Veľká cena Talianska vzala Ferrari akýkoľvek vietor z plachiet. Charles Leclerc vypadol už v úvode, Lewis Hamilton sa zas celý zvyšok pretekov snažil minimalizovať škody spôsobené prejazdom cez štrkovú zónu, v ktorej sa ocitol po súboji s kolegom. Frustrácia by sa dala krájať. Svojmu tímu už nedáva žiadne šance.
tak si sa nemal pchat v 1. zakrute pred Leclerca a 2. F si to dokaslalo same, ked ta pri VSC nezavolali menit gumy a nechali ta cely zavod na 1 zltej sade. Co ako cakali, zazrak?
ty si tu uz vypisoval, ako ho Leclerc dotahuje…. Dnes Hamilton na bodoch, Leclerc OUT.
on ma na ploche textak a v nom ma tie iste vety… v kazdej newske o Hamiltonovi je prvy a uz dava iba Ctrl+C Ctrl+V
On stale je a bude majster sveta. A places tu jedine ty kazdy den v kazdej novej newske o Hamiltonovi… to uz hranici so zdravym rozmumo…
Keby si to aspon vedel podat vtipne, alebo s nejakymi argumentami. Ale stale dookola tie iste urevane vety, ako decko. Preto ta tu aj maju za nastrocneho. Z teba musia mat doma radost…
Teba museli snad šikanovat romovia albo co. Lebo toto co tu dlhodobo predvadzas su zaobalene rasisticke vyjadrenia. Spojene s nejakou poruchou alebo vyvojovym defektom. Som ochotny prispiet na tvoju liecbu. A zopar ludi myslim ze pomoze zorganizovat tuto zbierku.
Hlavne Leclerc by si mal uvedomit, ze takto sa s teamovym kolegom nebojuje. A uz vobec nie o nejake nizsie priecky. Keby bojovali aspon o titul… Karma mu rychlo vratila to vytlacenie.
Už aj Hamilton pochopil, že vo Ferrari by titul nezískal ani on v rokoch 2017 a 2018 a všetko to bolo len o Mercedese. Potreboval sa skrátka presvedčiť na vlastnej koži.
Ani si neviem predstaviť ako veľmi ten podpis ľutuje. Keby nepodpísal Ferrari, tak teraz bojuje s Russellom o svoj ôsmy titul.
Co je rasisticke na tom ze napisem za Lui si k titulu nepričuchne alebo ze sa nehodi do Ferrari??? Vy poklakavači nemáte chybu ked uz neviete kam tak to hodite na rasizmus mne je uplne jedno ci je bliely cierny alebo aziat.Ale skor ty mas asi problem ked to tu spominas