Zásluhu na Norrisovom víťazstve si pripísal aj “talizman pre šťastie” Donald Trump | Magazín F1 - F1online.sk

taky tě mám rád honzí, taková nekonečná hříčka příběhů a zážitků

Jses zlej clovek.

Dobré šéfe, vyhral si :upside_down_face: snáď niekedy v lepšej nálade pri F1 :slightly_smiling_face:

2 Likes

bububu​

Co tady strašíš v takovou hodinu?

Hned mam lepsi vecer :grinning:

1 Like

Ja to normálne asi nainštalujem kvôli tebe :smiley:

daj si ale research alebo napis PM potom kvoli modom :smiley: mne alebo nordakovi

Chcel som hlavne počkať, keď si konečne kúpim sim rig a DD volant :confused:

Ale tak ty hráš na ovládači ne?

Třeba mu slíbil BJ za fotku. :slight_smile:

Ten tym je zvrhlej, nejdrive Horny a ted UFO :alien:

jasne, to zas sa da uplne dopodrobna nastavit, resp si stiahnes celu mapu na ovladac

volant mam tiez v merku, chcem nejaky jazdeny MOZA

1 Like

Tak každý má rád něco jiného. V tomhle jsem tolerantní a nevadí mi to. :slight_smile:

Aha tak to se omlouvam.

Čím? :sweat_smile:
Že Buffett a S&P500 zarobil viac, takže Trump prerobil? :joy:

Alebo nejakými povídačkami o Rusku?

Zarobil? Zarobil. To je zmysel podnikania. O jeho morálnosti som nehovoril nič. Aj Flavio je nemorálna svi.ňa, ale v F1 bol úspešný. Aj Senna mal rád mladé baby a v F1 bol úspešný. Aj Hašek je totálne vymletý, ale ako brankár bol jeden z najlepších histórie. A môžem ti dať milión iných príkladov. :slight_smile:

Silná demagógia. Ja len konštatujem, obdiv majú u mňa iní podnikatelia a self-made boháči ako Trump.

Ale strašne sa smejem ako nevinná a vtipná poznámka na to, že Trump bol v garáži McLarenu keď zrovna po 100 rokoch vyhral, vás tak vyvarila, že už tu tri dni vymýšľate hlúposti, len aby ste si tu dokázali svoju praUdu, že zlý Donald predsa nemôže byť v ničom úspešný, lebo je to republikán a má opačné názory ako vy. :sweat_smile:

2 Likes

Já jsem tolerantní, ty ne, takže …

Hovoríš mi z duše, úplný súhlas.

2 Likes

Zajímavá noc…:eyes:

6 Likes

Wow, tak to je nádhera. :slightly_smiling_face::heart_eyes:

2 Likes