Zoznámte sa s „Franzom Hermannom“. Verstappen potajomky testoval na Nordschleife | Magazín F1 - F1online.sk

Je mozne,ze Verstappen chce prestupit aj do Ferrari,ak zlyha rokovanie s Astonom.Myslim,ze v roku 2027 mozme Maxa vo Ferrari realne vidiet,kedze vtedy sa konci zmluva Hamiltonovi a mozno aj Leclerc toho bude mat vo Ferrari dostmaj ked ten ma zmluvu az do roku 2029.

a pak, že se Slováci z historie poučili

3 Likes

:face_with_peeking_eye:Co k tomu dodat no… :man_shrugging:

1 Like

Taky co bys tam ty dělal…

2 Likes

No nič, tento víkend rodák z Ovieda nejazdí fialové minisektory, tak Honzíci nemajú čo robiť a hromadne sa tu v tlupe zlietavajú na náhodných používateľov ako :smoking:ni a zo zúfalstva skúšajú všelijaké možné témy.

O hokeji dokázali, že vedia :poop: a o slovenskej politike si pokecajú aj sami.

Tak čus hoši, príjemnú zábavu. Len si zastrite závesy na detských izbách, lebo vonku je pekne a to nie je nič pre vás. :raised_hand_with_fingers_splayed:

3 Likes

No asi nič, keďže nespĺňam vek, ale keď som spĺňal, tak som na pár takýchto výberoch u15, u16 a u18 bol a videl som ako sa na Slovensku vyberá podľa ockovej peňaženky. Vidíš, taký Honzi by to možno do slovenskej mládežníckej repre v hokeji dopracoval cez love tata. :sweat_smile:

To vy ale nemôžete pochopiť a uveriť tomu, lebo podľa seba súdite všetkých ostatných. :grin:

1 Like

Jj, běž běhat zas s vlajkou SSSR jako na 8 května, borec po 30 a dělá takovou ostudu :smiley:

1 Like

stavajte plot,
resp, treba pockat, mate sancu to zmenit aj u vas:

Stále nechápu proč píšeš, že jsi tam nebyl, když jsi uplně mimo parametry věkově. Proč to vůbec píšeš? :grinning:

1 Like

Honzíku toto už je zúfalé aj na takú žumpu ako si ty. :slight_smile:

Už fakt vidieť, že nemáte ani jeden čo, keď musíte vyťahovať hokej a slovenskú politiku, ktorú tu riešite primárne len vy, chromozomáci. :grin:

7 Likes

Ja stále nechápem, čo akože chceš dokázať tým, že na mňa vytiahneš nepodstatný zápas U20 alebo celkovo slovenský hokej? :sweat_smile:

5 Likes

Však jste se tu o hokeji bavili, ne? Ale ty zase musíš přijít se svojí vymyšlenou story jaká jsi skvělá hokejka? Myslím, že tvoje online příběhy už nikoho nezajimaj.

2 Likes

na slovensku je latka zakopana velmi hlboko, to je pravda.

Ten se už úplně rozložil, chudák už zas ani neví, co psal, kolik má účtů a za chvíli si bude připravovat další mail, aby si tu založil další účet

2 Likes

Juniorky nikdy nic neznamenali a neznamenaji. Kdyz jsem hral v U20 rugby, tak proti nam nastoupila Barla Youth(juniori, co maji od 15 let profi smlouvy). Dostali jsme 80:0 a jeli zase domu do Anglie. :slight_smile:

Josi, Josi. Ty tvoje lži se tak lehce vyvrátí. Ta tvoje blbost je opravdu nekonečná

2 Likes

Tak juniorky v hokeji su pomerne popularne, ale len co sa tyka MS.

Najvacsie mlade talenty hraju bud v zamori alebo co sa tyka Europy tak na severe a urcite nebudu chodit na nepodstatne priatelske zapasy. Cesta tam, par bezvyznamnych zapasov, cesta naspat. Namiesto toho moze cez repre pauzu trenovat podla personalizovaneho trenigoveho planu.

A tak chodia na priatelske zapasy rozne “lokalne” vybery a dopadne to tak ako si popisal ty v rugby. :slight_smile:

Nasa u18 vsak posledne roky ukazuje, ze hokejova buducnost nevyzera zle, no sme obmedzeni poctom hracov. Ak nam pridu vsetci top hraci a vyjdu nam zapasy, tak mozme obcasne zobrat medailu. Lenze staci, ze 2-3 klucovi hraci su zraneni alebo ich klub neuvolni a je hotovo, zatial co napriklad Cesi alebo Fini ich bez problemov nahradia (samozrejme Pastrnak je len jeden, ale vedia uspiet aj bez neho), kedze ich hracska zakladna je neporovnatelne vacsia. :slight_smile:

Honzi ty si dis a mas tym padom polahcujucu okolnost (cur4k si aj tak) alebo si naozaj tak tupy ako tu o tebe vsetci tvrdia? :grin:

1. Nejako si neprecital slovicko “primarne” v mojej vete.
  2. Nejako si neprecital slovicko “slovensku” v mojej vete. Co ma Biden so slovenskou politikou? :sweat_smile:

Dobre si to napisal o sebe:

Ked si predstavim, co si musel zazivat na zakladnej a strednej skole, tak mi to je luto. Ty vlastne nemozes za to, ze si bryndzovy kar. :grin:

EDIT:
Honzi pozri, kto sa prisiel do teba pasivne navazat tym, ze so mnou suhlasi. :joy:
Tvoj kamos jezko a najnekonfliktnejsia osoba tohto fora Evka.
image

No uplná elita tohodle fora. :upside_down_face: Každopádně to spíš vypadá, že chtěli lajky sestavit Helluv nick. HEL. :sweat_smile:

2 Likes

pozrel som si tu stranku a fakt nechapem
kto normalny si zaplati 90euro za tricko aby mohol robit reklamu nadnarodnym korporaciam? nemali by nahodou firmy platit za to, ze im niekto robi reklamu? :slight_smile:

tento svet je fakt nejaky divny :slight_smile: