Zoznámte sa: Mercedes W15 | Magazín F1 - F1online.sk

To že Alonso by potreboval Mercedes nemusí Mergl celkom zaujímať :rofl:

Z môjho pohľadu je to proste zbytočne riešenie na pár mesiacov + Fernando zrovna nezapadá do korporátneho konceptu.

A Mercedes potrebuje najmä pokoj a stabilitu a to Alonso nereprezentuje!

To by bola ďalšia ukážka paniky

Russellov rozvoj a ďalší mlady pilot im dava perspektívu.

A nezabúdajme, že ani jazdci ako Russell, Gasly, Albon, (nedaj bože) Ocon už nie sú mladíci.

1 Like

Ty Ludvo… ty jseš hlava.

1 Like

Oponuji, v F1 je to nejrychleji se dostat po trati z bodu A, opět do bodu A :stuck_out_tongue_closed_eyes:

5 Likes

No to je pravda… Triper do toho zase tahá Rallye. :smiley:

4 Likes

F1 nesleduje no :man_shrugging: :smile:

Russell to zvládne utáhnout sám? Zatím to tak nevypadá

On to bere, jako svoje cestování :grinning:

Klid :slightly_smiling_face:

1 Like

Neviem prečo …možno stačí pozerať

Nie je uz stary na to, aby chodil po kluboch s 20tnikmi?

Ja viem a pointa ?

George a Fernando síce vychádzajú dobre, ale nič to nemení na tom, že je to Alonso

Však já F1 sleduju dlouho a Russell za dva roky v Mercedesu nepřesvědčil o tom, že by dlouhodobě dokázal tahnout tým sám, jako Vettel, Verstappen, Hamilton, Schumacher nebo Alonso

1 Like

Tvarite sa ako keby mali vybrať náhradu za Hamiltona zajtra, veď majú na to rok. Mne to vychádza že ak chcú k Russelovi vyrovnaného súpera tak by mali zobrať Sainza a ak slušnú dvojku ( nie ako je Peréz ) tak Albon alebo Ocon.

Hele nic, je mi jasný že tam chceš k Russellovi nejlépe nějaký poslušný zvířátko. Osobně nevím zda by bylo lepší pro Russella mu tam dát třeba na 2 roky Alonsa a pak Antonelliho, nebo rovnou Antonelliho. Jestli se z Antonelliho dělá nový Verstappen, pak držím pěsti.

3 Likes

No to je prave ono, ze POKIAL sa u merglu naozaj sklonuje len antonelli alebo alonso tak je to prast jak uhod v zmysle russelovho protivnika/timoveho kolegu

@Kiks @HellHogr

Slova “Alonso” “dlouhodobe” mi nejako nejdu dokopy. :smiley:

Takhle hezky o Vettelovi jsi nikdy nemluvil :grin:

1 Like

V případě Antonelliho o to hůř, protože Russell bude dán na deuhou kolej

Ono zalezi proti komu bojuje. :smiley:

Niekedy mu je dobry Vettel, inokedy Hamilton alebo iny pilot.

2 Likes

To je hodně dobrá poznámka :smile:

1 Like