Zdrvený a rezignovaný Hamilton odkazuje Ferrari: Už je neskoro | Magazín F1 - F1online.sk

Každý jeden tím zažil súboj vo Variante, len Leclerc z toho spravil inčident, čerešnička na torte že to nespravil voči súperom z iných tímov ale na domácej trati vlastnému kolegovi.
+
Podpísaná zmluva s Ferrari na dlhšie než jeho nenarodené dieťa ukončí návštevu škôlky
+
V bodovaní beznádejne vzdialený titulu
=>
Praskne to do bariéry
//
V akej dimenzii by sa z Leclerca mohol stať majster sveta v F1?

Jeho, ako decko museli riadne nenávidieť. Nielenže je kognitívne slabší, ale ani poriadne nevidí

3 lajkov

Maminka ti nezplatila predplatne??ze si tu zasa pol dna pozadu :rofl: ty cierny konic či ako si to minule napisal :grinning_face:

No co kde je ten Luiho titul??:rofl:slabo si sa modlil

Veď Karol to celé pohnojil. Najprv Lewis, potom crashka. Rozmaznané decko

S Tebou sa nebavím. Si zabudol, alebo ti neprečítali?

Toto by mu zmluvu dal, len Lewis chcel strašne veľa, lebo mal v rukáve dobrú ponuku od Ferrari. Kimiho tam posadil len preto, lebo mu Lewis odišiel.

Nebyť jeho odchodu, tak Kimi ide pekne postupne, najskôr aspoň 2 roky v F2 (za prvé by Lewis predĺžil aspoň o dva roky a za druhé Kimiho by počas jeho prvej F2 sezóny nepodpísal do F1), následne asi Williams aspoň na 1-2 roky a až potom Mercedes.

A z Russella by bol pravdepodobne majster sveta tento rok. :sweat_smile:

1 lajk

Môže byť Lewis asi nechcel vtedy robiť dvojku.. Ale za mňa lepšie keby sa mu podarí dvihnúť Ferrari ako nosiť vodu Russelovi

Rovnako k tým súbojom pristupuje ale aj Lewis. Tak isto sa neštíti kolegu vytláčať z trate. Robil to Rosbergovi celé roky, robil to aj Russellovi a nemá problém to urobiť aj Hamiltonovi.

Leclerc ho vyviezol, o tom sa nemusíme ani baviť, ale tá Lewisova divebomba po štarte tam prišla práve kvôli tomu, že pred ním bol Charles. Takému Verstappenovi by to tam v živote takto nepustil to za prvé, a za druhé aj keby sa tam nejako ocitol, tak určite by v druhej zákrute stiahol chvost, lebo by mu Max spravil presne to isté čo Charles, akurát možno s lepším prevedením.

V takej, kde by dostal auto na titul, ktoré by nemusel overdrivovať a nepodrážal by mu nohy vlastný tím.

1 lajk

Toto sa mi páčilo viac, ako Monza.

5 lajky

To jsi Ty? 151515

Uhm. A tá krásavica mi patrila na 4 kolá po letisku. Nič moc, ale užil som si ju

3 lajkov

Tak to je krásné! To byl dárek k narozeninám? A jak rychle s tím můžeš jet?

So mnou sa nebavis a preto m odpisujes :rofl:to dava logiku :+1:a čo ten titul ?uz si pochopil či ti to stale nedochadza?modlenie asi nepomaha

Najjednoduchší okruh v kalendári a budeš obhajovať skúseného matadora ktorý to nedal na najlepivejších pneu na suchej trati?

Lacný med mastíš popod fúzy fanúšikom Leclerca, neverím že to píšeš úprimne :wink:

V km /h to neviem, nestíhal som to sledovať, ale na konci rovinky som riadne tlačil na brzdy

Je prima, že si takhle můžeš vyzkoušet opravdovou formuli. Budu se nad tím muset zamyslet, určitě mají i ženské provedení :smile: .

4 lajkov

Verím, že efekt vylepšeného motora sa ukáže aspoň na Madringu.

Bolo tam zastúpené aj nežné pohlavie

2 lajkov

V tomto smere je mojím želaním prevetrať TIPO na nejakom okruhu. Tam by som sa vydivočil …