Zdrvený a rezignovaný Hamilton odkazuje Ferrari: Už je neskoro | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Talianska vzala Ferrari akýkoľvek vietor z plachiet. Charles Leclerc vypadol už v úvode, Lewis Hamilton sa zas celý zvyšok pretekov snažil minimalizovať škody spôsobené prejazdom cez štrkovú zónu, v ktorej sa ocitol po súboji s kolegom. Frustrácia by sa dala krájať. Svojmu tímu už nedáva žiadne šance.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/243725/zdrveny-a-rezignovany-hamilton-odkazuje-ferrari-uz-je-neskoro

Ako som predpokladal ze po Spanielsku pride Luiho plač :rofl: už to snáď aj najvernejši poklakavači pochopili

tak si sa nemal pchat v 1. zakrute pred Leclerca a 2. F si to dokaslalo same, ked ta pri VSC nezavolali menit gumy a nechali ta cely zavod na 1 zltej sade. Co ako cakali, zazrak?

1 lajk

ako vždy kydy…ešte som od teba nečítal jediný,zmysluplný príspevok,len toto detské žvatlanie…úlohy do školy napísané?

2 lajkov

je tažke biť fanušik Ferrari to vam poviem strategia zase oničom jazdci sa skoro vyradia samy

1 lajk

V prvom rade je Ferrari slabšie ako konkurenti

Dnes Ferrari přišlo o hodně bodů a dohnat 122 bodů na Mercedes se mi nezdá moc reálné.

1 lajk

Ja teda rozhodne nie som Sirov fanusik, ale ako ho (a nielen jeho) dokazu “strategovia” Fer zarezat, nad tym zostava rozum stat.

Nuz svoju “skusenost” s Fer si po Alonsovi a Vettelovi musi “vyzrat” aj Sir.

4 lajkov

Kydy? Ved vy poklakavaci ste tu po Spanielsku robili s Luiho majstra sveta.A teraz placete :rofl:

najlepšie by bolo keby svoje zdrvenie a rezignáciu premietol do odchodu z Ferrari na konci sezóny

1 lajk

Bodaj by si mal pravdu

ty si tu uz vypisoval, ako ho Leclerc dotahuje…. Dnes Hamilton na bodoch, Leclerc OUT.

on ma na ploche textak a v nom ma tie iste vety… v kazdej newske o Hamiltonovi je prvy a uz dava iba Ctrl+C Ctrl+V :smiley:

On stale je a bude majster sveta. A places tu jedine ty kazdy den v kazdej novej newske o Hamiltonovi… to uz hranici so zdravym rozmumo…

Keby si to aspon vedel podat vtipne, alebo s nejakymi argumentami. Ale stale dookola tie iste urevane vety, ako decko. Preto ta tu aj maju za nastrocneho. Z teba musia mat doma radost…

ten gramatyka

1 lajk

Teba museli snad šikanovat romovia albo co. Lebo toto co tu dlhodobo predvadzas su zaobalene rasisticke vyjadrenia. Spojene s nejakou poruchou alebo vyvojovym defektom. Som ochotny prispiet na tvoju liecbu. A zopar ludi myslim ze pomoze zorganizovat tuto zbierku.

2 lajkov

A potom by zobrali niekoho ambiciozneho, sikovneho, rychleho a bol by napredoval cely tim lepsim smerom :smiley:

Ved taky je tam uz Leclerc… kolko ? 8rokov je to ?

Hlavne Leclerc by si mal uvedomit, ze takto sa s teamovym kolegom nebojuje. A uz vobec nie o nejake nizsie priecky. Keby bojovali aspon o titul… Karma mu rychlo vratila to vytlacenie.

1 lajk

Už aj Hamilton pochopil, že vo Ferrari by titul nezískal ani on v rokoch 2017 a 2018 a všetko to bolo len o Mercedese. Potreboval sa skrátka presvedčiť na vlastnej koži. :sweat_smile:

Ani si neviem predstaviť ako veľmi ten podpis ľutuje. Keby nepodpísal Ferrari, tak teraz bojuje s Russellom o svoj ôsmy titul.

2 lajkov

Co je rasisticke na tom ze napisem za Lui si k titulu nepričuchne alebo ze sa nehodi do Ferrari??? Vy poklakavači nemáte chybu :rofl: ked uz neviete kam tak to hodite na rasizmus :+1: mne je uplne jedno ci je bliely cierny alebo aziat.Ale skor ty mas asi problem ked to tu spominas :+1:

Toto by mu nedal zmluvu chcel tam mladíka Kimi je jeho splnený sen a radšej on ako Russel..

To je totálny nevyvinutý jedinec najlepšie ho ignorovať a nereagovať na neho.. Presne toto on chce baví ho tu troliť ľudí

1 lajk