Budoucí naděje Mercedesu prohrala s rozkozenym duchodcem? Tak to není dobrá vyhlídka
Stačí že by to bolo naopak a už by mal u teba Russel vypísanú ospravedlnenku. S tebou sa neoplatí baviť a bol tu klud keď si sa počas neschopných výkonov Russela odmlčala.
Ešte raz za 2 roky na nezavinene technické poruchy asi 8:0 ešte nejaké otázky ?
Ide o to ako sa tu Lulu obhajuje tým že mal Bobo
Ale zlyhanie brzd, únik paliva = to nie je problém to ho Lewis ■■■■■■■■
Nie ja som sa odmlčala kôli takým ako ty a v priebehu sezóny to nijak neplánujem meniť !
Aj teraz tu prispievam raz za mesiac
Zaujímavé že si spat lebo ja a taký ako ja tu stále sme
To su tie uhly pohladu
Ty si pomalší alebo ako to potrebuješ vysvetliť ?
Že na toto tu čo predvádzaš ja ozaj nemám náladu a ani čas to denno denne riešiť. A ani sa nemienim tu vracať …toto je raz za mesiac jedno vlákno ak má niečo zaujme
Počúvať ako všetko sú kecy ale keď dostal Lulu tak to bolo iné lebo na to bol dôvod…mám aj iné veci na práci
A táto vaša sekta ktorá sa výživa v neustálom vyplakavani a urážaní každého od Mercedesu, Tota az po Russella ak raz nie je ako Lulu chce …tá mi stačí pod príspevkami Mercedesu
Ja nevravim že ho neporazil a nech sú dôvody aké chcú ale pilot na ceste hore GR bol o rok na to porazený demotivovanym dôchodcom LH.
GR nemá parametre šampióna a nikdy mat nebude. Už zakladá politickú stranu a bude sa venovať veciam mu bližším.
Ahoj
Druhý jezdec na trati…
Zistuje odkial fuka vietor
Jsem myslel, že mu ukazuje, že je jednička.
ale aj on chce jazdit za Ferrari.
No tak w15 vyzera po<> livery ZA mna top 1,2
No Uvidime co FIA na tie zakazane prvky
To bych čuřal do vzduchu, abych to zjistil
I see youre man of culture as well
Osobně si myslím že pokud ten poslední prvek předního křídla dokáže být dostatečně stabilní, čili nebude se příliš ve vyšších rychlostech prohýbat, tak to nechaj být. Však výřezy tam být mohou tak tohle je prostě “jen” takový větší výřez
Myslíš to pod spodníš lištou nebo vrchni elemnt připojený kabelem?
Vrchní element, ta poslední lopatka.