Každý jeden tím zažil súboj vo Variante, len Leclerc z toho spravil inčident, čerešnička na torte že to nespravil voči súperom z iných tímov ale na domácej trati vlastnému kolegovi.
+
Podpísaná zmluva s Ferrari na dlhšie než jeho nenarodené dieťa ukončí návštevu škôlky
+
V bodovaní beznádejne vzdialený titulu
=>
Praskne to do bariéry
//
V akej dimenzii by sa z Leclerca mohol stať majster sveta v F1?
Jeho, ako decko museli riadne nenávidieť. Nielenže je kognitívne slabší, ale ani poriadne nevidí
Maminka ti nezplatila predplatne??ze si tu zasa pol dna pozadu
ty cierny konic či ako si to minule napisal ![]()
No co kde je ten Luiho titul??
slabo si sa modlil
Veď Karol to celé pohnojil. Najprv Lewis, potom crashka. Rozmaznané decko
S Tebou sa nebavím. Si zabudol, alebo ti neprečítali?
Toto by mu zmluvu dal, len Lewis chcel strašne veľa, lebo mal v rukáve dobrú ponuku od Ferrari. Kimiho tam posadil len preto, lebo mu Lewis odišiel.
Nebyť jeho odchodu, tak Kimi ide pekne postupne, najskôr aspoň 2 roky v F2 (za prvé by Lewis predĺžil aspoň o dva roky a za druhé Kimiho by počas jeho prvej F2 sezóny nepodpísal do F1), následne asi Williams aspoň na 1-2 roky a až potom Mercedes.
A z Russella by bol pravdepodobne majster sveta tento rok. ![]()
Môže byť Lewis asi nechcel vtedy robiť dvojku.. Ale za mňa lepšie keby sa mu podarí dvihnúť Ferrari ako nosiť vodu Russelovi
Rovnako k tým súbojom pristupuje ale aj Lewis. Tak isto sa neštíti kolegu vytláčať z trate. Robil to Rosbergovi celé roky, robil to aj Russellovi a nemá problém to urobiť aj Hamiltonovi.
Leclerc ho vyviezol, o tom sa nemusíme ani baviť, ale tá Lewisova divebomba po štarte tam prišla práve kvôli tomu, že pred ním bol Charles. Takému Verstappenovi by to tam v živote takto nepustil to za prvé, a za druhé aj keby sa tam nejako ocitol, tak určite by v druhej zákrute stiahol chvost, lebo by mu Max spravil presne to isté čo Charles, akurát možno s lepším prevedením.
V takej, kde by dostal auto na titul, ktoré by nemusel overdrivovať a nepodrážal by mu nohy vlastný tím.
To jsi Ty? 151515
Uhm. A tá krásavica mi patrila na 4 kolá po letisku. Nič moc, ale užil som si ju
Tak to je krásné! To byl dárek k narozeninám? A jak rychle s tím můžeš jet?
So mnou sa nebavis a preto m odpisujes
to dava logiku
a čo ten titul ?uz si pochopil či ti to stale nedochadza?modlenie asi nepomaha
Najjednoduchší okruh v kalendári a budeš obhajovať skúseného matadora ktorý to nedal na najlepivejších pneu na suchej trati?
Lacný med mastíš popod fúzy fanúšikom Leclerca, neverím že to píšeš úprimne ![]()
V km /h to neviem, nestíhal som to sledovať, ale na konci rovinky som riadne tlačil na brzdy
Je prima, že si takhle můžeš vyzkoušet opravdovou formuli. Budu se nad tím muset zamyslet, určitě mají i ženské provedení
.
Verím, že efekt vylepšeného motora sa ukáže aspoň na Madringu.
Bolo tam zastúpené aj nežné pohlavie
V tomto smere je mojím želaním prevetrať TIPO na nejakom okruhu. Tam by som sa vydivočil …