Zlý deň je ešte horší. Lewis Hamilton dostal trest a na štarte v Monze sa prepadne | Magazín F1 - F1online.sk

super diky to som nevedel, ze tu mame take vymozenosti :slight_smile: hned tu bude lepsi svet
ako ja suhlasim, v pravidlach je celkom bordel, hlavne vcera sa fakt vyznamemali pri viacerych trestoch resp. netrestoch

3 Likes

Hamáč nevie čo má robiť a je v panike. Vždy mal najlepšie auto. Teraz sa ukázalo čo je zač. Takýto jazdci by mali Ferrari posunúť vpred, ako kedysi Schumacher.

1 Like

jasne za to ze lui prd jazdi moze samozrejme to ze ho vo ferrari plne neprijalo. toto fakt nevymyslis :slight_smile: ani minuly rok ho v mercedese neprijali preto tiez prd jazdil :slight_smile: ty musis byt genius Luio fans nemaju zabrany

Děkuji, rád jsem přesvědčil :grinning: :muscle:

1 Like

presne ako vravis Lui mal od zaciatku naj auto ,stacilo tlacitko a bol najrychlejsi.posledne roky to zial uz pre neho nefunguje a Lui je priemer.robi si len hanbu mal v 2021 skoncit a rozlucit sa zo ctou.bye bye Lui bez dominantneho auta si len mantak.

Děkuji, rád jsem přesvědčil :grinning: :muscle: neviem co to znamena ale ok

trepes ■■■■■■ potkan

V čom trepem že Lui je priemer?veď mám pravdu včera bol dokonca podpriemer.? Umelý šampión.Ďalší Luiho slepý fanúšik :joy: