Hamilton je top pilot, ale nejsem jeho fanousek, co si propaguje je jeho vec.
Ja nie som ten kto keď nemá argument musí vyťahovať Rusko a Fica ako keby som bol ich prívrženec. Zisti si aké sú tam nové zákony ohľadom cenzurovania médií, odliv rodených Kanaďanov do iných krajín a podobné veci… viac už sem k politike písať nejdem, nemá to cenu. Ty totižto všade kde sa kritizuje tvoja pravda strieľaš Rusko a podobné hovadiny. Sranda, že sa chováš rovnako extrémistický
Ked sa ti o politike pisat nechce, tak v prvom rade nepis vymysly o “liberalnej totalite”, ktore si nevies obhajit.
Tuhle fotku už jsem viděl, ale stále jsem ještě nerozluštil co to vedle Emila stojí.
Ved som ti na to normalne odpisal, ze tvoj “uspesny biznismen” by uz bol davno skrachovanec, keby sa nezapredal Rusom. Ak to definujes ako uspech, potom ok, potom sa nemame o com hadat. Ja to definujem ako uplny prepad a zlyhanie.
Prestan mi inak podhadzovat kyslost z volieb, ja tu diskutujem normalne, Trumpa som kritizoval za sposob, akym podnika, nie za jeho nazory. Ty ho tu nekriticky obdivujes a jedine co sem hadzes, su cisla bez kontextu, len aby si nemusel priznat, ze Donald je neschopak, ktory sa vysplhal tam kde je cez podvody a podkopanie vlastnej moralnej integrity.
Ja uz len cakam, kedy aj o takom Cernakovi zacnes hovorit, aky je to dobry biznismen, ten sa z autobusara z Galanty tiez “vypracoval” na bohateho pana podnikatela a zhodnotil svoj majetok ozaj slusne.
Hlavne, že ty si si toho obhájil… poštuduj niečo okolo C-11 a ich cenzúre v médiách. Pekný deň
Jo, to je vono i Perez ma fotku.
Tak jsme se dozvěděli, že Ježko má 30 roků.
Poplach
Tak to dopadne, jak VB s race engineer v Miami
nie, tento inžinier je jeho kamarát a od 2019 performance engineer. 2018 bol Kimiho performance a 2012 - 2017 pôsobil vo vnútri F1 tímu
A co má dělat, když ten dem3nt za ním doleze a chce se fotit?
Pořád lepší jestli se Verstappen jednou odfotí s něčím podobným, zatímco tvůj druhotný oblíbenec prosazuje teroristickou organizaci a podobné zvrácenosti. Ale sem rád, že sis aspoň našel kamaráda, s Bobíkem si rozumíte, to je fajn
To si kde čítal? Výmysly, výmysly, ach tie výmysly. Skopíruj mi sem, kde a v čom ho obdivujem. Predpokladám, že to dáš na Hogra a neskopíruješ nič, lebo si trepol zase klamstvo o mne.
Jediné čo som napísal a čo nemôžte prežiť je to, že v biznise (a politike) uspel.
A na to, že svoj majetok násobne zhodnotil som sa od tvojho kamoša dozvedel, že vlastne on prerobil a znehodnotil zdedený majetok. To je celá podstata týchto budov vašich.
Aj ja by som chcel znehodnotiť svoj majetok tak, že by som na konci mal asi 10x viac. Takéto prerobenie beriem.
A co som si mal ja akoze obhajit? Ty si zacal rozpravat nieco o “liberalnej totalite”, co ja mam na tom obhajovat?
Tvrdis o nom, ze je to uspesny biznismen, hoci ti to tu bolo riadne vyvratene. V tom ho nekriticky obdivujes. Ako som pisal, staci ti pekny oblek a silacke reci a uz v niekom vidis velkeho biznismena. K tym tvojim cislam a k tomu, ako zhodnotil majetok, sa uz vracat nebudem, podla mna som napisal celkom jasne (a helmutko tiez) preco ten argument povazujem za nepresvedcivy. Pochopit to za teba nemozem a ani nechcem.
Cože to Max podporuje?
Se mi líbí tvé pohoršení nad tou fotkou. Přitom RBR podpiruje LGBT skupiny😀