Zásluhu na Norrisovom víťazstve si pripísal aj “talizman pre šťastie” Donald Trump | Magazín F1 - F1online.sk

1 Like

Tomu nerozoporuji. Ale ne vždy všude se ukážou extremisté z obou barikad na stejném místě :grinning:

jedine na F1 fore :smiley:

1 Like

Ano, take, ze keby bolo keby a investoval 100% do ETFiek, tak by mal teraz viac ako ma, a preto tvrdis, ze je babrak a len prerobil zdedeny majetok. Toto mi je argument na definiciu neuspesneho biznismena. :joy:

je to argument na definiciu uspesneho biznismena?

Si totalne mimo temy. Tema bola to, ci je Trump dobry v biznise alebo nie. Fakt je, ze zhodnotil majetok z cca 300-400 milionov na 2-7 miliard (rozne zdroje, rozne udaje). A tento fakt sa snazite aj s kamosom akokolvek rozstrelit uplnymi nezmyslami. Nikde netvrdim, ze je to super clovek alebo nikdy neklamal, ale popierat jeho uspech v biznise a ze pekne zhodnotil majetok je znacka totalneho obmedzenia.

Kde ho vynasam do nebies? To, ze napisem, ze je uspesny v biznise a politike je vynasanie do nebies? Vravim, ta kyslost z volieb z vas prska na vsetky strany, ale za to ja nemozem. :smiley:

To mi ty povedz, ci toto je argument uspesneho biznismena. :smiley:

Asi si aj zamienas pojmy biznismen a investor, to len tak na okraj. :sweat_smile:

vsak nie, a to cely cas tvrdim! :smiley: .

1 Like

Takze najskor argumentujes, ze Trump nie je uspesny v biznise, lebo vlastne prerobil, kedze S&P500 ma lepsie zhodnotenie, a teraz povies, ze to nie je definicia uspechu?

Ved ty sa nestrielas do nohy, ale rovno do hlavy. :joy:

Ci to, ze chcel nafuknut svoj majetok je definicia neuspesneho biznismena? :sweat_smile:

300-400 milionov >>> 2-7 miliard

Cisla nepustia, matematika sa neda oje.bat.

Vubec nevim o cem mluvis, LGBT je tema Red Bullu, v Miami se uz zase fotili s bezpohlavnimi :eyes:

Kde? S kym? :open_mouth:

Lebo vacsinou je to Louisova tema a s bezpohlavnych by mal najradsej plnu garaz.

uz si dosiahol singularitu, vies sa pohadat aj sam so sebou, takze tu ta uz necham…

1 Like

Si zistil, ze si si sam rozstrelil povodne tvrdenie, tak je najvyssi cas dat hlavu do piesku. Prajem pekny zvysok dna. :smiley:

to som na r/Slovakia?

To ti nepovim, musis si to najit.

Reddit nepouzivam, neviem sa relevantne vyjadrit, musis pockat na vyjadrenie extremistov.

vyhral si, idem…

Bobíku, otázka: Jak se jmenuje jezdec co má duhovou vlaječku na přilbě (nápověda: tvého srdce šampion) :smiley:

1 Like

Aka zmena. :smiley:

1 Like