč to vůbec píšeš?
Honzíku toto už je zúfalé aj na takú žumpu ako si ty.
Už fakt vidieť, že nemáte ani jeden čo, keď musíte vyťahovať hokej a slovenskú politiku, ktorú tu riešite primárne len vy, chromozomáci.
Ja stále nechápem, čo akože chceš dokázať tým, že na mňa vytiahneš nepodstatný zápas U20 alebo celkovo slovenský hokej?
Však jste se tu o hokeji bavili, ne? Ale ty zase musíš přijít se svojí vymyšlenou story jaká jsi skvělá hokejka? Myslím, že tvoje online příběhy už nikoho nezajimaj.
na slovensku je latka zakopana velmi hlboko, to je pravda.
Ten se už úplně rozložil, chudák už zas ani neví, co psal, kolik má účtů a za chvíli si bude připravovat další mail, aby si tu založil další účet
Juniorky nikdy nic neznamenali a neznamenaji. Kdyz jsem hral v U20 rugby, tak proti nam nastoupila Barla Youth(juniori, co maji od 15 let profi smlouvy). Dostali jsme 80:0 a jeli zase domu do Anglie.
Tak juniorky v hokeji su pomerne popularne, ale len co sa tyka MS.
Najvacsie mlade talenty hraju bud v zamori alebo co sa tyka Europy tak na severe a urcite nebudu chodit na nepodstatne priatelske zapasy. Cesta tam, par bezvyznamnych zapasov, cesta naspat. Namiesto toho moze cez repre pauzu trenovat podla personalizovaneho trenigoveho planu.
A tak chodia na priatelske zapasy rozne “lokalne” vybery a dopadne to tak ako si popisal ty v rugby.
Nasa u18 vsak posledne roky ukazuje, ze hokejova buducnost nevyzera zle, no sme obmedzeni poctom hracov. Ak nam pridu vsetci top hraci a vyjdu nam zapasy, tak mozme obcasne zobrat medailu. Lenze staci, ze 2-3 klucovi hraci su zraneni alebo ich klub neuvolni a je hotovo, zatial co napriklad Cesi alebo Fini ich bez problemov nahradia (samozrejme Pastrnak je len jeden, ale vedia uspiet aj bez neho), kedze ich hracska zakladna je neporovnatelne vacsia.
Honzi ty si dis a mas tym padom polahcujucu okolnost (cur4k si aj tak) alebo si naozaj tak tupy ako tu o tebe vsetci tvrdia?
- Nejako si neprecital slovicko “primarne” v mojej vete.
- Nejako si neprecital slovicko “slovensku” v mojej vete. Co ma Biden so slovenskou politikou?
Dobre si to napisal o sebe:
Ked si predstavim, co si musel zazivat na zakladnej a strednej skole, tak mi to je luto. Ty vlastne nemozes za to, ze si bryndzovy kar.
EDIT:
Honzi pozri, kto sa prisiel do teba pasivne navazat tym, ze so mnou suhlasi.
Tvoj kamos jezko a najnekonfliktnejsia osoba tohto fora Evka.
No uplná elita tohodle fora. Každopádně to spíš vypadá, že chtěli lajky sestavit Helluv nick. HEL.
pozrel som si tu stranku a fakt nechapem
kto normalny si zaplati 90euro za tricko aby mohol robit reklamu nadnarodnym korporaciam? nemali by nahodou firmy platit za to, ze im niekto robi reklamu?
tento svet je fakt nejaky divny