Zlý deň je ešte horší. Lewis Hamilton dostal trest a na štarte v Monze sa prepadne | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 20:34

Na toto vyšetrovanie sme po akciou nabitej Veľkej cene Holandska takmer zabudli. Komisári sa však k vyšetrovaniu Lewisa Hamiltona vrátili a rozhodli, že sedemnásobný majster sveta sa na domácich pretekoch svojho tímu prepadne o päť priečok. Prehrešil sa dokonca už pred štartom nedeľných pretekov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211989/zly-den-je-este-horsi-lewis-hamilton-dostal-trest-a-na-starte-v-monze-sa-prepadne

Komisari si pri dnesnom rozhodovani zrejme nieco uliali :grinning:

4 Likes

Luimu to ide.Tento rok asi titul nezíska :joy:

aha, takze porusil pravidla este pred zaciatkom dnesnych pretekov, ale dostane za to trest az v buducich pretekoch. to je dobre.

3 Likes

Absolutní nesmysl.
Buďto měl dostat trest pro zsvod nebo pokutu, ale aby v instalačním kole dostal trest na další závod je totální kravina.

4 Likes

Už mu to chtěli napařit, ale Ham se vysekal :man_shrugging: Pak už neměli na výběr.

2 Likes

Nemám rád Hamiltona ale tento trest je riadna blbosť. Taký Kimi čo predviedol a zostrelil Leclerca je čistý do budúcich pretekov.

2 Likes

A préj že se britští jezdci netrestají.
Jó aha, tak to je jiná, když v Emilové zemi je úředně vyhlášená výjimka. :grin:

Pokud je klasifikovaný, tak není důvod, aby měl trest další závod.

Tak ako Eisele si v rohu a plačeš za svoju lásku?,Syrecek kraaasne ukazuje že nieje dobrý a ani priemerný všetko bolo o aute motore a o politike Wolfa,vratiť treba všetky tituly a šuchať na lavičke nohami že vlastne mu to všetko Mercedes vybavil

Tak to by mal tituly vratit aj Verstapen a hlavne ten z 21 co mu dali zadarmo :smiley: Ty si bud stevov bat, alebo jeho multiucet. Presne take nizke iq mate obaja. Detske reci a ten slovosled… :man_facepalming:

Ďalší fanúšik syrečeka,v 21 to celý rok Verstappen vlastnými silami vybojoval vyťazstvo,a daj čo robil syr,nič na posledné preteky mu zas Mercedes dal vytuneny motor,takže zas nemusel nič z vlastných síl robiť,a pamätajme si ešte ako v posledných pretekoch ani Pereza nedokázal sám predbehnuť,takže zas len sme pri Tom ako je to treťotriedny pilot,treba sa držať faktov a nie len obrazov na stene.

2 Likes

Presne tak Lui je priemerný jazdec to len jeho fanynky to nevedia rozdychat.Hold uz nie je žiadne carovce tlačítko takže žiadny Hammer tíme.

Na jednej strane je penalizacia sibnuta a na druhej je lujzo ktory bol vopred upozorneny na pravidlo co budu sledovat a aj tak ho porusil.

Ham nebyl klasifikovaný včera

chlapci vy ste vazne chori :grinning: taketo bludy pisat cele dni na tomto fore, to vas akoze naplna?

2 Likes

Choď do nastavení a ignoruj persóny, ktoré píšu urážlivo alebo hlúposti. Ja to tak mám a je to super. Ináč na komisároch je úžasné, koľko práce a úsilia dávajú do vypracovania zdôvodnení svojich často nepochopiteľných verdiktov a trestov. Ja som za zjednodušenie pravidiel som za to aby sa na trati bojovalo. Teraz trestajú a ešte ani pretaky nezačali… Chápem. Bezpečnosť je prvoradá, ale aj tak sa mi zdá, že z pilotov chcú mať akoby cvičené opičky.

1 Like

Len ty tu píšeš samé múdrosti😂 kde ste všetci Luio fans zalezeni?

Tohle je právě následek toho, že komisařům všechno moc trvá. Tohle je zrovna provinění, které je černobílé, žádné posuzování zavinění kolize.
Pak už nelze než udělit trest na příští závod.

A ještě z jiného soudku, kde jsou ti chlapci, co pořád píšou Fiari? Jaktože dostal jezdec Ferrari trest na start v Monze? :stuck_out_tongue:

2 Likes

Hama do Ferrari nikdy plně nepřijali, naopak je pro Fiari v nemilosti :sunglasses:

1 Like