Zoznámte sa s „Franzom Hermannom“. Verstappen potajomky testoval na Nordschleife | Magazín F1 - F1online.sk

Sem myslel, že Hogar už pochoduje na Moskvu, v čele wehrmachtu a s ovečkou jako pucflekem.

Achjo, cekal jsem vsechno, ale vyhybani odpovedi ne… Takze klasika dezolatek a chcimirek.

1 Like

o Wehrmachtu píšeš borcovi, co chodí na srazy nácků? really? ty jsi strašně vydrbanej :smiley:

2 Likes

Dezolát je tu Blbetnix, co tu chodí s názorem, aby si Rusko vzalo celou Ukrajinu, Slovensko i Česko

1 Like

Btw : Jeden skvost od syna pani, kterou volil zdejsi lepšočlověk Honzik. Podle me ten kluk byl sikanovanej stejne jako Honzik.

Na co ti mam odpovídat, Ukrajina se brání, Rusko jí v 21. století napadlo. Ty seš asi slušně vymletej, když se mě ptáš na tohle.

2 Likes

Jsi už aspoň u Charkova? Přestaň se flákat a makej. Řehka se dívá.

Co je spravnyho na tom, kdyz jeden nebo druhej zabijeji civilisty? To je moje otazka. Hodne jsem to zkratil, jelikoz ti psanej souvislej text dela problem.

1 Like

Lol, já jsem Nerudovou nikdy nevolil. Ty jsi opravdu vypatlanej rádoby nácek :smiley:

1 Like

Takže když ti někdo přijde do baraku vystřílí pul rodiny, tak s tím seš ok? Máš v hlavě nasráno?

2 Likes

Proc by mi sem nekdo chodil? To je prvni bod a druhy mam ZP a dobre zabezpecenej barak.

Tyhle vase CO BY KDYBY :smiley: :smiley: :smiley:

1 Like

Já nevím, o čem se tu reálně baví? Kolik útoků provádí Ukrajina na civilisty?

2 Likes

A to jsi ještě nezažil IDF, to bys teprve čuměl.

To je pravda, proč by si pro tebe někdo chodil, takovej odpad nikdo nechce :smiley:

2 Likes

Copak blbentixi, už zase tečeš z fotek Putina, jak vraždí děti?

2 Likes

Jsem rád, že tohle prasklo a vidím co je tu reálně za lidskej odpad. Je mi sice na blití, ale nic s tím neudělám. :man_shrugging:

2 Likes

Neviem o com je vasa povodna tema o rasizme, ale fandenie Hamiltonovi by tu teoriu skor podporovalo ako vyvracalo. Hamilton totizto otvorene podporoval rasisticke BLM.

Pritom smrt tej fetackej svine bola dobrou spravou pre spolocnost. Clovek co podporuje podobnych ludi by nemal mat slobodu. :slight_smile:

1 Like

bych tady radoby Goebblese,Jose a Bretnixe poslal vlakem na SIbiř, ať si tam žijou, když mají takovou potřebu hájit Rusko

2 Likes

Jsme lidskej odpad, jelikoz nedokazes odpoved na jednoduchou otazku? Doufam, ze jako chcimirek a lepsoclovek posilas korunky na houfnice, tanky a vrtulnicky pro Ukrajinu!!!

1 Like

Snažíš se zbytečně, já jsem chcimír. Pokračování války si přeješ ty. Tak hodně štěstí u toho Charkova, padni se ctí. Dobrou noc.